انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا. تو هم؟! به من اعتماد نداری!؟

من هر روز کلی اخطار میدم و کار های گوناگون. اگه قرار باشه به همه مدرک رو نشون بدم که وا ویلا!!

اصن می دونی چیه!؟ همینه که هست!
باشه حالا ولی من هنوزم نمیدونم حکم اخطار چیه!! Big Grin
(18-09-2013، 18:12)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین تو هم به خودت نناز ناناز |:آواتار اینا از آواتار شما سر تره |:
من لا اقل کل زندگی اینی که آواتارمه رو میدونم!!
نصف فیلماشم دیدم!!
:|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

هیچکی دیگه شریل نیUndecided

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:18)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکی دیگه شریل نیUndecided

فَرید اَگه تو جآستین بِشی مَن شریل میشَم .. Big Grin

خآموش .. -__-

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

من شریل می خوامUndecided

kaffe2 من عمه و مادر یکی رو باید عنایت کنم.

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Ƒαкє ѕмιƖє - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:17)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 18:12)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا. تو هم؟! به من اعتماد نداری!؟

من هر روز کلی اخطار میدم و کار های گوناگون. اگه قرار باشه به همه مدرک رو نشون بدم که وا ویلا!!

اصن می دونی چیه!؟ همینه که هست!
باشه حالا ولی من هنوزم نمیدونم حکم اخطار چیه!! Big Grin
(18-09-2013، 18:12)نی نی شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین تو هم به خودت نناز ناناز |:آواتار اینا از آواتار شما سر تره |:
من لا اقل کل زندگی اینی که آواتارمه رو میدونم!!
نصف فیلماشم دیدم!!
:|
|: ایــــنـــَم یـــه حَـــــرفـــــی

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mason - 18-09-2013

خو ؟!
پس من میذارمش با کمال پررویی بدون هیچ تعارفی Angel

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 18-09-2013

کمک
خدایی پویا کوتاه نمیاد میگه بیا بریم طلاقت بدم..
فری
صادخ
تارا
رز
درود

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Mïņ̃†êR - 18-09-2013

من رقتم دوردورو اومدم لامصب انقد شلوغ بود نزدیک بود سپر چند نفرو ........Big GrinBig GrinBig Grin

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - Ƒαкє ѕмιƖє - 18-09-2013

(18-09-2013، 18:22)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمک
خدایی پویا کوتاه نمیاد میگه بیا بریم طلاقت بدم..
فری
صادخ
تارا
رز
درود

مـــَـنــَــم آدم هــــَـــســـتـــَــــم --ــــ--

نقل قول: فَرید اَگه تو جآستین بِشی مَن شریل میشَم .. / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ 214
Dodgy برو بابا