انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) (/showthread.php?tid=85239)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 05-02-2014

برفا آب شد:rum:

خورشید***و******و***********و****و******cry girl

من برف میخوامcry2

آیسان>______<
cry girlcry girlcry girl

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ERF@N - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:42)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:40)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:36)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mohammad 77

و ..

rF@N£

بآ من لج ان ..

Angel

شاید باورت نشه ولی نمی دونم چرا باید باهات لج باشم؟

(05-02-2014، 14:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:34)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hallo
این هالو نیستا این سلام به زبان المانیBig Grin
گفتم یوقت اشتباه نگیریدBig Grin

هالو اسپانیاییه. به معنیه درود.

اسپانیاییش این میشع Hola Big Grin

چه خوبه که یه گوگل ترنسلیت داری و میتونی ازش بهره ی کامل رو ببریBig Grin

بعله این که هست ولی هالو از قبل میدونستم. در ضمن دایی بابام 30 سال آلمان بوده میگفت سلام به آلمانی میشه ایشلی بیدیش
اصلیش میشع: ایش ایب اِ دیش |:
هیچ کدومتون بلد نیستین ^_^
خخخخخخخ

برو باو

(05-02-2014، 14:42)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:40)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ pid=1519621 dateline=1391600191]
Mohammad 77

و ..

rF@N£

بآ من لج ان ..

Angel

شاید باورت نشه ولی نمی دونم چرا باید باهات لج باشم؟

هع |:

خیآلی نیست ..Angel

آیتین خود درگیری پیدا کردی؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Mohammad 77 - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــریم تــالاره پـسـروونه ؟! |:

بـریم ^_^ !!

فقط محتروم نمیشیم!؟ |:

(05-02-2014، 14:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چرا هستی ^_^
از دهنم در رفت |:
تو رسما خواهرمی (((((((((((((((((((((:
نداری؟ |:
^___^
نــه بــاو 0__o
پ کی بود شووووور داشت؟ 0_o
آهان آیسان بود -_-

یا جعفـر !! O_o

مـن شوهـر داشتم!؟ ||:

تهمـت نـزن !!  -__- استغفرالله !! ما از اون خآنواده هـآش نیستیـم -__-
چراع داری |:
اسمشمم نمیدونم چی چی رضاس :S
برات بوس میفرسته |:
بهت میگع مواظب خودت باش همسرم -_-
خودم دیدم -_-

احیانا احمد رضا نبود؟Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراع داری |:
اسمشمم نمیدونم چی چی رضاس :S
برات بوس میفرسته |:
بهت میگع مواظب خودت باش همسرم -_-
خودم دیدم -_-

|: بسم الله !!

کی؟! |:

رُکـی !؟ مسخره بازی در نیـآر |: !!

نعخیـرم مـن شـوهـر نـدارم !! |:

وا !! |: تـآرا >__< !! ||:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - T A R A - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــیخیال بــاو مــا کــه مــحروم نــمیشم آیــسان ایــن حــرف بــود زدی؟! ((:
تو شاید |: ولی مـن چی؟! |:

چــرا شــاید مــن؟! |: مــگه مــوجوده خــارق العاده ای هــستم خــودم نــمیدونــستم؟! 0_o
مــحروم نــمیکنــن اخــطار مــیدن |: مــهم نــیس مــن بــرش مــیدارم کــسیم گــف چــرا مــیگم ایــن پــسرا اومــدن تــالاره دخــرونه مــا هــم رفــتیم تــالاره پــسرونه |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ERF@N - 05-02-2014

چرا پستام خالی میاد؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - † αƖιєη † - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:45)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــریم تــالاره پـسـروونه ؟! |:

اونجا حریم شخصی مایهBig Grin

میرم تالار دخترونتونو به گند میکشماBig Grin
اههه D:
بــعد کــه دو مــاه کـه مــحرومــیت خــورد بــه جــونتون مــیفهــمین >__<

من هشدارمو دادم:183:
من در این جور موارد بسیار واردم14k
خــُــو وانمود میکنیم نمیدونستیم ^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - இFATEMEHஇ - 05-02-2014

(05-02-2014، 14:46)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برفا آب شد:rum:

خورشید***و******و***********و****و******cry girl

من برف میخوامcry2

آیسان>______<
cry girlcry girlcry girl

خـــورشید؟
کـــو؟
خورشید نی کــع؟!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 05-02-2014

خخ !!

عرفان نوشته هآت محو شدن در افق .. Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 05-02-2014