انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - sjmmc - 25-08-2013

(25-08-2013، 16:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هارو!تف! :|

حالا دیه دارن شاخ بازی در میارن!هع! :|
نغسی،عکس نمیدم من راستی..
یادم رفته بود ج پ.خ تو بدم،ببخش!
حالا این هیچی!!Angel
یه پست بود قبل این حال همه به هم خورد صابر اومد بستش!!Angel

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - *Nafas* - 25-08-2013

(25-08-2013، 16:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هارو!تف! :|

حالا دیه دارن شاخ بازی در میارن!هع! :|
نغسی،عکس نمیدم من راستی..
یادم رفته بود ج پ.خ تو بدم،ببخش!

امممممم
باشه چون تویی

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mᴏsᴇs - 25-08-2013

(25-08-2013، 16:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 16:50)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاعلی ما اومدیم:cool::cool::cool::cool:

HI MY FRIEND
Hi my lady how are you?????What's up??

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Magical Girl - 25-08-2013

فیتیله!
جمه تعطیله!

ینی من تا این حد اسکل بودم مینشستم فیتیله میدیدم! :|

بهله! :|

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - HeDyE~×~ - 25-08-2013

(25-08-2013، 16:53)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ستایش هستم از تهران11سالمه از بچگی تهران بودم به ورزش و موسیقی خیلی علاقه دارم ورزش مورد علاقه من والیبال ودو هستش
موزیک مورد علاقه ام زیاد بال و پرت دادم از مجید خراطها وبگو نمیری از بنیامین باران هستش اهنگ های سعید پورسعید رو خیلی دوست دارم
ماشین مورد علاقم الفا رومئو هستش
غذای مورد علاقم شنسل مرغ هستش از بچه مثبت ها زیاد خوشم نمیاد هیجان رو خیلی دوست دارم از افراد با جنبه خوشم میاد مثل خودم ازدرس زبان و ریاضی خیلی خوشم میاد 
نام کاربری قبلی:ستایش1999ومانیا2012یه مدت رنگ روغن کار میکردم کارم رفت نمایشگاه
البته الانم کار میکنم اما کمتر عاشق نقاشی هستم
me30که به پروفایلم سر زدید

ملکه خانو هستنBig Grin

بچه س دیگهDodgyDodgy

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 25-08-2013

(25-08-2013، 16:53)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد هپی کی بهت توهین کرد که عصبی

هیچی نسیم جان

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - sjmmc - 25-08-2013

(25-08-2013، 16:55)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیتیله!
جمه تعطیله!

ینی من تا این حد اسکل بودم مینشستم فیتیله میدیدم! :|

بهله! :|
نمیخوای سلام کنی؟؟DodgyDodgy

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 25-08-2013

(25-08-2013، 16:55)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 16:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2013، 16:50)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاعلی ما اومدیم:cool::cool::cool::cool:

HI MY FRIEND
Hi my lady how are you?????What's up??

NOTING SOME ONE WHO IS STUPIT SAY SOME THING ABOUT ME

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - *Nafas* - 25-08-2013

از فیتیله بدم میادConfused

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - na30m - 25-08-2013

کسی به هپی چیزی بگه خودم آدمش میکنم اونم از این راه5