RE: ! رابطه ی سلنا و جاستین چجوری شروع شد! - ÆMÆշЇÑζ - 29-03-2017
بدم میاد از جآستین :|
ولی در عوض سلنا مث جنیفر همیشه عشق ما بوده و هس ^_^
RE: ! رابطه ی سلنا و جاستین چجوری شروع شد! - فاطیمایی - 29-03-2017
راست باشه یا دروغ مهم نیست...
مهم اینه که جاستین آدم نیست...اااه...چندش..
RE: ! رابطه ی سلنا و جاستین چجوری شروع شد! - n.leito - 09-06-2017
من این وسط فقط طرفدار مایلی ام و به نظرم داستان هم خیلی هندی بود:|به نظرم مایلی دقیقا نمونه بارزی از منه یعنی اهل ظاهر سازی نیست و شخصیت خودشو نشون میده
RE: ! رابطه ی سلنا و جاستین چجوری شروع شد! - jb1 - 05-08-2017
(17-07-2017، 3:11)Shvia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2017، 1:04)jb1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بابا همش دروغه
من مصاحبه با سلناگومز درباره ی اینکه چطورباجاستین اشناشده رودیدم
داستان از این قراره که مادر سلنامدیر برنامه هاش بوده
تازه جاستین مایلی رو به عنوان یه خواهر قبول داره
تازه مایلی و سلنا دوست نیستن
سلناازمایلی متنفره ومیگه خوشش نمیادمایلی میره پیش جاستین دختره مناسبی نیست
اما جاستین قبول نکرده و دوستیشوادامه داده یکی از دعواهاشون سراین بوده
تازه مایلی چندین بار به سلناتوهین کرده وگفته
که سلنا یه دخترظاهرنماست که ادای ادمای خوب رودرمیاره
الکی شایعه پراکنی نکنید من تمام حرف هایی رو که زدم به خاطراینکه مدرک داشتم زدم
ویدیودیدم
(28-03-2017، 21:12)mnhh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ازجاستین بیبرمتنفرم اه اه حیف سلنا به اون
حیف جاستین جاستین اسباب بازی دست اون بوده
یکم بروتحقیق کن دوتامدرک داشته باش بعدببین کدوماشون حیفن
کاملا این حرفا تو سایت قرار گرفته دروغ جاس عاشق مایلی نبوده فقط باهاش میپریده و اون مصاحبه ها...جاس همچین مصاحبه ای نداشته و هرجا داشته و ازش پرسیدن گفت سلنا اولین بار که جاس بچه بود گفتن کراشت کیه گفت سلنا...کاملا چرته عاشق مایلی بوده فقط صمیمی بودن و سلنا ناراحت بوده و تو رسانه ها در مورد مایلی بد گویی کرد که مایلی در جوابش گف...جاس مثه برداره کوچیک منه وقتی تو با جاس دعوا میکنی و دلشو میشکنی اون میاد با من دردو دل میکنه ...که دقیقا گفت دوروز پیش تا 2صبح داش با جاس درودو دل میکرد که مایلی گف خستم و بزار واسه بعدا!!!
همه ی اینا با مدرکع
اشنایی سلنا و جاسم بخواتر مادرسل بوده که با اسکتر برون قرار گزاشت و اولین بار سلنا و جاستین اونجا همدیگرو دیدن قبل از اینکه مایلی رو ببینه و اون مصاحبه که کراشت کیه قبل از دوستی معمولی با مایلیه
منم همینو گفتم دیگه تازه سلنا درباره ی دوست شدنشون صحبت کرده جاستین داستانو تعریف نکرده ویدیوش تو اپاراتم هست برو ببین
جالب اینجاست حرفای خودمو به خودم میزنی
|