انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - .. ReZa .. - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:04)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 21:03)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 21:00)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم با چاقو بازی می کردم زد دستمو جر داد :|
مثلا با دوستام شرط بسته بودم اول مهر نباید جاییم زخمی باشه هر سال یه برنامه اونم وختی خیلی تا مدرسه نمونده :|
اوففف دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257

یا ابلفضل....!Big Grin
هوم ؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـــــوم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هــــــــــــــــــوم ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هــــــــــــــــــــــــــــوم ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=))

:|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابلفضل....!/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

نقل قول: اصن رضا تو هم بگذر بدیم به این ماکان شاید حالش خوب ش

جرات داری؟Dodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

سَلآم .. (:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دادا من حالم با این چیزا خوب نمیشه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257

kaffe2 اووووو شت

فقط می تونم بگم بری لینک زیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=58342

من برم یه کار هایی انجام بدم نیم ساعت دیگه بیام گفتگو

فرید دوس داریا ؟Dodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:06)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 21:04)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 21:03)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 21:00)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم با چاقو بازی می کردم زد دستمو جر داد :|
مثلا با دوستام شرط بسته بودم اول مهر نباید جاییم زخمی باشه هر سال یه برنامه اونم وختی خیلی تا مدرسه نمونده :|
اوففف دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابلفضل....!Big Grin
هوم ؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـــــوم ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هــــــــــــــــــوم ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هــــــــــــــــــــــــــــوم ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــوم ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=))

:|

یا ابلفضل....!/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257
خوبه تو رو با پسر عمو هام اشنات کنم اونام زیاد می گن یا ابلفضل دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Wanton - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرد رنگ خوبیه. پس باید ادمای درون گرایی باشن
که چی؟ :|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:05)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 21:01)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 20:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن رضا تو هم بگذر بدیم به این ماکان شاید حالش خوب شدUndecided

دادا ممنون
ولی من حالم با این چیزا خوب نمیشه/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257

ماکان مگه عاشق نیستی؟
عشق ینی حالت خوب باشه
اگه عشق به اینه نه من عاشق نیستم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257
الانم اینجا نمیمونم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257
نمیخوام شماها منو اینجوری ببینین و ازم خسته شین/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257
من رفتم تا درودی دیگر بدرود/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mσηѕтєя Gιяℓ - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم .. (:
سلام / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 257

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:06)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز امضاتو دزدیدم ی دیقهBig Grin
زود ورش دار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همینجوری اصابم گاتی ماتی هس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - .. ReZa .. - 18-09-2013

(18-09-2013، 21:07)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم .. (:
نمیتونم از فکرت درآم...!!