انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - моои - 12-06-2021

(12-06-2021، 14:40)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 14:35)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم ۶۴ کمه:/
من چند ماه پیش ک خواستم ۸ رو بگیرم ۲۵۶ ، ۱۸ تومن بود

من خواسم گوشی بخرم بابام گف 64 بگیر تو ک نیاز نداری گفتم بابا زود پر میشه /=
گفت ب اینش نرو گفتم بابا حافظه کم باشه ک خوب نی/=._.
هرجور بود مخشو زدم.-.

(12-06-2021، 14:38)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب عاره خیلی خوبه
ب خصوص عکساش *_* عشق میکنی باهاشون

میگن دوربین 12 مگاپیکسل اپل 12 پرومکس اندازه 108مگاپیکسل شیائومیه/:
ولی ایفون 12پرومکس گلد رنگ و سفید رنگ و ابیش خیلی نازه*-*

خوبه ک مخشونو زدی
منم اوایل مخشونو زدم ولی بعد این فروشنده های کوفتی ی جوری گفتن آیفون بده و اینا قشنگ ۱۸۰ درجه تغییر دادن افکار خانواده ی منو:/

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - tamana m - 12-06-2021

چرا حس میکنم اینو تو گفت و گوی ازاد نفرستادم Huh

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - shghyegh - 12-06-2021

(12-06-2021، 18:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 16:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
@βάરãɲ
اصن این نیست ک بترسم
فقط ب خاطر حرفای گفته شده واسه این واکسنا میگم kaffe2

خب ببین مجبوریم برای دانشگاه بزنیم چن ماه دیگه
بعید میدونم خطر داشته باشه..

جدی ک نمیگی؟ Telegh_07

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - моои - 12-06-2021

(12-06-2021، 19:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 18:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی ک نمیگی؟ Telegh_07

بابابزرگم کرونا نداشت واکسن رو که زد کرونا گرف:////

(12-06-2021، 14:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مررسی رفیق شاعرم :}
بابت اون شعر قشنگی ک برا من نوشتی و تو این روز قشنگ
ب عنوان تبریک ب من هدیه کردی ^^
ذوق کردم شدید ^^
خوشحالم یه رفیق هم سبک خودم پیدا کردم :]

بی فاااااانوس این رفیقت کیههههه؟:/

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - BIG-DARK - 12-06-2021

(12-06-2021، 19:07)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 14:40)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خواسم گوشی بخرم بابام گف 64 بگیر تو ک نیاز نداری گفتم بابا زود پر میشه /=
گفت ب اینش نرو گفتم بابا حافظه کم باشه ک خوب نی/=._.
هرجور بود مخشو زدم.-.

میگن دوربین 12 مگاپیکسل اپل 12 پرومکس اندازه 108مگاپیکسل شیائومیه/:
ولی ایفون 12پرومکس گلد رنگ و سفید رنگ و ابیش خیلی نازه*-*

خوبه ک مخشونو زدی
منم اوایل مخشونو زدم ولی بعد این فروشنده های کوفتی ی جوری گفتن آیفون بده و اینا قشنگ ۱۸۰ درجه تغییر دادن افکار خانواده ی منو:/
من امروز رفتم بخرم/=
لامصبا همه رفتن گوشی بیارن هیچی نداشتن اسکلا.-.

@моои
شیوه درست کردن این واکسنای ایرانی فک کنم قدیمیه crying
کروناش خفیف بود یا از اون بدا =(
منو بکشنم واکسن نمیزننننم 6

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - מַברִיק - 12-06-2021

(12-06-2021، 19:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 19:19)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی ک نمیگی؟ Telegh_07

(12-06-2021، 14:19)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مررسی رفیق شاعرم :}
بابت اون شعر قشنگی ک برا من نوشتی و تو این روز قشنگ
ب عنوان تبریک ب من هدیه کردی ^^
ذوق کردم شدید ^^
خوشحالم یه رفیق هم سبک خودم پیدا کردم :]

هن :|

(12-06-2021، 19:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
شیوه درست کردن این واکسنای ایرانی فک کنم قدیمیه  crying

Telegh_01

راست میگه بابا بزرگمون کرونا نداشت
واکس ک زد باید میدیدیش

(12-06-2021، 19:49)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 19:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 19:44)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
شیوه درست کردن این واکسنای ایرانی فک کنم قدیمیه  crying

Telegh_01

واکس ک زد باید میدیدیش

احتمالا ویروسو درست حسابی نکشته بودن=/ Big Grin
عاغا من دوساله سرمای کوچیکم نخوردم اصن یادم رفته چجوری سرما میخوردم. اگه یهو کرونا بگیرم فرقی نمیکنه قوی یا ضعیف درجا تموم میکنم Telegh_59 Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - מַברִיק - 12-06-2021

(12-06-2021، 19:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-06-2021، 19:49)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

واکس ک زد باید میدیدیش

احتمالا ویروسو درست حسابی نکشته بودن=/ Big Grin
عاغا من دوساله سرمای کوچیکم نخوردم اصن یادم رفته چجوری سرما میخوردم. اگه یهو کرونا بگیرم فرقی نمیکنه قوی یا ضعیف درجا تموم میکنم  Telegh_59 Telegh_01

Telegh_10Telegh_02
حالا کی گفته برو بزن

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - βάરãɲ - 12-06-2021

جدی ک نمیگی؟ Telegh_07

امروز تو زیر نویس شبکه خبر دیدم/=
خدا کنه هیچی نشه