انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

(14-10-2013، 20:52)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:51)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:49)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:46)♥نی نی شیطونه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:44)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک خوب نيستي منم خوب نيستم-_-
نــع تو باید خوب باشی ^__^

(14-10-2013، 20:44)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ایسان ایسانی راه افتاد :|
تصمیم گرفتم حرف بزنم :/

|: تو خوبی؟

(14-10-2013، 20:44)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان یه وخ سلام ندی؟

علیک . . .
چته؟

اون آرتین راجع به من بهت چی گفت؟
تورو خدا بگو توضیح بدم

آدم برای من میفرستی . . . .

واقعا که دیگه با من حرف نمیزنی
چی؟
آدم بفرستم؟
چرا جوک میگی؟
توروخدا بگو....
من از هیچی خبر ندارم

-__- برو یکی دیگرو خر کن

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 14-10-2013

(14-10-2013، 20:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: امتحان ریاضی دارم خیلی ریلکس نشستم با شما حرف میزنم..(:

ای خاک. ای خاک.

خوبه گفتم بشین درس بخون.

اِاِاِاِ خُ گفتم بلدم>_<

(14-10-2013، 20:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: :|||

(:
گمـــــــــــــشو .. >_<

ببین نذار جلو مردم فوش بدما :|

فوش بده (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink lady - 14-10-2013

(14-10-2013، 20:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
گمـــــــــــــشو .. >_<

چی شده؟25r3025r3025r30فرید داداشم چی شده؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 14-10-2013

نقل قول: اِاِاِاِ خُ گفتم بلدم>_<

ولی من مطمین نیستم>_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink lady - 14-10-2013

(14-10-2013، 20:55)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2013، 20:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: امتحان ریاضی دارم خیلی ریلکس نشستم با شما حرف میزنم..(:

ای خاک. ای خاک.

خوبه گفتم بشین درس بخون.

اِاِاِاِ خُ گفتم بلدم>_<

(:
گمـــــــــــــشو .. >_<

فوش بده (:
هی فوش ندین بهم یک بار دیگه فوش بدین vahidrk

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-10-2013

(:
گمـــــــــــــشو .. >_<

دوباره اعصاب خورد شدیااا میزنم شتک شی رو دیوارا >ـــ< اینجوری با خواهر من حرف نزن ....

یه ندایی به من آمد که گفت پاشو بتمرگ مشقاتو بنویس . . . |: من بنویسم میام

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 14-10-2013

نقل قول: چی شده؟<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 223<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 223<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> 223فرید داداشم چی شده؟

این زن گوشش بدهکار نیDodgy

نقل قول: فوش بده (:
خفه تا نیومدم بزنم تو دهنتا.
Angry

(14-10-2013، 20:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اِاِاِاِ خُ گفتم بلدم>_<

ولی من مطمین نیستم>_<
یعنی بی سواد25r3025r30

بدرود

نرید میام

مرضیه بیا کمکAngry