انجمن های تخصصی  فلش خور
كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) (/showthread.php?tid=7609)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - sardargom - 09-06-2012

[color=#1E90FF]ابی رو عشق است آبی:
آبیها خلاقند و همیشه فکرهای تازه می کنند، مورد احترام، آرام و دوست داشتنی هستند و احساساتشان را خوب کنترل می کنند.عاشق تنهایی، احساساتی و ملایم اند.نماد ابدیت و عمق و کمال گرایی است.از ویژگیهای افراد آبی دوست صلح، مهربانی و هماهنگی است. (طرفداران آبی به خودشون نگیرند، همیشه و همه جا استثنا هست).این رنگ سبب کاهش نبض و فشار خون می شود.
بدو بدو هرکی ابیه بیاد اینجا.

RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - عبدالرضا - 09-06-2012

صورتی
صورتی3ztz
زردConfused5B:

RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - mohamad432 - 09-06-2012

من سیاه و قرمز

RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - Hamidreza jefri HHH - 09-06-2012

من سبزم ولی همش دروغهBig Grin
سبز:
آدمهای سبز مذهبی اند.در انجمنهای خیریه یا بیمارستان یافت می شوند!!!مضطرب و انعطاف پذیرند.اگر دنبال شریک(البته شریک تجاری نه زندگی) می گردید سعی کنید سبز باشد(نه اینکه رنگ پوستش سبزه باشد).رنگی مقدس است.سبزها اصلاح گرند و بسیار علاقه به نصیحت کردن دارند.کوشش و پشتکار عجیبی دارند.

دروغه من همش تو کلوپ یا گیم نتم کجا بیمارستان
بقیش درسته پشتکار دارم و ...
مر30 پویا

RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - ...Sara SHZ... - 09-06-2012

بنفش:
بنفش دوستها صمیمی و حساسند وذوق عارفانه دارند.گاهی آنقدر صمیمی می شوند که قضاوت و تصمیم درست نمی توانند بگیرند.

ارغوانی:
ارغوانی ها پایشان روی زمین است و سر و فکرشان در ابرها پرواز می کند(البته فکر بد نکنید!!).عاشق دین و عرفان اند.اندیشمند و عاشق مناظره و اثبات حقایق، اما هنوز معلوم نیست که چرا یک دفعه از این رو به آن رو می شوند و بنابراین اصلا" به فکر پیش بینی آنها نباشید.

نارنجی:
نارنجی پسندها اهل مسابقه و سلطه طلبند و سرشار از آرزوهای دور و درازند.

همش درست بودExclamation

RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - Hamidreza jefri HHH - 09-06-2012

باید تو این رنگایی که سارا خانوم دوست داره مینوشتن ادم معروفیهBig Grin

RE: كدام رنگ را دوست داريد؟ (روانشناسي رنگها) - Nasim 12 - 09-06-2012

من صورتی دوست دارم . اکثر دخترا صورتی دوست دارند . ( با تشکر . نسیم . 12 ساله )

نسیمBig GrinBig Grin
حمید رضاBig GrinBig Grin
منو مسخره میکنی اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای خدا!!!!حالا بذار معمار که شدم معروف که شدم اسممو همه جا دیدی اونوقت مسخرم کنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اینکه توش شکی نیست سارا خانوم الانم همه میشناسنتBig Grin
مگه شما امتیس سارای معروف نیستی؟؟؟؟؟؟ Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
هستی دیگه Big Grin

حمیــــــــد!!!!فقط بچه هایه سایت میشناسنمBig Grin

اگه وقتی میرم یه کشور خارجی همه بشناسنم اینجا همه بشناسنم تو مجله ها عکسمو بذارن اونوقت تازه معروف میشم