انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 (/showthread.php?tid=68676)

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Mïņ̃†êR - 23-11-2013

(23-11-2013، 17:12)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 17:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله یادم نمیاد تو گفتگویی که داشتیم گفته باشی امتحانتو خراب کردیDodgySleepy

خوب تو نپرسیدی:|

مگه نگفتم مدرسه چطوربود؟نگفتم؟Dodgyنه مثل اینکه نگفتم شانس آوردی بعدا خودتو برای کتک آماده کن Big Grin

(23-11-2013، 17:14)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 17:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین نفسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسWink

سلاین دیه چه صیغه ایه؟!=)
خوبی؟
چه خبرا؟؟؟؟!!!
وووووووووووووییی!من هیچی درس نخوندم!crying

تازه اختراع کردم بعد از درست شدن کیبوردم دیگه نتونستم به حالت اولیم برگردم خخخخخخ

خبری نی بدبختی دارم سوال تایپ میکنم

برو دختر درستو بخون

فرید لال از دنیا نری بلند صلوات برفست

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - *Nafas* - 23-11-2013

(23-11-2013، 17:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس می !smart_shiva
بگو پیدات کنم

شیواباهوش!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - τοxικ - 23-11-2013

ماكان چرا تو ليست دوستانت نيستم؟Sad

(23-11-2013، 17:15)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 17:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 17:10)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی اینجا ف*ن عضوه ؟!

یس می !smart_shiva
بگو پیدات کنم

شیواDodgy
این فرید کو؟0___0
تا آمار گرفت غیبش زد :|

نمیدونم والا تو لیست پایین داره چایی میخوره ازش خبر ندارم 25r30

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Shadow of Death - 23-11-2013

سردمههههههههههههههههههههههههههههcoldcoldcold

بيكارم كسي ميخواد سفارش بده!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=69363

(23-11-2013، 17:17)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس می !smart_shiva
بگو پیدات کنم

بجان خودم اگه اغراق کرده باشم تو نام کاربریم :cool:Big Grin

اکانتت چیه بگو پیدات کنم بدیوآخرشم نیومدی بریم بیرون خر

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - *Nafas* - 23-11-2013

(23-11-2013، 17:17)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اختراع کردم بعد از درست شدن کیبوردم دیگه نتونستم به حالت اولیم برگردم خخخخخخ

خبری نی بدبختی دارم سوال تایپ میکنم

برو دختر درستو بخون

فرید لال از دنیا نری بلند صلوات برفست

اع؟درست شد؟چ خوب!
سوال چی؟
بیخی حسش نی امروز!=)
من کلا یه روز درمیون به خودم اوانس مسدم!
اللهم صل علی محم و ال محمد!

(23-11-2013، 17:20)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-11-2013، 17:17)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس می !smart_shiva
بگو پیدات کنم

بجان خودم اگه اغراق کرده باشم تو نام کاربریم :cool:Big Grin

اکانتت چیه بگو پیدات کنم بدیوآخرشم نیومدی بریم بیرون خر
ابجي تو هم نذاشتي تو ليست دوستانت منوcryingcrying

(23-11-2013، 17:20)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سردمههههههههههههههههههههههههههههcoldcoldcold

من بیتشرررررررررررررررررررررررررررررررررررررر نمیتونم دهنمو باز کنم فکم درد میکنه ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه دونه مفنامیک اسد خوردم ولی فایده نداره