انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - MONA-GH - 02-02-2014

(02-02-2014، 20:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان؟؟! 0.0
موناع؟؟! 0.0
دبیرم دبیر:|
احکام دیگر چیست؟؟،

فقط شیمی:|

دبیر شیمی تاراس !! T_T بنده مدیر مدرسه هستم !!

شما سرکار خانم؟! دبیر؟! |:

خانم محترم زود باشین

خانم ناظری هوا ی مدرسه رو داشته باش من برم !!

فعلن . .سریع میام
خانم دار ابي من كار دارم بايد برم

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 02-02-2014

بچــه ها این بهترع یا قبلیــع؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 02-02-2014

(02-02-2014، 20:18)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه من اول می رم بیرون تو پشت سرم بیا...بدو

:angry2:pe5:moi: بشین سره جات اعصاب ندارم

فـریاااااااااااد >___< آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ !!

(02-02-2014، 20:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:15)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:09)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـی اینجـا مـث مـن دانش آمـوزع؟؟؟؟

هـسـتـین فرار کنیم از مدرسه14k

من من....
من تا حالا 10 بار فرار کردم و 100 تا هم مورد انضباطی دارم

اوه بـزن بـریم تـا گـنـدش بـالـا نزدع

اوکی بدو بدو بدو

آرمینـا بـدو بـدو 495

pou دختر پروو :angry2:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~ArMiNa~ - 02-02-2014

(02-02-2014، 20:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:18)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـانوم دارابی هم که دارع میره آخ جـــون^_^

قرارمون توی اون پارکه روبه روی مدرسه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 02-02-2014

(02-02-2014، 20:21)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــــــــــــــوی!
جلو چشمه من قرار میزاریع؟

من میرم . . T_T شما دو تا دانش آموزان دارم براتون !! فعلن

پدرتون فردا مدرسه اس !!

عمه ی عزیزتون هم همینطور

بدرود !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 02-02-2014

(02-02-2014، 20:21)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ جـون اون پـسـر خوشگله هم که موتور دارع اونجاس

مخ همونو بزنیم ما رو تا یه جـایی برسونع^_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ★MoRpHeUsS★ - 02-02-2014

خانوم مدیر کجا؟؟:\
ب من ی درس بدید:|
ب جز احکام:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~ArMiNa~ - 02-02-2014

اوف لعنت به این شانس دستگیر شدیم....اوففففففف

(02-02-2014، 20:23)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم مدیر کجا؟؟:\
ب من ی درس بدید:|
ب جز احکام:|

ادبیات !؟ |:

من باید برم خانوم محترم فعلن !! این اواتـارم گذاشتم یعنی سکوت !!

دانش آموزان بشینید ادبیات دارین |: خانم ادبی باهاشون کار کنید نزارید فرار کنن !!

بدرود