انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 (/showthread.php?tid=68676)

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Mïņ̃†êR - 22-11-2013

(22-11-2013، 12:22)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:17)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تو20سالته؟

بله چطور مگه نمیدونستید؟فکر میکردی چند سالم باشه؟

جریان ماکان چیه؟Huh

چی شده؟چی شنیدی مگه؟ConfusedConfused

نقل قول: آدمایه چرتی اینجا هست ب شما نیستما |:
بعدا میام بایی! :*
راستی شیوا خیلی دلم برات تنگ شده بود خوشملم (:

عزیزم دلم تنگ شده هیج جاام نمیری کسیم جرات نداره چیزی بگه فعلا که دیدی کم اوردن Sleepy
یکم اروم باش با خنده بیشتر میشه جواب داد

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Shadow of Death - 22-11-2013

اوووووووووووووووووفففففففففففففففففففففف
یکی بحرفه دیگه

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 22-11-2013

(22-11-2013، 12:16)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:14)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:12)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:09)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:06)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هر دفعه که میام اینجا به همتون سپاس میدم شما هم بدید دیگه دمتون hot با تشکر 

سیلآم دآش آرمین

خاله؟O_o

خآله شیوا oــ0

لایک؟بلدی لایک بدی؟
چطوری خاله؟

اعصآبم فرفری خآله ای|:

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - "K!nd~G!Яl" - 22-11-2013

(22-11-2013، 12:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:22)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:19)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:17)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا تو20سالته؟

جریان ماکان چیه؟Huh

چی شده؟چی شنیدی مگه؟ConfusedConfusedچـــــــــــادرـ داستانیهای فلشخور

عزیزم دلم تنگ شده هیج جاام نمیری کسیم جرات نداره چیزی بگه فعلا که دیدی کم اوردن Sleepy

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - T A R A - 22-11-2013

(22-11-2013، 12:25)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب کن تارا منظورت من بود!!!؟؟؟؟
سریع جواب بده!!!!!!!!!!!!!

نه اینکه خیلی توفه ای |:
هه بیشتر از این خودتو حساب نکن (:
(22-11-2013، 12:25)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا چن سالته؟
16

(22-11-2013، 12:25)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مآمی

غلط میکنی اگه بری|:

خب برو من چ کنم؟

عجب |:
دُخی فک کنم تو هم یه چیزی زدی |:
(22-11-2013، 12:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت عشقم^_^
باوشه میمونم (:

احمد باز چیکار کردی دعوا شده؟

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 22-11-2013

من کاری نکردم!!!!!!
من که بچه ی خوبیم!!!Tongue

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Mïņ̃†êR - 22-11-2013

نقل قول: اعصآبم فرفری خآله ای|:
بی خیال غم خودتو عشقه

نقل قول: چـــــــــــادرـ داستانیهای فلشخور

اهان دوستمه دیگه Heart

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 22-11-2013

شیوا تو20سالته؟

جریان ماکان چیه؟Huh

چی شده؟چی شنیدی مگه؟ConfusedConfused

مآکانSleepy|:

اره خیلی از عصبی کردن من معلوم بود یادت رفته؟