انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 (/showthread.php?tid=295736)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2021

(24-03-2021، 19:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان زنده بودنت ب دلیل اینکه من هستم وگرنه من نبودم اینجا چیکار میکردی
من عروس ب این خوبی|:پدر هرچی خوشیفتس درومده//:
من اهداف بهتری دارم برای زنده بودن (هار هار ) :> کارای زیادی میکردم خب ، مث زمانی که نبودی :v
اره , خیلی.

(24-03-2021، 20:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم اجازه قول میدیم دیگه تکرار نشه =)

بچه خوبی هستی خوشم اومد D:
کیستی؟

(24-03-2021، 20:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
منو نبین ساکتما!! یه جیغی میکشم آبروی انجمنو میبرم ._.

از بچه های جیغ جیغو بدم میاد ، واسه همین برای همیشه ساکتشون میکنم. :v

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Emmɑ - 24-03-2021

(24-03-2021، 20:37)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟
چطوری جون دل
برقراری عزیز؟
سرکیفی؟

دارم/:
اصلی و فرعی

هیچی
ن
ن
ن
-ـ-
/:
/:
/:
چیشده بهتون اخه چرا ایطوری شدین

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 24-03-2021

(24-03-2021، 20:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این شلوغی گ.آ!!
قلب یه نفر برام میتپه :>
یکیم بخاطر من نفس میکشه :»

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - لــــــــــⓘلی - 24-03-2021

(24-03-2021، 20:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:16)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان ؟ :/

بادمجان/: عنتر/:

خودتی هه :/Telegh_01

@"نــــــــــⓐنسی"
برای نمونه فرنودو تگ کردم اگ جوابمو داد من دیگ انجمن نمیام/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - ѕααяeη - 24-03-2021

(24-03-2021، 20:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:37)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی
ن
ن
ن
-ـ-
/:
/:
/:
چیشده بهتون اخه چرا ایطوری شدین

هعیییی p336

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 24-03-2021

(24-03-2021، 20:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این شلوغی گ.آ!!
قلب یه نفر برام میتپه :>

این که خودت رو در مکان مقابل نقل قول قرار بدی چه حسی داره؟

(24-03-2021، 20:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 19:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اهداف بهتری دارم برای زنده بودن (هار هار ) :> کارای زیادی میکردم خب ، مث زمانی که نبودی :v
اره , خیلی.

(24-03-2021، 20:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم اجازه قول میدیم دیگه تکرار نشه =)

بچه خوبی هستی خوشم اومد D:
کیستی؟

(24-03-2021، 20:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
منو نبین ساکتما!! یه جیغی میکشم آبروی انجمنو میبرم ._.

از بچه های جیغ جیغو بدم میاد ، واسه همین برای همیشه ساکتشون میکنم. :v
فقط با یه چک سفید ساکت میشم ._.

(24-03-2021، 20:38)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره , خیلی.
منم اهداف بهتری دارم برای کشتنت!
من زن عموم اینا اردبیلی هستن لهجشون خیلی بانمکه لنتی دوست دارم فقط حرف بزنن

(24-03-2021، 20:40)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2021، 20:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که خودت رو در مکان مقابل نقل قول قرار بدی چه حسی داره؟
دو گانگی شخصیتی!!
مثل وقتایی که به خودم پ.خ میدم ._.