انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - M.K.N - 16-09-2013

اینهمه هوای مرضیه رو دارم بعد تو پروفایلش فقط فرید و ستاره رو نوشته و میگه اینا با بقیه فرق دارن اینا عسل بقیه اَخ...
بــــــــــرو بـــــــــا2mo5

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 16-09-2013

(16-09-2013، 15:46)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان چی میخونی؟
جونم تارا؟
اگه دستم بهت نرسه نخار..
رز:
خالـه!)=
خو منـم شوور میـخوام!)=
شادـی از من کوچیکتره عروسش کردین که!)=

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - pink devil - 16-09-2013

(16-09-2013، 15:46)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 15:44)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوی دُنبــی!-_-
مــن ..ننه بزرگت!-_-

تو ننه بزرگم fishing
مممم

به جا نمی ارم

یکم سعی کنم

اهاسلام مادر بزگ

مامانم بم گفته بود به بزرگترت سلام کن ولی من گوش نکردم !

عه!
منو یادت رفته بود .. ؟!-_-
دخدر .. !
کو مامانت نازنین ؟!0_0

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Snow-Girl - 16-09-2013

(16-09-2013، 15:45)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 15:44)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا fishing

مردی دخترم؟بیا دیگه fishing
عــآقــآ مام !!
من نمیتونم پیدات کنم -__________________-

منه به این گندگی رو نمیبینی؟

کوری عایا؟

Charmer

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - pink devil - 16-09-2013

(16-09-2013، 15:46)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینهمه هوای مرضیه رو دارم بعد تو پروفایلش فقط فرید و ستاره رو نوشته و میگه اینا با بقیه فرق دارن اینا عسل بقیه اَخ...

سـِــــی ماکـآن !Big Grin
اُوووووی کوفتتتتتتتتتتتتتت !Big Grin
تو در قلبِ من جــآی داری ! ♥

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 16-09-2013

گلـرخ سلـام میرسونـه مریـم!-__^

اگـه بفهمـه من گفتـم شوور میخـوام خفـم میکنـه!^__-

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mason - 16-09-2013

تو افکار خودت غرقی در دیوار این خونه ندارن با خودت فرقی
همیشه قصه این بوده که تسکین غمت باشه
مگه حرفای من بودی که حالا ادمت باشم ؟
همیشه قصه این بوده که تسکین غمت باشه
مگه حرفای من بودی که حالا آدمت باشم ؟

(16-09-2013، 15:48)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 15:45)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 15:44)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندا fishing

مردی دخترم؟بیا دیگه fishing
عــآقــآ مام !!
من نمیتونم پیدات کنم -__________________-

منه به این گندگی رو نمیبینی؟

کوری عایا؟

Charmer
اسمتو عوض کزدی خو از اول میگفتی -____________-

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - M.K.N - 16-09-2013

(16-09-2013، 15:46)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان چی میخونی؟
جونم تارا؟
اگه دستم بهت نرسه نخار..
رز:

شعرBig Grin

با همیــم اَمــآ .. این رسیدن نیست ..
اون کــه دنیـــآمه ، ..
عاشــقِ من نیست .. !
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 246
با همیم امـــا ..
پیشِ هم سردیــم !
این یه تسکیــــــنه ، این که همدردیـــم!♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 246

(16-09-2013، 15:48)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 15:46)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـِــــی ماکـآن !Big Grin
اُوووووی کوفتتتتتتتتتتتتتت !Big Grin
تو در قلبِ من جــآی داری ! ♥

باژه باژهSleepy
بهش میگمSleepy
بــــــرو بــــــــا2mo5

من رفتم
تا درودی دیگر بدرود