انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=126127)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - First Star - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دختر من نیست .___.

هستم -.-

(26-06-2014، 13:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب .. اگه اینجوری باشه .. من ترجیح میدم باحال نباشم Smile

باحال بودن اصن به این چیزا نی ..

به اینـه که بقیه از حضور تُ لذت ببرن و بقیه رو شاد کنی و با معرفت باشی ..

به نظر من باحال بودن اینه ._.

اون گزینه سومت هم اسم داره واس یه همچین آدمایی :| لـ*ـآشی :|

کسی هم که سیگار میکشه یا مشروب میخوره به خودش ربط داره !

دقیقا (:

باحال بودن به اینه که معرفت داشته باشی !

نه اینکه رفیقتو بفروشی !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - S R U H - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا چرا نمیتونی ؟ :| نَکُنـه تو تَرکی |: !؟

سـروش جرئت داری برو تو اتوبان همت لایی بکش |:

میان جمت میکنن بدبخ |:|:

یه بار با پسر عموم با پراید رفتیم با زانتیا کرس گذاشتیم آخرشم ضایع شدیم!!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا اهل هیچ کدوم نیستم!!!!

پاستوریزاسیون |:|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - First Star - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:44)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:38)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:36)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پسره عجب گیری داده به ما :|

خدافس !
نورا -_-

من هیچی نمیگم هی بیشتر میره جلو -_- 

:|||

همونیه که همش پیام میداد مزاحم بود .__.

میگه تولدمو تبریک بگو :|
رضا؟ :||
مگه تولده رضاس :| ؟!

نه .__.

(26-06-2014، 13:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دختر من نیست .___.

هستم -.-

(26-06-2014، 13:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب .. اگه اینجوری باشه .. من ترجیح میدم باحال نباشم Smile

باحال بودن اصن به این چیزا نی ..

به اینـه که بقیه از حضور تُ لذت ببرن و بقیه رو شاد کنی و با معرفت باشی ..

به نظر من باحال بودن اینه ._.

اون گزینه سومت هم اسم داره واس یه همچین آدمایی :| لـ*ـآشی :|

کسی هم که سیگار میکشه یا مشروب میخوره به خودش ربط داره !

دقیقا (:

باحال بودن به اینه که معرفت داشته باشی !

نه اینکه رفیقتو بفروشی !

عجب . . . .

حالا ما گفتیم می رید به اجتماع میفهمید!!!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا چرا نمیتونی ؟ :| نَکُنـه تو تَرکی |: !؟

سـروش جرئت داری برو تو اتوبان همت لایی بکش |:

میان جمت میکنن بدبخ |:|:

یه جورایی آره(:

خوبه ک .. (:

|:

دوس دخترت تحریمت کرده ؟ |:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 26-06-2014

چ ظهر دل انگیزی .. cof

(26-06-2014، 13:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
دختر بازی دلالت بر باحالی نداره!

بزرگ میشی میفهمی هست که من البته هیچ کدوم از این مرض ها رو ندارم !!!!Angel

منم همسن تو بودم همین فکرو میکردم!
الان میفهمم دختربازی کار لاشیاست!
اونایی که عقده دارن
از سگم کمترن
آفرین
هیچوخت طرف این سه تا چیز نرو

ببین فیلم هایی مثل جیمز باند رو ببینن آدم پولداره و بده داره سیگار برگ میکشه مشروب میخوره و دو تا دختر کنارشن داره حال میکنه!!!!
د برا همین بالای این فیلما زدن +18 |:
فقد برا صحنه نی!
تاثیر داره
باووو اونا فیلمه
|:
انقدر دلم میخواد جای جمیزباند باشم برن تو یه کافه مشت بزنم تو دماغ آدم بده بعد با یه خانم خوشگل بیام بیرون!!!!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:36)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم باید سه مرض رو داشته باشه که بگم ادم با حالیه :

1- سیگار بکشه

2- مشروب بخوره

3- خانم باز باشه

|:
دختر بازی دلالت بر باحالی نداره!

بزرگ میشی میفهمی هست که من البته هیچ کدوم از این مرض ها رو ندارم !!!!Angel

منم همسن تو بودم همین فکرو میکردم!
الان میفهمم دختربازی کار لاشیاست!
اونایی که عقده دارن
از سگم کمترن
آفرین