![]() |
یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس (/showthread.php?tid=64202) |
RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - armin van buuren - 14-10-2013 ما رو باش باز دوباره خراب عشق تو شدیم حالا برگشتی میگی عاشق و دیوانه شدی RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - deadpool.ps - 14-10-2013 من اسغر رفتيم سر قرار دوتايي يهو دعوا شد نميدونم چي شد كه يهو در وا شد يهو يه خانومه اومد از جعفر خوشش اومد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اهنگي ار team A ![]() RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - ~KiAηA~ - 14-10-2013 اهنگrock myاز وان دایرکشن: Do you remember summer '09 تابستون سال 1387 رو یادته؟ Wanna go back there everynight هرشب دلم میخواد به اون دوران برگردم Just can't lie was the best time of my life نمیتونم دروغ بگم..اون موقع ها بهترین دوران زندگیم بودن Lying on the beach as the sun blew up کنار ساحل همین طور که خورشید طلوع میکرد دراز میکشیدیم Playing this guitar by the fire too loud کنار آتیش ، بلند گیتار میزدیم Oh my my they could never shut us down ای وای ای وای!! اونا نمیتونستن جلوی خوشی ما رو بگیرن [Louis] I used to think that I was better alone همیشه فکر میکردم تنها باشم بهتره Why did I ever wanna let you go اصلا چرا گذاشتم بری؟ Under the moonlight as we stared at the sea زیر نور ماه همینطور که به دریا خیره شدیم The words you whispered I will always believe به حرفایی که درگوشم زدی همیشه اعتقاد دارم Chorus [Niall] I want you to rock me میخوام منو متحول کنی Rock me متحول کنی Rock me yeah آره متحول کنی I want you to rock me Rock me Rock me Yeah I want you to hit the pedal Heavy metal Show me you care میخوام گازشو بگیری و در حد "هوی متال" پیش بری که بهم نشون بدی به این موضوع اهمیت میدی I want you to rock me Rock me Rock me Yeah [Liam] RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - ♂ǺŘŤĬŊ♂ - 14-10-2013 من نه آلت پریشم نه افسردم خب ولی تو موتور مغزم دست بردم من فازم با تو فرق داره .. نه بچه خورم نه ضعف دارم .. نه میزارم هر شب پارو توی سیاره نه ادعا داریم الکی رستم دستانیم زندگیمون یه فیلم ک* خندست دایی آه .هه. با تیریپم حال نمیکنی میگی عاقلی میوه رو کال نمیخوری من .. هیچ کدوم از میوههای زندگیم نرسید به زندگی راه نداره دل بدیم بعد این آروم زیر نور مهتاب زندگیم دایورت به تخم مرغ توی یخچال من دار و ندرام پای رپ شد آتیش خور تو هنوز فازت اینه چطوری بکنی لاتیش پُر امیر خلوت RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - مبینا جووون - 14-10-2013 من که اصن نفهمیدم چطو شد شوخی شوخی قلب من ماله توشد ![]() ![]() RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - zahra_15 - 14-10-2013 دنیای بی کینه رویای من اینه اچی بگم برات انتطار داری چه چیزی از جیب من دراد ؟ جز یه کاغذ سفید پاره خوب اره رفیق حرف توشه ولی با خوذکار سفید ![]() RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - ƒяσzєη ℓσνє - 14-10-2013 آخرین نفسام ِ و بی تــو دارم حس میکنم که میمیرم لااقل بزار این دم آخر از چشات همه چی رو بگیرم توی ِ لحظه ی خسته ی دلخوشی که توی بی نفسی من و می کشی کاش بهم دل خستم و پس بدی یا به قلب یخی تــو نفس بدی RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - پوری ومپایر - 14-10-2013 نیمه شعبان تنها در دل این صحرا گم شده ی خود را می جویم از مرضیه ![]() RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - 232 - 14-10-2013 رسیده وقت رفتن هرچند من از دلت خیلی وقته رفتم باشه تو بردیو اینا برات افتخارن تو ختم عالمیو منم عند خامم فکر نکنی اهل جبران یا انتقامم خودم باید دقت میکردم تو انتخابم....................یاس RE: یه تیکه از آهنگی که دوس داری یو برام بنویس - مهناجون78 - 14-10-2013 حالا که همش تو رویاست نذار دلتنگت بمونم مگه بیداری برا من این و خیلی خوب میدونم |