انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【86】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【86】 (/showthread.php?tid=93201)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - ρѕуcнσραтн - 07-03-2014

(07-03-2014، 9:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بچه مثبته صبونه میخورهggre

بی ادب مهمـون داریم مجبـورم بـرم پیششون |: ..

پُـرووو |: ..

+ عَمتـه -__- ..

ایـش /: ..

به قول معلم ریاضیمون اینا همش توجیهه:|

(07-03-2014، 9:38)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع ...:|
میخوره مشکل داری؟؟؟
آره مشکل دارم حرفی داری؟

آرع...:|

خیلی پرویی
آخه مردم صبحانه بخورن یا نخورن به تو چه ربطی دارع؟هان؟؟؟؟

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 07-03-2014

هیییییییییییییم ^_________^
نوری نوری قر چرا ؟؟؟:|نه
نکردم و نمیکنم !
فک کُن من با نوری قر باشم!!!نوپــــــــــ
چطوری؟:|

همینطوری عسل نامرد شدی:|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 07-03-2014

(07-03-2014، 9:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:40)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:36)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن کـردَم :| ...!

چه بی ادبDodgy

(07-03-2014، 9:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیکنم |: ..

چه بی ادبDodgy
هـاع 0.O !!
چی گـفـتم انـگـار !!
مـنـظورم اینـه کــه کــــــَردَم کـاری کـه گفـتی و 0.O!
سعی نکن کارتو توجیه کنی:hiccp:

(07-03-2014، 9:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:36)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^
مهـراوع ^_^...!!
خـوبیع Smile
اووهووم-_-

بیچاره مهری فکر کنم دیشب فقط کابوس منو میدیده:|
فک کنم!!!

(07-03-2014، 9:43)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ عَمتـه -__- ..

(07-03-2014، 9:38)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوره مشکل داری؟؟؟
آره مشکل دارم حرفی داری؟

خیلی پرویی
وای وای وای وای
حرفت رو پس بگیر
استغفرالله
نچ نچ نچ نچ نچ!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 07-03-2014

(07-03-2014، 9:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها فعلـن خدافس /:

ایسان :|
هییییییییم خدافظ):

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - † αƖιєη † - 07-03-2014

جیغ ^_^
دخترآ نرین اینجا |:   ===> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=93945

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - ERF@N - 07-03-2014

(07-03-2014، 9:43)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ عَمتـه -__- ..

میخوره مشکل داری؟؟؟
آره مشکل دارم حرفی داری؟

خیلی پرویی
وقتی اینجا میگن میشه سوژه پس به همه ربط پیدا می کنه4fvf

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - !~IмДи~! - 07-03-2014

(07-03-2014، 9:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2014، 9:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درودcry girl

سلـام!؟ |: ..

(07-03-2014، 9:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـنم رفـتم اُل بکـس ...

چیـزه تو کُلـوب پیـام داری ..

منم باید برم صبحونه بخـورم |: .. خُـدافس -_-

میخوره مشکل داری؟؟؟

الـآن داری بآ مدیـر انجمن حرف میـزنی ..

واسـه اطلّاع خودم گفتم اجـی ...

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - ★MoRpHeUsS★ - 07-03-2014

(07-03-2014، 9:45)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیییییییییییییم ^_________^
نوری نوری قر چرا ؟؟؟:|نه
نکردم و نمیکنم !
فک کُن من با نوری قر باشم!!!نوپــــــــــ
چطوری؟:|

همینطوری عسل نامرد شدی:|

من نامرد شدم؟؟:|
میشه بگی دقیقا چرا؟؟؟:|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - ( lιεβ ) - 07-03-2014

آوآتــآرَم و دوســـــــــت دآرَم -______^ ...!!

امـضـاع میخـــــــوامـ..!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【86】 - آناهیتا جوووووون - 07-03-2014

سلام بچه ها