انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ (/showthread.php?tid=296618)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Prometheus - 30-04-2021

@"Musalick"
دادا خودت باید به دادم برسی D":

فردا ساعت هشت میتونی ان شی؟

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Mohlek - 30-04-2021

(30-04-2021، 21:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا استوار بودن ب عمود نیس
خیلیا افقی ان الان ولی بیادشون هستیم

اگر يكم درساتو خوب ميخوندي ميفهميدي عمود عربيه ستونه :!
شما برو نمرات درسیتو درو کن ستون گنگ v:

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ابراهیم هادی - 30-04-2021

(30-04-2021، 21:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:52)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب....:!

عليك سلام عمود :!
خیلی ها افقی اند؟ نزدیک یا دور.؟

(30-04-2021، 21:55)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو...فرق میکنن؟ :|

پول ندارم پست کنم =|
مجازی نمیتونی بدوزیش¿
عکسشو میفرستم بدوزش...
وقتی مادرپدر جفت سید باشن فرزند دختر سادات میشه
اگه یکیشون سید باشه فرزند دختر سیده میشه
پسر در هر دو حالت سید میشه

نمیشه ولی بفرس|:

(30-04-2021، 21:48)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف بی اساس زیاده چیزی که من میدونم این که گوشت و شیرش بخاطر غلظت و سنگینی زیاد نباید مصرف بشه
آها ممنون علی اقا

چجوری الان اجی من سیده است؟ :|||| پدر و مادر جفتشون سیدن

نه ولش کن...نمیشه

(30-04-2021، 21:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

بستگی داره طرف مقابل کی باشه مشتی
رفیقم باشه عاره
شما که برادری...

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - ابراهیم هادی - 30-04-2021

(30-04-2021، 21:55)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو...فرق میکنن؟ :|

پول ندارم پست کنم =|
مجازی نمیتونی بدوزیش¿
عکسشو میفرستم بدوزش...

نمیشه ولی بفرس|:

(30-04-2021، 21:48)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف بی اساس زیاده چیزی که من میدونم این که گوشت و شیرش بخاطر غلظت و سنگینی زیاد نباید مصرف بشه
آها ممنون علی اقا
خواهش می شود

(30-04-2021، 21:57)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ها افقی اند؟ نزدیک یا دور.؟
هم دور هم نزدیک
ی زمانی
ما
۴۴ درصد زمینو داشتیم
...

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 30-04-2021

(30-04-2021، 19:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 18:34)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفم من همه تلاشمو کردم  Bc9

تلاش چی؟ میگم ایموتوم چرا نیست؟
میگه گلچین روزگار هر گلی که خوشبو و زیبا باشه رو میچینه cry2

(30-04-2021، 21:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

بستگی داره طرف مقابل کی باشه مشتی
رفیقم باشه عاره
شما که برادری...

عشق منی ستون

اگه نمیتونی بیخیال

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ - شـــقآیــق - 30-04-2021

(30-04-2021، 21:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه ولی بفرس|:

آها ممنون علی اقا

چجوری الان اجی من سیده است؟ :|||| پدر و مادر جفتشون سیدن

نه ولش کن...نمیشه
باید بره ثبت احوال بگه پدرمادرم جفت سیدن براش درست میکنن
مامانم ک ب دنیا اومد براش شناسنامه گرفتن سیده نزاشتن براش
تازه رفت درخواست داد درست کردن
/:
باشه کمک خواستی در خدمتتمD: