انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) (/showthread.php?tid=85239)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-02-2014

(05-02-2014، 12:34)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: حـآلم خـوبه !! (:

خوش به حالت ایسانUndecided

|: برو بـآو !! من میگم خوبم تو بـآور نکـن -___- !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 05-02-2014

(05-02-2014، 12:29)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:27)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماهاهیچیازمن نمیدونید هیچی فقط راجع بهم نظرمیدید توماکان الان میدونی دردقلبم چیه نه نمیدونی حالمومیفهمی نه نمیفهمی امیرعلی از زندگیم رفت ولی ازقلبم نمیرع
کسی دردمونمیفهمه

من فقط میخواستم یه ذره حالتو عوض کنم انداختم تو خط شوخی -__-
حالا هم میخوای ناراحت باشی باش من کاری که میتونستم و کردم -__-
اصن به من چه -__-

ممنون داداش ماکان ولی وقتی تخریب بشی دیگه چیزی درس نمیشه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 05-02-2014

(05-02-2014، 12:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان*^__^*
بدم میاد ازت!

|: نظره لطفته !! :|

اصن میدونی محبت ازت میبـاره -__- !!

اونوقت بابته چی این حرف گرانقدر رو به من گفتی؟! |:

چون من نسبت به همه لطف داعم دیه0__o:|
lمعلوم نی یعنی؟؟:|
-___-
شوخی نمودم !

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ☆★ super star★☆ - 05-02-2014

(05-02-2014، 12:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان*^__^*
بدم میاد ازت!

!!!!!!!!

سلوم رژی ^___- خوبی؟
ارع:}
ت خوبی؟:}}

ارمینا ژووونم خوبی؟^___^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-02-2014

(05-02-2014، 12:36)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان*^__^*
بدم میاد ازت!

-___-
شوخی نمودم !

|: بلی . . !!

واقعا بدت میاد؟ :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 05-02-2014

(05-02-2014، 12:31)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:29)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:26)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن بی خیال دیگه گذشت از درد و دل
منو تو هردوتامون شدیم دیگه هر دو ول
یه شب با این یه شب با اون
هزار تا کثافت کاری داریم به همرامون

ارمیناتوکاملا درکم میکنی

عزیزم من درکت می کنم....می دونم چه قدر سخته...
وقتی همه فکر می کنن تو اصلا برات مهم نیست تو داری می سوزی!!
می دونم دردت چیه
خودم حالم خوب نیست
منون که هستی خواهری

(05-02-2014، 12:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان*^__^*
بدم میاد ازت!

!!!!!!!!

سلوم رژی ^___- خوبی؟

ارمینا ژووونم خوبی؟^___^

من توپ توپ به نظر میام!
تعطیل بودم اخه*^__^*
تو ام که تعطیل بودی دیه عاره؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - ☆★ super star★☆ - 05-02-2014

(05-02-2014، 12:38)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان*^__^*
بدم میاد ازت!

!!!!!!!!

سلوم رژی ^___- خوبی؟

ارمینا ژووونم خوبی؟^___^

من توپ توپ به نظر میام!
تعطیل بودم اخه*^__^*
خودت چی فک میکنی؟:|

(05-02-2014، 12:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:36)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان*^__^*
بدم میاد ازت!

-___-
شوخی نمودم !

|: بلی . . !!

واقعا بدت میاد؟ :|
نهــ باباع:|
خوشمان می آید باور کُن!
به جون خودمان!

(05-02-2014، 12:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 12:38)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان*^__^*
بدم میاد ازت!

!!!!!!!!

سلوم رژی ^___- خوبی؟

ارمینا ژووونم خوبی؟^___^

من توپ توپ به نظر میام!
تعطیل بودم اخه*^__^*
خودت چی فک میکنی؟:|

کل تهران تعطیل بود دیه!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-02-2014

چـه خـوب(:

نـع شاید دروغ میگی|:
(05-02-2014، 12:34)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام فاطی

سلـام(: