انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:38)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـــــــــــــــــــــــــــآآنوم؟
برو حجابنو رعایت کن!
ب عنوانه بازرس من شمارو محفوض و اخراج میکنــم!
ختم جلســه!

الان عوض میکنم اصن میام تعهد میدم

لدفن):

(02-02-2014، 19:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع آواتارتو تعویض کن دختر عععع !! T_T

مرحبا به پدرت مرحبا حقته تا شما باشی حجابتو رعایت کنی !!

چـشـم الان عـوض میکنم

راستی خـانـوم بزنم به تخته امروز خوشگل شدیناااا(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~ArMiNa~ - 02-02-2014

اواتارمو عوض نمی کنم....هر کاری می خوایین بکنین....ها ها ها

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - இFATEMEHஇ - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:50)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:48)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:44)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:43)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم چنگكي

نع 0.0تو بوفه خودمون هس

اخه ساندویچای حسین کثیف یه فاز دیگه ای می ده
فردا به غير ازبابات به مامانتم ميگي بياد

(02-02-2014، 19:44)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:42)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خانوم گوگولی هستم ^___^

خانوم ناظم!
لطفا واسه این خانوم ی مورده انضباطی بنویسید!تا مدرسرو مسخرع نکنند!
خانوم مدیر شماهم بیاید تو دفتر من!☋

چشم خانم چنگكي

خواهر چنگكي اين اواتر ه0.o

چیــع بزارم اخع ندارم!
بهم میدیــع؟؟Big Grin

(02-02-2014، 19:46)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:44)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:43)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خانم پور پوريشم نيستي 0.o

نه نه ن....من گوگولیم
خانم ارمينا ارمين پوري بشين سر جات

(02-02-2014، 19:46)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:44)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا به غير ازبابات به مامانتم ميگي بياد

چشم خانم چنگكي

خواهر چنگكي اين اواتر ه0.o

خانوم ...
فامیلیت چیع بــود؟؟؟؟؟؟

خانم ناظري

بلع همون!
اصلا من میرم پرونده هاتونو از اداره میگیرم و موافتون مکنم!
شما سر پيا يا ته پيا ز خانم چنگكي

من بــــــــــــــــــــآزرسم خانوم فلانیـــ!

اخ جون دعوا....خانوم ناظری بزن تو دهن این خانوم بازرس...محکم بزن....

(02-02-2014، 19:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:38)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو حجابنو رعایت کن!
ختم جلســه!

لدفن):

(02-02-2014، 19:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـشـم الان عـوض میکنم

اینکــع بدتر شد!
اصلا شما متلقا از مدرسع اخراجین!

(02-02-2014، 19:54)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمــــــــــــــآآهم اخراجین!
اصلا من باید با مدیر شما صحبت کنـــم!

ای بابا....خانوم ناظری جونم...می شه بگین این معلمای ما کجان؟؟؟ چرا نمیان سره کلاس؟؟؟

خـــآآنوم ناظم؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 02-02-2014

(02-02-2014، 19:55)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِوا خـاک به سـرم خـانـوم آواتـار خودتون رو ببینید|:

خیلی مستهجنه!

(02-02-2014، 19:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:55)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِوا خـاک به سـرم خـانـوم آواتـار خودتون رو ببینید|:

خیلی مستهجنه!

راس میگیا!
لامصب حرفت منطقی بود!

(02-02-2014، 19:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو حجابنو رعایت کن!
ختم جلســه!

لدفن):

چـشـم الان عـوض میکنم

اینکــع بدتر شد!
اصلا شما متلقا از مدرسع اخراجین!

(02-02-2014، 19:54)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه!! چی؟؟ اخراج؟؟
تورو جون مادرت تورو جون بابات..تورو جون عشقت این کارو با من نکن..
اگه خبر اخراجم به گوش بابام برسه منو می کشه.
تورو خدا اخراجم نکن
تورو به امام زاده بیژن قسم...اخراجم نکن