انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Prometheus - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:45)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 19:44)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد خوبی بود ._.

بهشون شکلاتم بدیم؟ ._.

(25-02-2021، 19:45)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتم مدیر!

منم نگفتم گفتی مدیر...
به عمق ماجرا پی بردن سخت نیست._.

احسنت!
من منظورم نویسنده شدن بود!

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 19:42)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه متاهلم14k
ولی تو خونت همیشه دعواستا گفته باشم...

کیه این بخت برگشته ؟! :v
ب توانایی مدیریت من شک داری نفسم ؟! 4fvf
نمیگم ریا نشه ._.
زیاد ._.

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - _sehun_ - 25-02-2021

@Волшебник
تو کِ بی وفا نبودی!

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - سهَ‌ند - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:31)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 14:37)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ انتخابات به کی رای میدی
ب هیشکی._.
هیشکیو قبول ندارم

(25-02-2021، 14:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط نخور اسیر من بودی نمیرفتی اویزون اون الدنگ بشی
منم همه عکساتو پاره کردم نامه هاتو پاره کردم
نشستم ی فکر چاره کردم دیدم کی بهتر از این دخترمون ؟ v:
آویزون همونه ک خودت میدونی-_-
بیتربیتp336
عکسا نامه هامو پاره کردی خب
یادو خاطرم تو ذهنت نیست؟!

پس نمیخوای در آینده ی کشورت سهیم باشی؟

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Волшебник - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Волебник"
تو کِ بی وفا نبودی!

هنوزم نیستم 4fvf

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - شـــقآیــق - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"lady _tailor"
شقا چ میکنی؟

سلام عشق منننننن
خوبی؟
من هیچ ریلکس کردمbathtime
تو چخبر؟

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:43)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 19:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بیشتر از اونکه فکرشو بکنی 4fvf
والا , مال خودمو دو دستی بدم غریبه ؟ منو سیب زمینی‌ای چیزی فرض کردی خوشگلم ؟!
نه والا شما کباب برگ ، شما هر چی غذای خوب خوب:/
حالا کم کم اشنا میشیم از غریبه بودن در میام:/

محو تفکراتت شدم , همچین ذهن خلاقی حیفه هدر بره .. در بخش پیوی بمون خودم اموزشاتتو اوکی کنم هانی :>

+ با کلاس های تخصصی اموزش مخ زنی استاد مهسا در خدمتیم :>
یاد بگیرید v:

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - شـــقآیــق - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:48)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 19:31)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب هیشکی._.
هیشکیو قبول ندارم

آویزون همونه ک خودت میدونی-_-
بیتربیتp336
عکسا نامه هامو پاره کردی خب
یادو خاطرم تو ذهنت نیست؟!

ای سهندددددددددد دلت خوشهههه
چیشی ایندس

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - سهَ‌ند - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:50)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 19:48)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای سهندددددددددد دلت خوشهههه
چیشی ایندس

من که حتما رای میدم. نفر اول. ما می آییم

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - _sehun_ - 25-02-2021

(25-02-2021، 19:49)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"lady _tailor"
شقا چ میکنی؟

سلام عشق منننننن
خوبی؟
من هیچ ریلکس کردمbathtime
تو چخبر؟

سللااوومم
من عالی بیدم
خئاروشکر