انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - pink lady - 05-12-2013

(05-12-2013، 18:48)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﯾﻪ ﻣﻌﻤﺎﯼ ﺳﺎﺩﻩ:
۶ ﺗﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﻭﺱ ﺑﻮﺩﻥ ﺩﺳﺘﻪ ﺟﻤﻌﯽ ﻣﯿﺮﻥ ﺍﺳﺘﺨﺮ
ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻥ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﻭ ﮔﻢ ﻣﯿﮑﻨﻦ!
ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﭼﺮﺍ!؟
ﺁﻓﺮﯾﻦ! ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ!
ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ، ﻧﺸﻨﺎﺧﺘﻦ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ﺭﻭ

خعلی باحال بود Big Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Shadow of Death - 05-12-2013

(05-12-2013، 18:48)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:44)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:43)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:41)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:39)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟

اره بدک نیستم
دارم اهنگ گوش میدم
منم به حرفا های دادشم وما مانم گوش میدم
خخخخخخخخخخخخخ بهتره بگی سرکوفت
اخه معمولا به ادم حرفه محبت امیز نمیزنن

دلم میخواد گریه کنم کلی درس ریخته رو سرم سه شنبه امتحان ازمایشیه تیز هوشان داریم

خوب برو بخون دیگه

(05-12-2013، 18:49)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ..

پریآ

مهسآ

همینآ؟؟

اره دیگه ترک نداریم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 05-12-2013

(05-12-2013، 18:48)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﯾﻪ ﻣﻌﻤﺎﯼ ﺳﺎﺩﻩ:
ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﭼﺮﺍ!؟
ﺁﻓﺮﯾﻦ! ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ!
من داداشم این ها رو همش واسم می خونه بعد هم میگه گسرا پزچم بالاستRolleyesShy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 05-12-2013

(05-12-2013، 18:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﯾﻪ ﻣﻌﻤﺎﯼ ﺳﺎﺩﻩ:
ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﭼﺮﺍ!؟
ﺁﻓﺮﯾﻦ! ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ!

خعلی باحال بود Big Grin

خُ نآمــرد سپآس کن دیه .. |:

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ★BlAcK EvIl★ - 05-12-2013

آره آره
اجازه دادیو رازی بودی بات بازی کنن
دوباره دوباره
روزی میرسه که میرسی به حرفام
اشکال نداره نداره
بزار ستاره روسرم بباره

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Shadow of Death - 05-12-2013

بای ال من رفتم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 05-12-2013

(05-12-2013، 18:49)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ..

پریآ

مهسآ

همینآ؟؟
من از ترکا خوشم میاد من ترکم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ICe Angele - 05-12-2013

اوفففففففف:/

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Adl!g+ - 05-12-2013

(05-12-2013، 18:49)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:48)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:44)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:43)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 18:41)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بدک نیستم
دارم اهنگ گوش میدم
منم به حرفا های دادشم وما مانم گوش میدم
خخخخخخخخخخخخخ بهتره بگی سرکوفت
اخه معمولا به ادم حرفه محبت امیز نمیزنن

دلم میخواد گریه کنم کلی درس ریخته رو سرم سه شنبه امتحان ازمایشیه تیز هوشان داریم

خوب برو بخون دیگه

من یه ربع دیگه میرم میخوابم ساعت پنج ونیم پا میشم درس میخونم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 05-12-2013

(05-12-2013، 18:50)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﯾﻪ ﻣﻌﻤﺎﯼ ﺳﺎﺩﻩ:
ﺍﮔﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﭼﺮﺍ!؟
ﺁﻓﺮﯾﻦ! ﺩﺭﻭﺩ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ!
من داداشم این ها رو همش واسم می خونه بعد هم میگه گسرا پزچم بالاستRolleyesShy

بیخیآل .. توهّمــ فآنتزی زدع احتمــالا Wink