انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 (/showthread.php?tid=159881)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 - ◄Iяαи► - 17-08-2014

ممد وآرد میشود درود |:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 - hidden ninja - 17-08-2014

(17-08-2014، 9:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:52)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:49)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب حالا
چه بد اخلاق

سلام دختر بابا!

درود برتو اساسینت درست شد ؟

دمت گرم
رفتم یه نرم افزار دانلود کردم برا ستاپ اتوماتیک
نرم افزار خود به خود نصب میشه
با کرک و کپی
خودش نصبش کرد

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 - !b@hr@m! - 17-08-2014

کمک کنین Sad
ای بابا بازم این 20 تا چرت و پرت شرو شد میخوام ب یکی پیام بدم نمیذاره Angry 
دوستان کسی هست وقت داشته باشه پسورد بدم بهش بیاد کمکم این 20 تارو باهم رد کنیم؟ Smile

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 - پرستو14 - 17-08-2014

(17-08-2014، 9:56)!b@hr@m! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمک کنین Sad
دوستان کسی هست وقت داشته باشه پسورد بدم بهش بیاد کمکم این 20 تارو باهم رد کنیم؟ Smile

ببخشید چچچچیییییی؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 - Aiden Pearce - 17-08-2014

(17-08-2014، 9:56)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:53)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:52)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:49)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب حالا
چه بد اخلاق

سلام دختر بابا!

دمت گرم
با کرک و کپی
خودش نصبش کرد

یه نرم افزار هست فکر کنم اسمش cloud drive باشه کمن دارمش 
یه بازی داشتم هیچی وا3 نصب نداشت بعد اونو دان کردم یک درایو درست کرد راحت نصبش کردم
فقط یه نکته من فکر کنم تو یه ذره بچه مثبتی پس بهت می گم که شاید این بازی بعضی از جاهاش صحنه داشته باشه

(17-08-2014، 9:56)!b@hr@m! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمک کنین Sad

چقد ساده ای تو!!!
برو تو موضوعات نظر بده بذار بیست تا ارسالت پر شه
فقط اسپم نده

ای سرخوشان ای سرخوشان

(17-08-2014، 9:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:56)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب حالا
چه بد اخلاق

سلام دختر بابا!

دمت گرم
با کرک و کپی
خودش نصبش کرد

یه بازی داشتم هیچی وا3 نصب نداشت بعد اونو دان کردم یک درایو درست کرد راحت نصبش کردم

این نرم افزار بازی رو Hک میکنه
به خاطر همین بهتره بعد نصب بازی انیستالش کنی برا بقیه بازی ها بد نشه

(17-08-2014، 10:00)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2014، 9:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دختر بابا!

دمت گرم
با کرک و کپی
خودش نصبش کرد

این نرم افزار بازی رو -- میکنه
به خاطر همین بهتره بعد نصب بازی انیستالش کنی برا بقیه بازی ها بد نشه

همونی که آیکنش یه عکس گوسفنده ؟

(17-08-2014، 9:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد وآرد میشود درود |:
برو دوباره گزارش بده مارو Angry

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2 - ◄Iяαи► - 17-08-2014

ممد میخوآت بحث کنه کسی نیست ؟? |: من ممدو دوس میدآرم |: