انجمن های تخصصی  فلش خور
يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري (/showthread.php?tid=71697)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - تاراااااااااااااااااااااا - 30-11-2013

من نمیدونم چرا به کافر ها رای میدین تا به دین خودمون واقعا که شما ایرانی هستین یا خارجی در ضمن راست میگه  من کلیپ فرما سیون رو دیدم همه حرفاش راسته همین حجاب دخترا یا کارای پسرا به نظر من شما قبل از امدن پیامبر همه اخلاق ها همین بود الکل پسرای امروز با شراب خوردن ادمای قبل از پیامبر چه فرقی داره هاSadSadSadAngryAngryAngryAngryvahidrkvahidrkvahidrkvahidrkvahidrkvahidrk:97::97::97::97::97::ess::ess::ess::ess::ess::ess::ess::ess::ess:

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - sina82 - 30-11-2013

100%دروغه وشایعسAngryAngry

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - sohrabe khaste - 30-11-2013

عالی بود ممنون

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - unruly - 30-11-2013

در چه صورت میتونه شب سایه اش روی مکه بیفته در صورتی که نه خورشید است نه در عکس منبعی که بتوان از آن نور گرفت؟
اگه این سایه افتادن به هر دلیل طبیعی باشد باید هر شب شاهد سایه اش باشیم.

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - gesooya - 30-11-2013

وا از نظر شما هر چي علامت ونماد هست شيطان پرستي اخه

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - I LOVE YOU FARHAD - 30-11-2013

امیر علی . کم داره ولش کن به دل نگیرSad

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 30-11-2013

چی بگـــم وآلــــــآ...|=

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - ♥h@di$♥ - 30-11-2013

(30-11-2013، 22:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگـــم وآلــــــآ...|=
هــــِیــــ...
منم نمیدونم چی بگم...Exclamation

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - Brooklyn Baby - 30-11-2013

(30-11-2013، 14:52){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزيزه من مگه فراماسونا شيطان پرستن؟فراماسونا از نظره شما مسلمونا كافرن و هركي كه كافره دليل بر اين نميشه كه شيطان پرست باشه.ماسوني يك تفكره روشن فكرانست كه داخلشم يك قسمت از شيطان پرستان هستند

اگر میخواین مطمئن شید بایــــــــــد برید مستند ببینید Undecided
تازشم خودتون دارید میگیذ ماسون مگه ماسون باشیطان پرستی فرقی داره من همه ی اطلاعات در مورد شیطان پرستی میدونم ماسون اسم دیگه ی شیطان پرستیه تازشم یه تفکر روشنفکرانه نیست یه راهیه برای دور کردن من و شما از خدا و پیامبرانش!!!!
امید وارم حرف اونا رو باور نکنید!

RE: يكي از نماد هايشيطان پرستي در خانه خدا (كعبه) بيااااا از تعجب شاخدر مياري - خانوم دکتر - 30-11-2013

بله منم شنیده بودم .Smile:cool::cool: