انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ☼آریا☼ - 16-09-2013

سلام.کلا دو تا بازدیدکننده!Angry

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 16-09-2013

(16-09-2013، 16:28)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا دادا مرضیه چند تا بچه داری؟
زیـادیـم خاله جون!*^__^*
خیلیا هم دیه نیسن!

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 16-09-2013

(16-09-2013، 16:26)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 16:21)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخااااااااار؟Dodgy
جانم؟!((=

جانم خاله ویدا؟!

خآلــه نازی دلـم برات اتم بود!):

نفسم دخترته؟

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - *Nafas* - 16-09-2013

(16-09-2013، 16:26)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 16:21)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخااااااااار؟Dodgy
[b][size=large][font=Comic Sans MS]جانم؟!((=
هما بست جدید گذاشته؟Blush
(16-09-2013، 16:27)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسی Big Grin
نیشو ببند دخدرخواهرTongue
امروز با خواهرت گلی کلی حرفیدم
ا نازی ننه ت خبر داری؟crying

(16-09-2013، 16:27)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخااااااااار؟Dodgy

(16-09-2013، 16:20)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووشش نفســـم !♥
خوبی عزیزِ دلــــــم ، دخـــــــــی!

مامان واسه م سوخاتی چی خریدی؟

اِممم .. یه کولوچــه خوشمزه ! Big Grin
خو سوغاتِ شمال کولوچس! ):
اخخخخخخخخخ جون
کولوچه دوس دارمShy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - pink devil - 16-09-2013

من برم به زندگــیم برسم !
فعــلا خدافظ نفســم ، نازنینـــم ، نگــآرم ، هانــیِ من ، ویدایَــم ، مریــَـمَم ! ♥
چه باحــآل همـه دخــدریم اینجــا ! (:
بـابـآی ! ♥

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - hani eh - 16-09-2013

مامانم سی چهل تا بچه داره!
من خودم خواهر بررادرامو نمیشناسم^_^

خدافس مامی ):

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 16-09-2013

نچ خاله نفس داداشمـه((=
جدی گفتم بخدا-___-

باباــی مامان گلم!:*

خو چرا اخم میگنی نفس؟!*__*
بزنمت؟!

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - black devil - 16-09-2013

منم همینطور خآلہ Heart

(16-09-2013، 16:27)hani eh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازییییی
کی ادرس اینجا رو بش داد؟<_>
اسمش چیه¿ >_<

( :

فک کنم نوشین دآده (:

نمیدونم ^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نفـس عمیق بکش هآنی ^__^

(16-09-2013، 16:27)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی خاله؟دلم واسه ت عدس شده!Sad

منم دلم تنــگ بود برآت خآلہ Heart

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - *Nafas* - 16-09-2013

(16-09-2013، 16:30)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم به زندگــیم برسم !
فعــلا خدافظ نفســم ، نازنینـــم ، نگــآرم ، هانــیِ من ، ویدایَــم ، مریــَـمَم ! ♥
چه باحــآل همـه دخــدریم اینجــا ! (:
بـابـآی ! ♥

نازی که نی!!!cryingcryingcryingcryingcryingcrying
نرو حالا ننه!!!crying

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - hani eh - 16-09-2013

(16-09-2013، 16:33)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور خآلہ Heart

(16-09-2013، 16:27)hani eh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازییییی
کی ادرس اینجا رو بش داد؟<_>
اسمش چیه¿ >_<

( :

فک کنم نوشین دآده (:

نمیدونم ^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نفـس عمیق بکش هآنی ^__^

(16-09-2013، 16:27)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوفی خاله؟دلم واسه ت عدس شده!Sad

منم دلم تنــگ بود برآت خآلہ Heart

نازی اون گاوای تو تلویزیونو وختی عصبانی میشن دیدی؟؟؟
دقیقا عین اونا شدم