انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ (/showthread.php?tid=208571)

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - M ATIN - 30-01-2015

احساس می کنم بیماریه جدیدی گرفتم!
پایین مدرسمون 3 تا مدرسه دخترونس!
وقت برگشت از مدرسه دیگ همه پسر دخترا قاطی می شن همه دخترام هفت جئ و آبادمو میشناسن همه داد می زنن متین متین !
ولی نمی دونم چرا نکبتی گرفتم یکیشون رو جور نکردم!!!!!

(30-01-2015، 16:10)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 16:04)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 16:01)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 15:58)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 15:56)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَتین دُنبال دوست دُختر میگـَردی بُرُ بی تآک :|

لآمَصَب ریختَن اونجـا :|

اگ ب این باشه ک اینستا از همه جا بیشتر داره!
ولی دوس دختری می خوام ک تاریخ انقضا نداشته باشه واسه همیشه باشه!

همچین چیزی پیدا نمیشه..

پَس نگرد :|

اتفاقا ی نفر بود 1سال و18 روز بود! ولی نموند!

یه نصیحت!

چه پسر و چه دُختر هرگز نمیمونه..مخصوصا تو رَدِه سنی ما..

باس بزرگتر بشیم و هر وقت قصدمون جدی بود، اونموقع میمونن..

:|

مشاوره های آیدا :||||

|:

بیام پیشت ی مشاوره بدم!

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - ( lιεβ ) - 30-01-2015

(30-01-2015، 16:12)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقت برگشت از مدرسه دیگ همه پسر دخترا قاطی می شن همه دخترام هفت جئ و آبادمو میشناسن همه داد می زنن متین متین !

آآآ .. فهمیدم تُ کیستی :| ^_^ !

تُو دوست پسر فرناز بودی ؟ ._. :|||||||||||||||||

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 30-01-2015

من س سال دوست بودم چی شد(:شدم اینی ک هستم..
ی ادم روان پریش الکی خوش..
+
ولل بابا..

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - ★ASAL-GIRL★ - 30-01-2015

اقا اهورا اینستا فالوت کردم

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - ( lιεβ ) - 30-01-2015

آآآ .. راستی بابایی امروز صبح به کی اخطار میدادی ؟ :|

(30-01-2015، 16:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 16:12)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آآآ .. فهمیدم تُ کیستی :| ^_^ !

تُو دوست پسر فرناز بودی ؟ ._. :|||||||||||||||||

خدارو شکر یکی منو شناختBig Grin
با فرنازم 5 ماه دوس بودم!

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - ~ CrAzY HuMaN ~ - 30-01-2015

(30-01-2015، 16:10)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 16:04)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 16:01)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2015، 15:58)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگ ب این باشه ک اینستا از همه جا بیشتر داره!
ولی دوس دختری می خوام ک تاریخ انقضا نداشته باشه واسه همیشه باشه!

همچین چیزی پیدا نمیشه..

پَس نگرد :|

اتفاقا ی نفر بود 1سال و18 روز بود! ولی نموند!

یه نصیحت!

چه پسر و چه دُختر هرگز نمیمونه..مخصوصا تو رَدِه سنی ما..

باس بزرگتر بشیم و هر وقت قصدمون جدی بود، اونموقع میمونن..

:|

مشاوره های آیدا :||||

|:

بیام پیشت ی مشاوره بدم!

ویزیتش خیلی گرونه هااا :V

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 30-01-2015

(30-01-2015، 16:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آآآ .. راستی بابایی امروز صبح به کی اخطار میدادی ؟ :|
ب ی اقاهه ک کار بدبد کرده بود دخمل بابا:|

مرسی عسل خانوم

(30-01-2015، 16:14)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا اهورا اینستا فالوت کردم

منم فالو کنcryingcrying

RE: / ¢گفتگو آزاد نسخه 228¢ - ~ CrAzY HuMaN ~ - 30-01-2015

(30-01-2015، 16:14)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من س سال دوست بودم چی شد(:شدم اینی ک هستم..
ی ادم روان پریش الکی خوش..
+
ولل بابا..

درسته..موافقم (:

ولی تو مغزت میمونه..خودتم میدونی اهورا..فراموش نمیشه لعنتی..