انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) (/showthread.php?tid=85239)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - MONA-GH - 04-02-2014

غزل اينا به درد زنو شوهرا ميخوره به در تو نخ

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 04-02-2014

(04-02-2014، 9:53)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:48)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:44)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:41)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=L☺vely star pid=1512203 dateline=1391495940]

عاره اینجا دیشب اصن هیچ خبر نبوداع!
صب پاشدیم دیدیم بعله چه خبره!:cool:
مهی(:
اوکی!
به مامانم میگم میخام برم برف بازی میگه ازین ١۶۴ سانت قدت خجالت بکش:-(
اخه چه ربطی داره :-(
خوب راس میگه دیه!
مامان منم به ابجیم میگه اینارو !
نمیدونم به چه منظور!
الان باس رفت بیرون!Sad
من که پام شکسته نوموتونم!

(04-02-2014، 9:42)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهـــــــــ واه×
امیری؟؟Dodgy
پس اگه امیری بر من با داداشای نامرد صحبت نمیکنم!
Wink

کلاس خرکی نیا بینم الانشم من تورو پیدات کردم تو سرت مثه اینکه خیلی خیلی شلوغه دیگه دوستای قدیمی خودتم نمیشناسی

ببین الان وظیفه شماس منو پیدا کنید!
گم شدم!
من چه بدونم ارمین امیره اخه؟؟!!
افرین

به نکته ی ظریفی اشاره کردی

یعنی من گم شدم؟؟Dodgy

نه کی گفته الان داداشت پیدات کرده دیگه

مهشید از بروبچ اون زمون دیگه کسی میاد؟

تامای تو و هیچ!
شایان و همین دیه یادم نی !
یعنی به اسم یادم نی!
________
غرل جیغ کبود -___-
________
مبارک باشع غزل!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ☆★ super star★☆ - 04-02-2014

سلام^___-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - † αƖιєη † - 04-02-2014

(04-02-2014، 9:56)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان هیچ جا نرو 3 دیقه -_-
کارت دارم -_-
دارم یه موضوع میزارم اول باید تو ببینی -_-
الان لینکشو میزارم اینجا -_-
نری هآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ >_<

چشم :|
خوب برام پ.خ کن :|
حال ندارم -_-
بیا اینم لینکش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=85246
خوبع؟ ^______^
چشممَم زیرِ پات (:

من میخوام برم برف بازی-_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - armin^ - 04-02-2014

اها باشه مهشید مختم نابود شده کسی رو یادت نمیاد(شوخی)

خدافظی بروبچ خسیس

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ✘v!☻lent girl✘ - 04-02-2014

خوب دوستان وقتی برگشتم یادم بندازین ک کدوم صفحه بودیم ک منم ادامه سپاسارو تقدیم کنم
بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - M.K.N - 04-02-2014

(04-02-2014، 10:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:56)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارت دارم -_-

حال ندارم -_-
بیا اینم لینکش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبع؟ ^______^
چشممَم زیرِ پات (:
عالی بود (:
خسته نباشی (:
من دیگه برم (:
بدرود همگی (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - † αƖιєη † - 04-02-2014

(04-02-2014، 9:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی جیغ بنفش !
________
غرل جیغ کبود -___-
غزل جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ بنفش کبود -___-

(04-02-2014، 9:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^___-
رژیـــــ(:
خوبیع؟ (:

(04-02-2014، 10:03)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارت دارم -_-

حال ندارم -_-
بیا اینم لینکش
خوبع؟ ^______^
چشممَم زیرِ پات (:
عالی بود (:
خسته نباشی (:
من دیگه برم (:
بدرود همگی (:
جـــــــــــــیغ ^_^
میسی میسی ((:
بازم میزارم ^_^
امیدوار شدم ^_-
باووشه بروع ^_^
دافض -_^

(04-02-2014، 10:03)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 9:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی جیغ بنفش !
________
غرل جیغ کبود -___-
غزل جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ بنفش کبود -___-

(04-02-2014، 9:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^___-
رژیـــــ(:
خوبیع؟ (:
نع:|
ت خوبی؟:|