![]() |
كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) (/showthread.php?tid=7609) |
RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - sardargom - 09-06-2012 [color=#1E90FF]ابی رو عشق است آبی: آبیها خلاقند و همیشه فکرهای تازه می کنند، مورد احترام، آرام و دوست داشتنی هستند و احساساتشان را خوب کنترل می کنند.عاشق تنهایی، احساساتی و ملایم اند.نماد ابدیت و عمق و کمال گرایی است.از ویژگیهای افراد آبی دوست صلح، مهربانی و هماهنگی است. (طرفداران آبی به خودشون نگیرند، همیشه و همه جا استثنا هست).این رنگ سبب کاهش نبض و فشار خون می شود. بدو بدو هرکی ابیه بیاد اینجا. RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - عبدالرضا - 09-06-2012 صورتی صورتی ![]() زرد ![]() RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - mohamad432 - 09-06-2012 من سیاه و قرمز RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - Hamidreza jefri HHH - 09-06-2012 من سبزم ولی همش دروغه ![]() سبز: آدمهای سبز مذهبی اند.در انجمنهای خیریه یا بیمارستان یافت می شوند!!!مضطرب و انعطاف پذیرند.اگر دنبال شریک(البته شریک تجاری نه زندگی) می گردید سعی کنید سبز باشد(نه اینکه رنگ پوستش سبزه باشد).رنگی مقدس است.سبزها اصلاح گرند و بسیار علاقه به نصیحت کردن دارند.کوشش و پشتکار عجیبی دارند. دروغه من همش تو کلوپ یا گیم نتم کجا بیمارستان بقیش درسته پشتکار دارم و ... مر30 پویا RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - ...Sara SHZ... - 09-06-2012 بنفش: بنفش دوستها صمیمی و حساسند وذوق عارفانه دارند.گاهی آنقدر صمیمی می شوند که قضاوت و تصمیم درست نمی توانند بگیرند. ارغوانی: ارغوانی ها پایشان روی زمین است و سر و فکرشان در ابرها پرواز می کند(البته فکر بد نکنید!!).عاشق دین و عرفان اند.اندیشمند و عاشق مناظره و اثبات حقایق، اما هنوز معلوم نیست که چرا یک دفعه از این رو به آن رو می شوند و بنابراین اصلا" به فکر پیش بینی آنها نباشید. نارنجی: نارنجی پسندها اهل مسابقه و سلطه طلبند و سرشار از آرزوهای دور و درازند. همش درست بود ![]() RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - Hamidreza jefri HHH - 09-06-2012 باید تو این رنگایی که سارا خانوم دوست داره مینوشتن ادم معروفیه ![]() RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - Nasim 12 - 09-06-2012 من صورتی دوست دارم . اکثر دخترا صورتی دوست دارند . ( با تشکر . نسیم . 12 ساله ) RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - ...Sara SHZ... - 09-06-2012 نسیم ![]() ![]() حمید رضا ![]() ![]() منو مسخره میکنی اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای خدا!!!!حالا بذار معمار که شدم معروف که شدم اسممو همه جا دیدی اونوقت مسخرم کن ![]() ![]() ![]() ![]() RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - Hamidreza jefri HHH - 09-06-2012 اینکه توش شکی نیست سارا خانوم الانم همه میشناسنت ![]() مگه شما امتیس سارای معروف نیستی؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هستی دیگه ![]() RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - ...Sara SHZ... - 09-06-2012 حمیــــــــد!!!!فقط بچه هایه سایت میشناسنم ![]() اگه وقتی میرم یه کشور خارجی همه بشناسنم اینجا همه بشناسنم تو مجله ها عکسمو بذارن اونوقت تازه معروف میشم |