انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

(16-09-2013، 13:45)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بد نیستم.کار داشتم نمیومدم ولی دیگه حل شده 24ساعنپته اینجام...چند بار زنگ زدم فرید دسترس ندادی بیخیال شدم...

مدیریت روابط عمومیه فلش

ببخشید یه بیو میدید ما اشنا بشیم Sleepy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - pink devil - 16-09-2013

خب .. دیگه چه خبر دوستان ؟! :|

RE: درود - Aiden Pearce - 16-09-2013

(16-09-2013، 13:38)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 13:35)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 13:32)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سـَـلآم !^_^ :*

درود!!! میگم می خوای خودت کناره گیری کنی از مدیریت!؟

حسن برو به لینک زیر ببین میشه یا نه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/search.php?action=results&sid=00b9d54c87b76d2039c74ffe0762719a
آق فرید متاسفانه نمی شه

شاید مرا به خاطر بسپار رو نزدی؟Huh
من اونو زدم و الآن نمی گه باید وارد بشی ولی وقتی وارد ارسال های یه نفر می شم می گه باید وارد بشی

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mason - 16-09-2013

(16-09-2013، 13:45)istanbul نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بد نیستم.کار داشتم نمیومدم ولی دیگه حل شده 24ساعنپته اینجام...چند بار زنگ زدم فرید دسترس ندادی بیخیال شدم...
اشنا میای ؟
کی آستی؟O_o

(16-09-2013، 13:46)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هوم ؟ این دیه چجورشه؟ O_O
باشه بابا /:

این جورشهSleepy
من و پاری بچه نداریم که من بابا باشم! Confused
Dodgy
فرید چن تا مدیر برا گفتگو ازاد میگیرین؟

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: ای بد نیستم.کار داشتم نمیومدم ولی دیگه حل شده 24ساعنپته اینجام...چند بار زنگ زدم فرید دسترس ندادی بیخیال شدم...

کی زنگ زدی!؟ دو هفته ای هست گوشیمو دزدیدن. سیم کارتمم باهاش رفته. دارم پدرمو راضی میکنم دوباره همون شماره رو بهم بده.
من چند بار اس ام اس دادم بهت نمی رسید. خاموش بودی معمولا! گفتی سیم کارتت رو عوض کردی یه خط دیگه داری. خبری نشد ولی ازت.
نقل قول: ندا خب منم همون حوزه خودمونو گفتم فرید چنتا میگیرید؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 225
2 تا

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - pink devil - 16-09-2013

هعــی .. -_-
سگ شده تو نِت!

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

مر مر جای جدیدی نیست بریم؟

این فرید که رفت مارم نبردSleepy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

مرضیه Confused منو نزنی ها!

نقل قول: من اونو زدم و الآن نمی گه باید وارد بشی ولی وقتی وارد ارسال های یه نفر می شم می گه باید وارد بشی

اقا مشکل از اون نیست. گفتم به صابر بگو.

نقل قول: هعــی .. -_-
سگ شده تو نِت!

ها؟! Huh

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Aiden Pearce - 16-09-2013

(16-09-2013، 13:49)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه Confused منو نزنی ها!

نقل قول: من اونو زدم و الآن نمی گه باید وارد بشی ولی وقتی وارد ارسال های یه نفر می شم می گه باید وارد بشی

اقا مشکل از اون نیست. گفتم به صابر بگو.

نقل قول: هعــی .. -_-
سگ شده تو نِت!

ها؟! Huh
هم وطن گفتم چرا عصبانی می شی

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mason - 16-09-2013

(16-09-2013، 13:48)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ای بد نیستم.کار داشتم نمیومدم ولی دیگه حل شده 24ساعنپته اینجام...چند بار زنگ زدم فرید دسترس ندادی بیخیال شدم...

کی زنگ زدی!؟ دو هفته ای هست گوشیمو دزدیدن. سیم کارتمم باهاش رفته. دارم پدرمو راضی میکنم دوباره همون شماره رو بهم بده.
من چند بار اس ام اس دادم بهت نمی رسید. خاموش بودی معمولا! گفتی سیم کارتت رو عوض کردی یه خط دیگه داری. خبری نشد ولی ازت.
نقل قول: ندا خب منم همون حوزه خودمونو گفتم فرید چنتا میگیرید؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 225
2 تا
کیا اونوخ از بین نوینده ها؟O_O
فک کنم من نیستم ها؟
من فعالیتم خوبه تاپییکام زیادن و با کیفیت ..
به مدیر های گفتگو ازاد هم بی کیفیت ها رو گزارش میدم میتونی از مائده و تارا بپرسیSleepy