انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Ƒαкє ѕмιƖє - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:56)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای تــــوروح کســـی که زود به زود صفحه هارو میره جلو ای بابا یکم سرعتو بیارید پایین دیگه >ـــ< ایش نفهمیدم چی خوندم اصن

پس من چیزی نمیگم تا خلوت بشه

غلــــامتین فرید آقا (((; ولی من منظورم شما نبودیناااااا ،مخاطب بنده بعضیا بود (:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - τοxικ - 18-09-2013

من تهرانيم ولي بدم ميادSadSad
ولش كن حال ندارم گفتگو كنم داره گريم ميگيرهSadSad

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

دلم مَخواد یَه بارون زیرِ یَـه ناودوون (لطفا لاتی لوتی بخونین)
شاعر قُـلـی شاعر نیا به همراه اصغر بیا ..
کسی حرفی داره ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 225

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

نقل قول: بآ کَمآلِ نآرَحَتی پآرتی طَعطیل شُد .. :| چون بَعضی دوستآن نِمیآن .. :|

چی شده که ما بی خبریم؟همه که لایک دادن>؟تو از چیبا خبری؟تو با کجا در ارتباطی؟DodgyBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:53)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونَم تِهرآنی هَستی فَرید .. :|

آخه تو کوچ میکُنی فِک کَردَم یه جآ دیگه رَفتی .. !!

کی دیگه تِهرآن زِندِگی میکُنه ..؟؟ :|

من...Sleepy
چطو مگه؟Huh

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

من برم دنبال مادر و خواهرم تنها شب از مترو تا اینجا نیان!!
ریا شد؟؟
ای وای!!
Big Grin
بای دوستان!!Angel
بعدشم دیگه نمیام!!Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - GαяBagє Gιяℓ - 18-09-2013

سلام ...

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:59)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم مَخواد یَه بارون زیرِ یَـه ناودوون (لطفا لاتی لوتی بخونین)
شاعر قُـلـی شاعر نیا به همراه اصغر بیا ..
کسی حرفی داره ؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 225

خوشگیله منی همسری Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Ƒαкє ѕмιƖє - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:59)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم دنبال مادر و خواهرم تنها شب از مترو تا اینجا نیان!!
ریا شد؟؟
ای وای!!
Big Grin
بای دوستان!!Angel
بعدشم دیگه نمیام!!Angel

خدافس آق سجاد از آشنایی باهاتو خوشحال ببیتیAngel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بآ کَمآلِ نآرَحَتی پآرتی طَعطیل شُد .. :| چون بَعضی دوستآن نِمیآن .. :|

چی شده که ما بی خبریم؟همه که لایک دادن>؟تو از چیبا خبری؟تو با کجا در ارتباطی؟DodgyBig Grin

میخوآستیم رآست رآستَکی پآرتی بِگیریم .. :|

نَشُد .. (:

دیگه چه خَبَرآ؟؟ (: