انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - king_amin - 16-09-2013

اه مدرسه امد اگر می تونستم مثل تو بازی ها هر چی مدرسه بود نابود می کردم ول حیف نمی شهcrying

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Apathetic - 16-09-2013

(16-09-2013، 10:10)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن روز دیه مونده به مدرسه ؟
امرو چندمه ؟
نـــــه:hlp:
6 روز دیه ؟:hlp:
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه !!! :hlp:

سَــه لــآم عخشــم !c24

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mason - 16-09-2013

(16-09-2013، 10:10)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2013، 10:08)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـلــآم Shy

سَـ

گفتم تو چجوری اونور هسی ولی نیومدی گفتگو...!

نگو اومدیShyRolleyesShy
اومدم Rolleyes

(16-09-2013، 10:11)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگــآری ..! دیشــب عـروسـی مـنو رُزی(نـدآ) بود !Shy

تـآزه مآمی مرضیـه هم اومـده بود !

همـه دعوت بودن ×

تو چـرآ نیومــدی !؟

سلــــــــآم شوهـــــــــرمـــــــــــHeart
سلام زنـــــــــــــم ^__^

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ~JaSmIn~ - 16-09-2013

خخخ رزی این کیان *** خب؟؟؟؟

ببین امروز رفته تو حموم درو پشت خودش فقل کرده همش داشته گریه میکردهcrying

خخخخ

وختی کلید ساز اومد خیس خالی بودSleepySleepySleepy

خخخخخخخ

هممون داشتیم میمردیمRolleyesAngelDodgyAngelHuh

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - *2gether4ever* - 16-09-2013

(16-09-2013، 10:09)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مرض(:
صد دفه گفتم به من نگين ماييده-_-

ماهی؟! Big Grin

نقل قول: عآقا یه سُوآل چِرآ لَعیآ و مِلودی وَ مَریَم دیگه نمــــــــیآن؟♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 203
من نبودمkaffe2
ماهي باز قابل تحمل تره(:
اهععععععع هرچي ميخوان ادمو صدا ميكنن..
ماييده
ماليده
ماسيده

اي بابا(-___-)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 16-09-2013

نقل قول: اون خرگوش ها رو من میذاشتم و اخطاری که باید میگیرفتم رو گرفتم ولی شیوا همه ی پست هاش با نوشته بود

یعنی تو میگی من کورم!؟ نمی بینم و نمی تونم تشخیص بدم کدوم شیوا هست کدوم ماکان!؟ مگه یه بار شکلک خرگوش بدون نوشته گذاشته!؟ تو هم زده به سرتا ماکان!

من برم حوصله ندارم. کسی اعتراضی به اخطارا داره می تونه در تاپیک مربوطه مطرح کنه.

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mïņ̃†êR - 16-09-2013

من دیگه واقعا دارم قاطی میکنم

سلام نداییSleepy

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ♥nooshin♥ - 16-09-2013

ﺯﻧﻪ ﺍﺯ ﻛﻮﺑﺎ ﺗﺎ ﻓﻠﻮﺭﻳﺪﺍ ﺻﺪ ﻣﺎﻳﻞ ﺷﻨﺎ ﻛﺮﺩﻩ ﻛﻪ ﭘﻴﺎﻡ ﺻﻠﺢ
ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻰ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺟﻬﺎﻧﻴﺎﻥ ﺑﺮﺳﻮﻧﻪ
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻌﺪ ﻣﻦ ﭼﻮﻥ ﻛﻨﺘﺮﻝ
ﺩﻭﺭ ﺑﻮﺩ ﺩﻳﺸﺐ تا صبح ﺑﺎ ﺗﻠﻮﺯﻳﻮﻥ ﺭﻭﺷﻦ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻡ

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ƝeGaЯ - 16-09-2013

(16-09-2013، 10:11)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگــآری ..! دیشــب عـروسـی مـنو رُزی(نـدآ) بود !Shy

تـآزه مآمی مرضیـه هم اومـده بود !

همـه دعوت بودن ×

تو چـرآ نیومــدی !؟

سلــــــــآم شوهـــــــــرمـــــــــــHeart
کوفتـت بشه شوهر به این خوبـی!((=
من نتـم خراب بود!انشاالله موقع بچه تون در خدمتـم(=

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Apathetic - 16-09-2013

دییقــن ی هفــته مونــده بـه مدرسـه !p336

تآ هفـت روز منــو تو با همیـم مگه نـه ؟4xv

رزی ! شوهـرم .. مدرسـه .. نـــــــــــــــــــه !cry2