انجمن های تخصصی  فلش خور
تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها (/showthread.php?tid=8381)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - vahid 77 - 06-06-2012

واقعا این کار خیلی زشت بود AngryAngry یعنی چی؟؟؟؟ تو همه ی سایتا حتی تو فیس بوک نوشته شده بود تو چندتا سایته دیگه هم دیدم که نوشته ولی چیزی نشد!!!!! من دیشب به همه ی فامیل خبر دادم بهشون گفتم ساعته 11:30 شب ماهو نگاه کنین بعد این کار انجام نشد من تا ساعته 12 داشتم ماهو نگاه میکردم ولی چیزی ندیدم بعد همه ی فامیل زنگ زدن که چیزی معلوم نمیشه من اون موقع از خجالت آب شدم crying

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - ps3000 - 06-06-2012

از الان ياد بگيريد كه هر دروغي رو باور نكنيد!25r30

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - Hamidreza jefri HHH - 06-06-2012

افرین سروش Big Grin

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - mohsenniceboy - 06-06-2012

یه روز تو تاریخ هست بهش میگن روز fools . البته اون اول april هست . چطوره تاریخشو عوض کنیم بندازیم 6 ژوئن ؟
تو این روز رسانه ها یه دروغ رو منتشر میکنن ! قبلا مثلا به دروغ گفته بودن تو یه شبکه ی انگلیسی درختی به اسم درخت ماکارونی داریم . بعد کلی زنگ زدن که تخماشو از کجا تهیه میشه کرد !!!!!!!!!1
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - .shakila. - 06-06-2012

(06-06-2012، 8:53)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر جدید
به خاطر تحریم ایران عکس پپسی رو ماه نمیفته
ایران هم در اقدامی تلافی جویانه عکس جنتی رو میخواد بندازه رو ماه

va che chiza

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - *larmes de Feu* - 06-06-2012

هی روزگار
واقعا انتشار این خبر چه سودی به حال چه کسی داشت؟
پپسی که آبروش رفت. کوکا هم که هیچی نصیبش نشد.
فقط خواستند دور هم باشند یه چیزی گفته باشند؟
هی روزگار

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - Hamidreza jefri HHH - 06-06-2012

بچمونو جو گرفت یکی بگیرتشBig Grin

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - AmItiSe - 06-06-2012

خیلی خوب ضایع شدم cryingcrying

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - pouya12 - 06-06-2012

ما ملت بد بختی هستیم خداcryingcryingcryingcrying

RE: تبلیغ پپسی روی ماه، دروغ بود! / سرکار رفتن میلیون ها ایرانی و اشتباه مسلم رسانه ها - ...Sara SHZ... - 06-06-2012

خوب که نرفتم ببینمBig Grin