انجمن های تخصصی  فلش خور
اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ (/showthread.php?tid=55899)

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - خانومي - 19-09-2013

(19-09-2013، 19:20)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 16:23)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 12:48)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصویب شد Blush
میدم Wink
خب بدم:cool:؟Big Grin
محسن اولين حركت من:آخ جون.........بالاخره نگفت ولي......p332هولااااااااا
حركت دوم:Dodgyبه من چه!
وحركت آخر:ديونم كرديييييييييييييييييييييييي........:angry2:
جواب اخر:ندهTongue

من که نفهمیدم چی شد
واضح تر بگو
ازاين واضح تر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - EHSAN$$ - 19-09-2013

میدم اجی گلمه

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - MOHSENEBRAHIMI - 19-09-2013

(19-09-2013، 19:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 19:20)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 16:23)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 12:48)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصویب شد Blush
میدم Wink

من که نفهمیدم چی شد
واضح تر بگو

من که نفهمیدم
واضح بگو

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - aida 2 - 19-09-2013

بورو تا ی مشت حواله چونت نکردم.

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - MOHSENEBRAHIMI - 19-09-2013

مگه بچه بازی بورو هنوز بچه ای

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - aida 2 - 19-09-2013

از تو گذشته.
قباهت داره.

هنوز به سن تو نرسیده

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - saji jooni - 20-09-2013

اینو واقعا میگماااااااااااااا همرو برق میگیره مارو چراغ نفتی!
هعییییییییییییییییییییییی روزگاررررررررر

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - Kimia.j - 20-09-2013

خب باشه میدم..برو ی قلم وکاغذ بیار....
.
.
.
.
.
بنویس........
.
.
.
.
.
0935....بقیشو خودت حدس بزن!!!فک کردی میدم؟؟؟باشششش تا بدمBig Grin

RE: اگه نفر قبلیت ازت شمارتو بخواد کدوم جمله رو بهش میگی؟ - خانومي - 20-09-2013

بايدكمي فكركنم:89:

(19-09-2013، 21:17)PLEY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 19:34)خانومي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصویب شد Blush
میدم Wink

من که نفهمیدم چی شد
واضح تر بگو

من که نفهمیدم
واضح بگو