انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - HeDyE~×~ - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:32)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:24)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگریــــــــــــــــــــ(:
بوووس ^_^

بیـــا بخلــم ((: !!
اومدم ^_^
بووووس بوسی *:
2خدرم مامانت امروز تو برفآ با ک*ن خورد زمین |:
الان داره از *** درد و کمر درد میمیرع (:
حلال کن (:
بچه ها شوما هم حلالم کنید -_-
مُردَنیَم -_-
عنتر این شکلی نگو :| !!
خوب میشی عشقی ((:
میگذره ((: !!
آخه 1 بار که زمین نخوردم |:
یه بار تو حیاط |:
یه بار دمه سَکو |:
یه بار رو پله ها |: این از همه بدتر بود >_<
داغونم >_<

منم معلم بیکاری ^___________^
یا معلم کامپوترتون  ((:
عشقـــی چشمـــاتو واکن نخوری زمین((: !!
ب فنا رفتی ک :| !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~KiAηA~ - 02-02-2014

خب خانوم مدیر،چیکارمون دارین؟؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:36)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:31)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی تو انجمن پآ***د ج منو بدع کار واجب باهات دارم
همینجا ج بدع :| !!
باشه (:
به **** هم بوگو اقدس ((((:
خووو دیدی بدبخت شدم؟؟؟؟؟ >_<

نع بزار الان همع ماجرا رو برات تعریف میکنم تو پ خ :|
بـــــــــــــــدو ^_^
دارم از فوضولی جـِـــــر میخورم ((((((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ~KiAηA~ - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس |:
ااااااااااااا!بیا بابا هی داره میره!!!نروووو

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 02-02-2014

ایـسون خنگنـول... چراع از ما بدتـــ میـآد ؟؟؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:38)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:32)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:27)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــا بخلــم ((: !!
اومدم ^_^
بووووس بوسی *:
2خدرم مامانت امروز تو برفآ با ک*ن خورد زمین |:
الان داره از *** درد و کمر درد میمیرع (:
حلال کن (:
بچه ها شوما هم حلالم کنید -_-
مُردَنیَم -_-
عنتر این شکلی نگو :| !!
خوب میشی عشقی ((:
میگذره ((: !!
آخه 1 بار که زمین نخوردم |:
یه بار تو حیاط |:
یه بار دمه سَکو |:
یه بار رو پله ها |: این از همه بدتر بود >_<
داغونم >_<

منم معلم بیکاری ^___________^
یا معلم کامپوترتون  ((:
عشقـــی چشمـــاتو واکن نخوری زمین((: !!
ب فنا رفتی ک :| !!
دارم نابود میشم |:
چشامو وا کردم این طوری شد دیه |:
چشامو وا کردم که زمینو ببینم که نخورم زمین بعد برف رفت تو چشمم بعد..|:
شَتَرق خوردم زمین |:
جمعیت داشتن تا 3 ساعت بهم میخندیدن |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 02-02-2014

خدافض.!!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ERF@N - 02-02-2014

اسپم

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - T A R A - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:42)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم

خــودتی|:

خــدافض^_^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - HeDyE~×~ - 02-02-2014

(02-02-2014، 18:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:36)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 18:31)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی تو انجمن پآ***د ج منو بدع کار واجب باهات دارم
همینجا ج بدع :| !!
باشه (:
به **** هم بوگو اقدس ((((:
خووو دیدی بدبخت شدم؟؟؟؟؟ >_<

نع بزار الان همع ماجرا رو برات تعریف میکنم تو پ خ :|
بـــــــــــــــدو ^_^
دارم از فوضولی جـِـــــر میخورم ((((((:

فرستــادم((: