بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45) +---- موضوع: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم (/showthread.php?tid=5346) |
RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - FARID.SHOMPET - 18-03-2012 من همواره اعتقاد داشتم بزرگترین دلیل شکست هیتلر دستور های عدم عقب نشینی از سوی هیتلر بوده است. و پس از ان نداشتن اطلاعات نظامی هیتلر است. گزینه ی عدم اتحاد با شوروی هم اضافه کردم. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 هیتلر اطلاعات نظامی وتجربه ی بالایی داشت او سرباز شجاع در جنگ جهانی اول بود وکلی تجربه از آن جنگ داشت.اما اگه دستور عدم عقب نشینی نمی داد سربازا شجاعتشون رو از دست می دادن ودشمن هم همین رو می خواست تا اونا عقب نشینی کنن واز دست هیتلر کمی آسوده بشن وتجدید قوا کنن وحمله ای اساسی بهش کنن.درضمن من تحقیقات جامعی در این مورد کردم وفهمیدم هولوکاست با رقم 6میلیون واقعیت نداره اما رقم بسیار کم تر از این است(درحد نصف یا کمتر)اما چیزیه که بوده وجنایتیه که اتفاق افتاده. وهمین روملی که شما دوستش دارین توی افریقا کلی آدم کشت که بهش میگن روباه صحرا. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - FARID.SHOMPET - 18-03-2012 سرباز بودن شرط هستش؟؟؟ اگه این جوریه بابای منم میره میشه رییس کل قوا. هه هه ربطی نداره. اون موقع فرماندهان لایقی بودن باید ان ها رو سر قدرت ارتش می گذاشت نه خودش رو. اقا اطلاعات نداری در مورد این چیز ها همینه دیگه. رومل چه جنایتی کرد؟؟؟ میشه بگی؟؟؟؟ برو کتاب و سند بخون. چرند نگو. از روی باد نگو. من خیلی تحقیق کردم. رومل توی افریقا با وجود کمبود ذخایر غذایی به اسیران انگلیسی غذا و اب می داد. و او کلا مخالف اسیر کشی و این چیز ها بود. پس چیزی نمی دونی چیزی نگو. خالی هم نبد که تحقیق کردی ادم خالی بند. منطقی سخن بگو. عقب نشینی باعث تجدید قوا میشه. فرض کن 20 تا گرگ به سمت من و شما بیاد. ما نمی ایستیم که خورده بشیم. فرار میکنیم تا جایی کمین کنیم و جوری دیگر بر وان ها غالب بشیم. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 شما که انقدر سنگ رومل رو به سینه می زنی فیلم رومل روباه صحرا رودیدی؟ هیتلر هم خودش در امور نظامی از همه لایق تر بود وتوی رهبری استاد بود ودرتمام امور از رومل هم وارد تر بود اگه رومل خودشو نمی باخت وبه هیتلر اون خیانت نامردانه رو نمی کرد مقاومت آلمان بیش تر ادامه پیدا می کرد رومل معتقد بود آلمان باید از جنگ خارج شه وادامه جنگ به نفعش نیست اما امکانش نبود وانگلیس وامریکا وشوروی تشنه خون آلمان وهیتلر بودن وبه هیچ وجه تا آلمانو تیکه تیکه نکردن حاضر به صلح نبودن رومل واقعا قاطی کرده بود یا مغزشو شست وشوداده بودن که فکر می کرد راهی برای خروج از جنگ هست او فکر می کرد کشتن هیتلر همه چیو حل میکنه اما اشتباه می کرد واین اشتباهش بسیار بزرگ بود وخیانت محسوب میشد. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - FARID.SHOMPET - 18-03-2012 فیلم رومل روباه صحرا واقعا مسخره است. از طرفی هم زمانی ساخته شده که اطلاعات کافی در مورد ایشون نبود. من سخنی با شما ندارم. چون شما ادمی هستی که نمی خوای اشتباهات خود را بپذیری. شما ادمی هستی که بسیار کم مطالعه داره. ولی جوری وانمود میکنی که خیلی حالیته. من سخنی با بی منطقان ندارم. لطفا هم انقدر گفت و گو ها رو سیاسی نکن. در هر تاپیکی شما به انحراف کشاندی. شما که خیلی ادعا داری بدون اقای نیکلای: هیچ مدرکی به دست نیامده که نقش رومل را در سوقصد علیه رومل مطرح کنه. این یک حقیقت است که روشن نیست رومل واقعا همکاری کرده یا نه RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 مدرکش همون بمبیه که تو اون کیف زیر پای هیتلر بود ورومل رئیس کل این کار کثیف بود.یکی از گوش های هیتلر کر شد وکلی زخمی شد هیتلر هم بعد اون قاطی کرد وفکر کرد واقعا دارن می بازن ودستور داد خانه های آلمان رو آتیش بزنن وگفت زندگی در شکست وخفت معنایی نداره وباید اسباب این زندگی رو از بین برد وخودرا کشت.همه مدارک هم موجوده که رومل همکاری کرده وخودش سو قصدو درست کرده .وتمام مدارک وتحقیقات اس اس ثابت کرده اومی بایست به شیوه خائنان اعدام می شد نه با کپسول سیانور که خودش گفته بود.عجیبه شما یک جنایت مثبوت رو دارید انکار میکنید RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - 1939 - 18-03-2012 رومل اون موقع تو بیمارستان بود در ضمن من موافق این سوء قصد ها بودم اگه هیتلر نابود میشد جنگ با غربم تموم میشد چونکه انها میخواستند شوروی را از طریق المان نابود کنند اگه هیتلر کشته میشد غرب از المان حمایت میکرد تا شوروی را نابود کنه از این راه هر دورا ضعیف میکرد و ضربه اخرو بهشون میزد واین بهتر از نابودی کامل بود RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 آره اما آدم داشت ومی تونست راحت دستور بده ویا دستور رو از قبل داده بود تا زمانی که اون مشکلی براش پیش اومد اجرا کنن تا گردنش نیفته اما گارد قدرتمند وباهوش اس اس راحت کشف کرد.رومل هم یک بار گفته بود که آلمان باید از جنگ خارج شه وبا متفقین صلح کنه وتنها راهش کشتن هیتلره. RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - 1939 - 18-03-2012 درسته اما مدارک کامل نیست اگر هم میخواسته اینکارو کنه یعنی یه وطن پرست واقعیه و علاقم به او چند برابر میشه RE: بحث پیرامون جنگ جهانی دوم - ☭Nicola☭ - 18-03-2012 نقل قول: اگر هم میخواسته اینکارو کنه یعنی یه وطن پرست واقعیه و علاقم به او چند برابر میشهاین درسته اما بدتر از همه خیانته .این کار تو زمان جنگ خیانت وبه نفع متفقین بود.هیتلر همیشه امید به پیروزی داشت واگه همه همکاری می کردن باهاش حداقل در حفظ آلمان پیروز میشدن.هیتلر استاد روحیه بود.حتی موقعی که برلین در محاصره بود خودشو نباخت وثابت میکنه واقعا آدم بزرگی بوده.او از کلی سوقصد وبمبی یمیایی در جنگ جهانی اول جون سالم به در برد.چنین شخصی نباید بهش خیانت کرد وباید تا آخرین نفس براش جنگید وازش حمایت کرد اینگونه پیروزی بدست می آمد.نه مثل رومل نا امید شد. رول واقعا فرمانده پرسابقه وبزرگی بود حیف اینکه نا امید شد وتسلیم متفقین شد واقعا از او انتظار نمی رفت مردی که در کمال ناباوری همه خط دفاع فرانسه رو شکست وپاریس رو گرفت اینگونه ناامید شود.اگه خودشو نمی باخت راه کاری برای پیروزی در جنگ ارائه می داد وحتما کارساز بود ونتیجه رو تغییر می داد خیلی عجیبه که او عوض شد حتما دشمنان آلمان به طمعش انداخته بودن یا عواملی دیگر. |