انجمن های تخصصی  فلش خور
/ ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ (/showthread.php?tid=58789)

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 17:38)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیـــلآم......

سَلآم صَبآصون [:

شیوآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ crying

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 17:40)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن میدونَم کیه وَلی اِسمِشو نِمیدونَم .. :|
اگه نمیشناختیش سنگین تر بودی!!
مگه میشه بفهمی ولی اسمشو ندونی؟؟ :|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 18-09-2013

(18-09-2013، 17:40)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 17:39)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 17:36)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 17:34)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن کَم پِیدآم صآدِق؟؟ :|

اِشتِب گِرِفتی .. !! Sleepy
میگم سلام کم پیدا ام!!
:|
یعنی میگم بگو دلم برات تنگ شده کم پیدایی!!
Big Grin

(18-09-2013، 17:36)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا راه داره
1=ما اسگلیم
2=این اسگله
یه را سومم هس
3=این اسگل کنندس
4- تو اسگلی که بهش فکر میکنی!!Big Grin
شوخی میکنما اگه ناراحت میشی بگو شوخی نکنم!! :|

هرکی ناراحت شه من یکی ناراحت نمیشم مگه بچم؟
من تازه حال میکنم
انقد تو مدرسه با بکس بهم میگفتیم شتر بزغاله اسگل باقالی.....
دیه عادت شده
پس از آشناییتون خوشوقتم!!Angel

همچنینRolleyes

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - T A R A - 18-09-2013

(18-09-2013، 17:42)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 17:40)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن میدونَم کیه وَلی اِسمِشو نِمیدونَم .. :|
اگه نمیشناختیش سنگین تر بودی!!
مگه میشه بفهمی ولی اسمشو ندونی؟؟ :|

yes .. :|

خُ دیدَمِش وَلی نِمیدونَم کیه .. ||:

|:

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - sjmmc - 18-09-2013

(18-09-2013، 17:42)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2013، 17:40)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس از آشناییتون خوشوقتم!!Angel

همچنینRolleyes
:ngh:
راستی نگار ظهر داشتی ازم تعریف میکردی!! Big Grin

نقل قول: خُ دیدَمِش وَلی نِمیدونَم کیه .. ||:
جان کریستوفر دپ دوم!!AngelHeart

خآموش .. -__-

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - ★BlAcK EvIl★ - 18-09-2013

نگفتین به رهام چی بگم
بیچاره دلم براش میسوزه

بآی بآی .. (:

(18-09-2013، 17:45)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآموش .. -__-
عین آدم ریست کن دیگه هی خاموش روشن میکنه واسه من!! :|

RE: / ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه ی چِـــِ ــهــِ ـ9ـــلُ ↘ \ - FARID.SHOMPET - 18-09-2013

لعنتی Dodgy دستم خورد آی پی دختره پاک شد. می خواستم پیدا کنم خونش رو بفهمم راست می گفتم یا دروغ(90 درصد دروغ می گفت)