انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 (/showthread.php?tid=100274)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-04-2014

(10-04-2014، 9:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدن به مملت باو. به نظر من که همون 5 3 3 بهترین بود چون بچه ها میرفن دبستان اونایی که یکم بزرگتر شدن راهنمایی دبیرستان هم برای بزرگترا. اخلاقاشونم کاملا به هم میخوره:|

خیلی عوضی بازی در آوردن .. خواستن کم نیارن اینطوری کردن بچه های مردُمو موش آزمایشی کردن کصافتا |: ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - Brooklyn Baby - 10-04-2014

(10-04-2014، 9:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 9:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 9:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال الآن مدرست قدیما راهنمایی بوده؟ منظورم اینه که مدرسه راهنمایی های قدیم شدن هفتم یا یا دبستان مدرستون؟

آِیسان تو چندمی؟

من هیچُم .. [!!]

راهنمایی شُده هفتم و هشتم ..

ولی درسایی که میدن تو دبیرستان هم دارن میخونن همینارو [!!]

مثلـا الان دختر خاله ی من چگالی و یکا رو که تو دبیرستان یاد میگیرن تو هفتم یاد گرفتن [!!]

یا مثلـا همین ریاضی .. کسلن عوضش کردن ..

قاطی پاتی شده هم دبیرستانی هم راهنمایی بهشون میگن ..

ولی در کُل دوم راهنمایی هستن ..

ر*دن به مملکت باو. به نظر من که همون 5 3 3 بهترین بود چون بچه ها میرفن دبستان اونایی که یکم بزرگتر شدن راهنمایی دبیرستان هم برای بزرگترا. اخلاقاشونم کاملا به هم میخوره:|

ویرایش کردی:v

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - صالح02 - 10-04-2014

خداحافظ.

(10-04-2014، 9:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه سال زودتر رفتم||:

پس الـان باس شیشم باشی !؟ [!!] ||:

هشتـادییی!؟ -_-

(10-04-2014، 9:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 9:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه سال زودتر رفتم||:

هشتـادییی!؟ -_-

میدونی مشکلم تاریخ تولدمه|:
همه فک میکنن 13 سالمه ولی 14 سالمه|=
چون من سالی که بدنیا اومدم کامله ولی اونایی که فک میکنن 13 سالمه خعلی خرن نمیدونن..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - First Star - 10-04-2014

سلام -___-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ERF@N - 10-04-2014

(10-04-2014، 9:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدن به مملت باو. به نظر من که همون 5 3 3 بهترین بود چون بچه ها میرفن دبستان اونایی که یکم بزرگتر شدن راهنمایی دبیرستان هم برای بزرگترا. اخلاقاشونم کاملا به هم میخوره:|

خیلی عوضی بازی در آوردن .. خواستن کم نیارن اینطوری کردن بچه های مردُمو موش آزمایشی کردن کصافتا |: ..

دهه 60 بوده فکر کنم. با تغییر سیستم به 5 3 3 گند زدن به بچه ها. کنکور کلا به هم ریخته. 3 ، 4 سال طول کشیده تا نظام آموزشی سرو سامون گرفته حالا دوباره عوض کردن:| یه جمله هست که میگه بزرگترن اشتباه من تکرار اشتباهاتم بود:|

(10-04-2014، 9:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 9:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه سال زودتر رفتم||:

هشتـادییی!؟ -_-

نع|:
خواستم سپاس بگیرم|=

|||: [!!]

هشتادیییی!؟

یا 1379!؟ ..

روز و ماه و سال تولُدتو بگو تا بگم .. !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 - ERF@N - 10-04-2014

(10-04-2014، 9:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 9:09)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال الآن مدرست قدیما راهنمایی بوده؟ منظورم اینه که مدرسه راهنمایی های قدیم شدن هفتم یا یا دبستان مدرستون؟

آِیسان تو چندمی؟

من هیچُم .. [!!]

مثلـا الان دختر خاله ی من چگالی و یکا رو که تو دبیرستان یاد میگیرن تو هفتم یاد گرفتن [!!]

ر*دن به مملکت باو. به نظر من که همون 5 3 3 بهترین بود چون بچه ها میرفن دبستان اونایی که یکم بزرگتر شدن راهنمایی دبیرستان هم برای بزرگترا. اخلاقاشونم کاملا به هم میخوره:|

چه کشف بزرگی!!

(10-04-2014، 9:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آِیسان تو چندمی؟

من هیچُم .. [!!]

چه کشف بزرگی!!

آرع|: