انجمن های تخصصی  فلش خور
ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید (/showthread.php?tid=69939)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - عاشق دل شکسته - 21-06-2015

یه بار اومدم به داداشم بگم کوله پشتیمو ببین بهش گفتم ک*ر پشتیمو ببین
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - ~~ƧЄƬƛƦЄ~~ - 21-06-2015

اینم خودش به سوتیه

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - *فاطي* - 21-06-2015

داشتم تاب بازي ميكردم با كله برگشتم

لايك تارا

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - ژوللی - 28-06-2015

وای من که اومدم به دوستم زیر پایی بزنم خودم پام لیز خورد خوردم زمین
به خودم که اومدم دیدم معلم ریاضیمون با نیشخند از کنارم رد شد
دوستای بیشورمم که هر هر بهم خندیدن :4chs:
یه بارم جلوی پسر خالم رفتم تو دیوار 4fvf

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - Ranger* - 01-07-2015

بهمن ماه 93 بود با دوسدخترم رفتم سینما سرما خورده بودم یدفه عطسم اومد مف و چه عرض کنم مغزمم از دماغم اومد بیرون کلا خیلی بد بود طرفم حالش بهم خورد رفت دستشویی نزدیک بود بیاره بالا ggre

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - @AMIN@ 2002 - 01-07-2015

Tongue من سوتی های خیلی زیادی دارم همشون خیلی بی ادبی خخخخخخخخخخخخخخخ

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - بهنازی13 - 05-10-2015

یه بار داشتم با دوست پسرم راه میرفتم اسمش ارکانه بهش گفتم ارمین جووون(اسم اون یکی دوست پسرمه)گفت:بله مهناز؟همینجوری حرف زدیم اخرش که خدافظی کردیم دو متر بعد هردو مون خندیدیم و فهمیدیم چه سوتی دادیم الان همچنان با هم دوستیم یا بهتر بگم عاشق همیم و یکارایی هم کردیم

:229::229::229:
(21-06-2015، 11:11)عاشق دل شکسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار اومدم به داداشم بگم کوله پشتیمو ببین بهش گفتم ک*ر پشتیمو ببین
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - alone hasti - 05-10-2015

واي يبار ميخواستم مثلا بيام بگم من خيلي شجاعم از جوب ك خيلي عرضش زياد بود بريدم باسر اومدم تو زمين
اونورم ك پره پسر فقط ميخنديدن
كثافتا يكيشونم كمكم نكردم Big Grin

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ - 06-10-2015

بد ترین سوتیم امروز بود۰ـ۰
داشتم از عشقم واسه بچه های تو اتوبوس تعریف میکردم
بعد رو دیوار نوشته بود اب شیرین کون علیزاده(فامیل عشقم علیزاده س)
گفتم ببینین مثلا همینجا رو دیوار که اینو نوشته . شما کاری به اب ک*نش نداشته باشید مهم اینه که شیرینه...:ااا
خودم نفهمیدم اونموقع چی گفتم ولی بچه ها تا دو ساعت داشتن صندلیارو گاز میردن Confused

RE: ضایع ترین سوتی هاتون را نویسید - CPT_KASRA - 07-10-2015

من همچین سوتییه ندادم ولی امروز یکی از دانش اموزا سره کلاسمون نا خواسته زد تو سره معلم :|