انجمن های تخصصی  فلش خور
» گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « (/showthread.php?tid=250086)

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 01-12-2015

(01-12-2015، 15:31)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2015، 15:26)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفاوت واکنش من و پری :|
دخترا همیشه دخترن !
اولین چیزی که سوال میکنن راجبع عشق و عاشقیه :v

به عشق بعد از ازدواج معتقدی ؟! :>

در واقع ب نظرم عشق فقط تلقینه !
اگه ی احساس قوی بود با ی تلنگر از بین نمیرفت ..
همش تلقین ب خودته .. فکر میکنی بدون اون نمیتونی و این حرفا ! ولی ی مدت ک بگذره میبینی اصلا عشقی وجود نداشته ..
دوست داشتن مهمه ! همین یکی برات مهم باشه .. من اگه بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم ک واسم مهم باشه و باهاش بهم خوش بگذره ن اینکه عاشقش باشم !

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - ღSηow Princessღ - 01-12-2015

(01-12-2015، 15:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2015، 15:31)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش تلقین ب خودته .. فکر میکنی بدون اون نمیتونی و این حرفا ! ولی ی مدت ک بگذره میبینی اصلا عشقی وجود نداشته ..
دوست داشتن مهمه ! همین یکی برات مهم باشه .. من اگه بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم ک واسم مهم باشه و باهاش بهم خوش بگذره ن اینکه عاشقش باشم !

به نظره من .. عشق همون عادته ..

عادت کردیم هر روز ، روزمونو بگذرونیم فک میکنیم عاشقشیم (:

موافقم باهات ._.

خدافظ ..

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 01-12-2015

(01-12-2015، 15:38)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2015، 15:36)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم باهات ._.

خدافظ ..

عادت کردیم روزمونو با اون و حرفاش بگذرونیم ! ولی اگه از هم دور باشید پدیده ای به نام عشق نابود میشه در صورتی که نباید اینجوری باشه .. 
ولی هست .. 
خدافس (=

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - *VENUS* - 01-12-2015

سـلام ..

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - Medusa - 01-12-2015

سـیـن لـآم الـف مـیـم .__.*

هیچ حالت خاصی ندارم .__.

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - -Demoniac- - 01-12-2015

سلام بر چغندران گ.آ :V

(01-12-2015، 16:33)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـیـن لـآم الـف مـیـم .__.*

سلام علیکم و رحمتُ الله و برکاتُ..

صلواتـــ ..

(01-12-2015، 16:33)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر شما ..

(01-12-2015، 15:40)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2015، 15:38)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم باهات ._.

خدافظ ..

عادت کردیم روزمونو با اون و حرفاش بگذرونیم ! ولی اگه از هم دور باشید پدیده ای به نام عشق نابود میشه در صورتی که نباید اینجوری باشه .. 
ولی هست .. 
خدافس (=
آیت الله اهورا بروجردی .. :|

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - Medusa - 01-12-2015

(01-12-2015، 16:33)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

سـلـآم  دُری .-.

RE: » گـفـتگوی آزاد نسخه 280 « - -Demoniac- - 01-12-2015

(01-12-2015، 16:38)ηιcτσρнιlια ♰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

سـلـآم  دُری .-.
میگم صنی من کلی فک کردم دیدم اگه تابستون جهش بزنیم زود تر از شر درس و مدرسه خلاص میشیم :|