انجمن های تخصصی  فلش خور
گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| (/showthread.php?tid=127229)

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - ∆ MeRzaD ∆ - 28-06-2014

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:من میشناسم بگو بیان :|

دوس پسرامن تو نمیشناسی ._.
نمیشنامسم ._.

چون کسی نیست :|

پارتی هم تعطیل نورا برو تو اتاقت تا من بیام -_-

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - Mᴏsᴇs - 28-06-2014

(28-06-2014، 14:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد ماری جوآنآ ! ^_^*

آره آره *^_^*

دوسه تا پسرهم میاریم پیشمون باشن بیشتر حال بده *._.*

میخوام بیشتر پسر دعوت کنیم *^_^*

نههه >___<

نورا گوشتُ بیار ی چی بگم ._.

آره *^____^*

بگو ._.

پسر زیاد باشه بعد یهو بزنه ب سرشون بخوان تج* ز کنن چی؟ >____<
هممون بدبختیم ._.
پسر کم باشه ک بتونیم حسابشونو برسیم اگه خواستن کارا بد کنن .____. :|

انقد دخدر دور اندیشیم من *^___^* :|

جیغغغغ فاطول .. توهم فقط مال منی .. بخاطرت ب جنگ احمدم میرم ^___^
:|

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - Aiden Pearce - 28-06-2014

(28-06-2014، 14:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:16)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد ماری جوآنآ ! ^_^*

آره آره *^_^*

نههه  >___<

نورا گوشتُ بیار ی چی بگم ._.

آره *^____^*

بگو ._.

هممون بدبختیم ._.

جیغغغغ فاطول .. توهم فقط مال منی .. بخاطرت ب جنگ احمدم میرم  ^___^

دیگه وضع ما اونقد همخرابنی که Dodgy

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - First Star - 28-06-2014

هممون بدبختیم ._.

پارتی کنسل شد برید خونتون -___-

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - ◄Iяαи► - 28-06-2014

من بآيد دوس دختره عمآدو ازش جدآ كنمـــــــــــٍBig Grin

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-06-2014

(28-06-2014، 14:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟ =)))))))))))))))))
بابات کیه ؟! -___-

(28-06-2014، 14:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دخترا ک خودین:|...

مگه از پسراش چیزی به ما برسهBig Grin
:|||

هم چیز باز |:

(28-06-2014، 14:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا اینا ماریجوآنا نمیکشن :3

تو بیا با من بکش ._.
پس من چی ؟! ._.

منم میکشم ._.

(28-06-2014، 14:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ آیسان نمیاد >_<

فاطی تو هم نرو Confused
چیرا ؟! .__.

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - Av!Sh@ 1D - 28-06-2014

(28-06-2014، 14:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:18)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد ماری جوآنآ ! ^_^*

آره آره *^_^*

من دآيي كوچيكمو بيآرمـــــــــٍ؟؟؟خيلي خوشگله 20 سآلشه:4chs:
دآییتـــــ20 سـآلشهــــ؟

دآییـــ کـــوچیــکهــــــ یـــــ مــــنـــــ35 ســآلشهــــــ! |:

هيمـــــــــٍ آره من انقد بآهآش حآل ميكنم

مـــنـمـ داییــــــ20 ســآلـهـ مــــیخوآمــــــ>~<

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - † αƖιєη † - 28-06-2014

(28-06-2014، 14:22)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 14:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ آیسان نمیاد >_<

فاطی تو هم نرو Confused

نیان ^___^

فقد من تنهام -___-

تینا و مرضی هم میان -__-

رز تو هم بیا :|||

لادن تو هم بیا .__.

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - ☆★ super star★☆ - 28-06-2014

چ خوبع._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._.

RE: گـفـتگــوی آزاد نـســخـه |154| - Mᴏsᴇs - 28-06-2014

(28-06-2014، 14:22)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:من میشناسم بگو بیان :|

دوس پسرامن تو نمیشناسی ._.
نمیشنامسم ._.

چون کسی نیست :|

پارتی هم تعطیل نورا برو تو اتاقت تا من بیام -_-
اوفف....

بچه ها وایستید تازه قضیه داره به جاهایه خوب خوبش میرسهBig Grin