انجمن های تخصصی  فلش خور
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 (/showthread.php?tid=57235)

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - dj amir 1992 - 13-09-2013

من فروردینی ام

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ICe Angele - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:44)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:43)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:42)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:40)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:39)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام گــــــلی بیا تو بخلم ببینمت قد کشیدی ماشالله *^ـــــــــــ^*

بزرگ شدم مگه نه؟Big Grin^________^

اره فک کنم دیگه به 170 رسیده باشیاBig Grin

بزرگ شدم ولی پیرزن که نشدم تازه اول جوونیمهBig Grin

چه خبر از کاریکاتوراتون؟؟؟؟Big GrinBig Grin

وای اسم اونارو نیار که فرید خفه ام میکنهBig Grin
یه روز با نفس نشستیم فریدو بکشیم به جاش گوجه کشیدیمBig Grin

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - Mïņ̃†êR - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:47)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:42)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 3روزدیه تولدمهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 240
این سه روز کی تموم میشه!؟ سه روز پیش هم گفتی سه روز دیگه تولدمه اگه اشتباه نکنم!

26 شهریور تولدمه
اون روناک 18 بود Dodgy

پرچم شhریوریا بالاس hووووووووووووووووووووووووو
شوا اگه شهریوری هستیbiglike

بل بل اولِ شhریورBig GrinBig Grin

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - Łost Đλtλ - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:45)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا فک میکنین اونا عاشقتونن؟؟؟؟؟
چون از بچگیش همش از من اسم میبرده
بعدشم میگه من میخوام با ستاره عروسی کنم 
بعد دل یه فامیل غش و ضعف میره 
این وسط بیچاره کیه؟
ستاره:|

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - dj amir 1992 - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:49)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چرا فک میکنین اونا عاشقتونن؟؟؟؟؟

چون مامانش به مامانم گفته که دختره 7 سالش از پسر مامانم(که من باشم!) خوشش میاد و میگه فرید دوست پسرمه! Big Grin می خوام باهاش برم بیرون دخترای محله بسوزنTongue

خوب شاید منظورش داداشته (فربد)Big Grin

(13-09-2013، 20:47)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:46)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:44)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:43)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هان؟؟؟؟چی میگی تو؟؟؟؟مگه تو سوم راهنمایی هستی؟؟؟؟
پ ن پ  سوم دبستانم

خب پس خوش باش سوم دبستانی امسال جدول ضرب یادتون میده خیلی باحاله
اه شما ها هنوز اونجاین ما رد کردیم اون درسو

چون فروردینی هستی مشکلی نیست در ضمن بدبختیم نداره فروردینی بودن موهبتهSleepy
اخه شماهم  فروددینی هستیUndecided

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - * Exceptional girl * - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:48)تینا14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اینجا چه خبره؟

چه ورود غیر منتظره ای مفتشی ای گشت ارشاد؟؟؟؟Big Grin

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - تینا14 - 13-09-2013

منم 16 فروردینم Blush

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - * Exceptional girl * - 13-09-2013

نقل قول: اخه شماهم  فروددینی هستیUndecided

دلتم بخواد روباهک اصلا فهمیدم سن عقلیتم هنوز کمه برو بازی کن بدو

(13-09-2013، 20:51)تینا14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم 16 فروردینم Blush

من نصف توام فروردین8Big Grin

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - FARID.SHOMPET - 13-09-2013

نقل قول: آخ فرید
هر موقع منو میبینه به من میگه سلام منم بهش میگم سلام عمویی میگه مگه من هم سن تو ام با هام شوخی میکنی « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 240
Big Grin محسن جان. یه بارم یه دختره 5 یا 6 سال توی پارکینگ بهم گیر داده بود. ماامان باباش که اومدن گفت بابای من باید برم دیگه!(خیلی مانند دخترای بزرگ رفتار می کرد)
خیلی بانمکن این بچه ها. ولی اخه چرا این همه اختلاف سنی آخه!؟ من که بچه بودم عاشق یه دختری بودم که فقط 3 سال ازم بزرگ تر بود! نه دیگه بیشتر از 10 سال!

زهرا چرا پارتی نگرفتی 6 شهریور ما هم بیایم؟! Dodgy

نقل قول: سلام اینجا چه خبره؟
نخست این که اگه کسی نگفت سلام و درود دلخور نشو چون اینجا همه سپاس میزنن به جای سلام و درود گفتن و احوال پرسی. دو این که اینجا خبری نی.

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ICe Angele - 13-09-2013

اوفففففففففففففف:/