انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - pegah-p - 05-12-2013

(05-12-2013، 13:22)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:20)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:16)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:14)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خالمو انتخاب كردم 4fvf

گل نسترن خالهHeart

خـــــــــآله شدم رفتـــــــ-_-

عزیزم اسممــــــــــ "یآســـــــــــــــــی"

(05-12-2013، 13:16)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:14)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig Grin

دانشگاهم میرمــــــــــــ(((:

رشتمـــــــ هنره

ولی شغلم یه چیز دیگس
وای خوش به حالت سرکار میری؟

آره میرمـــــــــــ((:

مدلینگمــــــــــــــ((:

شغلمم دوس دارمـــــــــــــ((:

پری به نظرت نباید میگفتمــــــــــــــــ-_-

منم دلم میخواد زود این مدرسه لعنتیو تموم کنم بعدش برم سرکار کلا هدف زندگی برا چند سال اینده داشتن یه کار خوب هستBig Grin

آرزو بر جوانان عیب نیسBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

-----------------------------------------
خواهر زاده ی گلمـــــــ((: اسمت چیست؟

بلی بلیSleepy

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 05-12-2013

(05-12-2013، 13:22)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:20)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:16)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:14)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل نسترن خالهHeart

(05-12-2013، 13:16)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:14)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig Grin

دانشگاهم میرمــــــــــــ(((:

رشتمـــــــ هنره

ولی شغلم یه چیز دیگس

آره میرمـــــــــــ((:

مدلینگمــــــــــــــ((:

منم دلم میخواد زود این مدرسه لعنتیو تموم کنم بعدش برم سرکار کلا هدف زندگی برا چند سال اینده داشتن یه کار خوب هستBig Grin

موناBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ツñ姆ÄrÄñツ - 05-12-2013

(05-12-2013، 13:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گل نسترن خالهHeart

آره میرمـــــــــــ((:

مدلینگمــــــــــــــ((:

موناBig Grin

موناBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چه خوجگله اسمت Big GrinBig GrinBig Grin

میگم تو همون مونایی هستی که با احمد رضا دعوا کرده بود؟؟Big GrinBig Grin

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - pink lady - 05-12-2013

هعی!

سلام ))

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - leli - 05-12-2013

پری ماهم که برگ چغندر

(05-12-2013، 13:26)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره میرمـــــــــــ((:

مدلینگمــــــــــــــ((:

موناBig Grin

موناBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

چه خوجگله اسمت Big GrinBig GrinBig Grin

میگم تو همون مونایی هستی که با احمد رضا دعوا کرده بود؟؟Big GrinBig Grin

تو از كجا ميدوني خالهBlush

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - leli - 05-12-2013

(05-12-2013، 13:07)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 13:05)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من دیگه رفتم ابجیم کلافم کرد
باییییییییییییییییییییی ال

کلافت کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Undecidedبیام کتکش بزنم که اروم شه؟Undecidedدست بزنم خوبها؟Undecided
هوی با دختر عمه ی ن درست حرف بزن

(05-12-2013، 13:27)leli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری ماهم که برگ چغندر
كلم كه باشم
بهت سلام ميكنم چغندر

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ツñ姆ÄrÄñツ - 05-12-2013

(05-12-2013، 13:27)leli نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری ماهم که برگ چغندر

سفی تویی عآیا؟؟

خبرا زود میرسه مونا ی گلمــــــــــــــ(((:

(05-12-2013، 13:30)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری ماهم که برگ چغندر

سفی تویی عآیا؟؟

خبرا زود میرسه مونا ی گلمــــــــــــــ(((:

كي بهت گفت