انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:48)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 18:46)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 18:44)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامSad

(18-09-2013، 18:44)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

اِحسآنُ مآکآن بآهَم اومَدَن هــآی .. (:

فَرید تو تِهرآنی؟؟ :|

درود
تو چرا آواتارتو بر داشتی؟
خوب بود کهUndecided

بَردآشتَم دیگه نَزدیک بود دَعوآ بِشه .. :|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

نقل قول: صادق داداش چه جوري بخندم وقتي كسيو ميخواي ولي بهش نمي رسي
دلم ميخواد بزنم خودمو جر بدم

احسان ابجی شیوا یادته کی بوده ابجی ها ؟به خودم بوگوHeartAngelBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فَرید تو تِهرآنی؟؟ :|

بچه تهرانم. درسته که خونه بابام کرجه ولی تهران رو مانند کف دستم میشناسم و با مترو جیک ثانیه میام پیش دوستان و بچه ها.
نگو نمی دونستی!

نقل قول: تو چرا آواتارتو بر داشتی؟
خوب بود که/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 223
شریل بود Undecided تارا نامرد ورش داشت.
من بی تخصیرم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 223

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:50)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق داداش چه جوري بخندم وقتي كسيو ميخواي ولي بهش نمي رسيcryingcryingcrying
دلم ميخواد بزنم خودمو جر بدمSadSadSadSadSad
وقتی کسیو میخوای اونم یه زمانی تو رو میخواسته بعد به دلیل این که نمیخواد با هیچ پسری دوستی کنه ولت میکنه چی؟؟Dodgy
میشه خندید؟؟Dodgy
من که دارم میخندم!!Big Grin
پس بخند!!Dodgy

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - M.K.N - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:51)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید بی غیرت همه بدرود

چی شده آبجیDodgy
کی ناراحتت کرده؟Dodgy
بگو برم خط خطیش کنم/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 223

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

میدونَم تِهرآنی هَستی فَرید .. :|

آخه تو کوچ میکُنی فِک کَردَم یه جآ دیگه رَفتی .. !!

کی دیگه تِهرآن زِندِگی میکُنه ..؟؟ :|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

نقل قول: همیشه کسانی که لبخند به لبان دیگران میکشانن ............... بیخی بابا اصن به ما نمیاد جملات ادبانه بگیم |:

میکشانن خود غمگینند ولی هیچکس از درد آن ها خبر ندارد. ادامش این بود.

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Ƒαкє ѕмιƖє - 18-09-2013

ای تــــوروح کســـی که زود به زود صفحه هارو میره جلو ای بابا یکم سرعتو بیارید پایین دیگه >ـــ< ایش نفهمیدم چی خوندم اصن

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:53)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و شیوا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 223

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:53)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 2 ماه در سال تهرانم!! :|
لیوان بعدی: قرص های حل شده در سم باور بکن از هیچ چی دیگر نمی ترسم