انجمن های تخصصی  فلش خور
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 (/showthread.php?tid=57235)

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ICe Angele - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:40)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چghد hرف میزنید نمیرسم جواب بدمDodgy

امضات تو حلقم شی شی^______^

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - * Exceptional girl * - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:40)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:39)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:37)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیAngel
دلم واسه هعی گفتنم تنگ شده بودBig Grin

سلام گــــــلی بیا تو بخلم ببینمت قد کشیدی ماشالله *^ـــــــــــ^*

بزرگ شدم مگه نه؟Big Grin^________^

اره فک کنم دیگه به 170 رسیده باشیاBig Grin

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - Mïņ̃†êR - 13-09-2013

نقل قول: اخه میدونی به گمانم امسال تازه مشرف میشه چهارم ابتدایی خونشون هم طبقه پایین منون هست

khیلی با hالی « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 237

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - * Exceptional girl * - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:42)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:40)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:38)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3روزدیه تولدمهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 237

مبارک باشه تو که بزور به ما رسیدی و هم سن مایی  فقط 6 روز دیه باید میرفتی تو کلاس این سوم راهنمایی هاBig Grin شانس اوردی بهت تبریک میگمTongue
یه جوری میگی سوم راهنمایی ادم خیال میکنه ما جارو کشیم

هان؟؟؟؟چی میگی تو؟؟؟؟مگه تو سوم راهنمایی هستی؟؟؟؟

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ICe Angele - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:42)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:40)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:39)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:37)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیAngel

بزرگ شدم ولی پیرزن که نشدم تازه اول جوونیمهBig Grin

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - FARID.SHOMPET - 13-09-2013

نقل قول: اخه میدونی به گمانم امسال تازه مشرف میشه چهارم ابتدایی خونشون هم طبقه پایین منون هست

بنده ی خدا این که چیزی نیست! Big Grin این عشق های کودکانه رو همه داشتن ولی باحال ترش اونه که یک کودک عاشقت باشه. یه دختره هم توی ساختمونمون هست داره میره دبستان تازه! عاشق منیه که سوم دبیرستانم! منو می بینه سرخ میشه دختر موچولو کوچولو!Big GrinHeart دوستش دارم.

نقل قول: چghد hرف میزنید نمیرسم جواب بدم« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 237
ندیدم کسی گفته باشه شیوا! کسی با تو نبود که تو بخوای پاسخ بدی!TongueSleepy

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - šhεïdα - 13-09-2013

من بروم...............

بدرودAngel

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - Mïņ̃†êR - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:42)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:40)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چghد hرف میزنید نمیرسم جواب بدمDodgy

امضات تو حلقم شی شی^______^

فدات شم یروز با ماکانو بچ hا سرِ ناhار گفتیم Big GrinBig GrinBig Grin

(13-09-2013، 20:43)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:42)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیAngel

بزرگ شدم ولی پیرزن که نشدم تازه اول جوونیمهBig Grin

چه خبر از کاریکاتوراتون؟؟؟؟Big GrinBig Grin

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - dj amir 1992 - 13-09-2013

(13-09-2013، 20:43)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:42)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:40)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2013، 20:38)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3روزدیه تولدمهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 237

مبارک باشه تو که بزور به ما رسیدی و هم سن مایی  فقط 6 روز دیه باید میرفتی تو کلاس این سوم راهنمایی هاBig Grin شانس اوردی بهت تبریک میگمTongue
یه جوری میگی سوم راهنمایی ادم خیال میکنه ما جارو کشیم

هان؟؟؟؟چی میگی تو؟؟؟؟مگه تو سوم راهنمایی هستی؟؟؟؟
پ ن پ  سوم دبستانم