انجمن های تخصصی  فلش خور
پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا (/showthread.php?tid=48635)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - mojtaba 021 - 19-08-2013

شرو ور تا حدودی  دخترا مجبور نیستن با اون مضع خرابشون بیان بیرون تا یکی بهشون  تیکه بندازن  تا حالا دیدی به یه دختر متین با حجاب کسی گیر بده  شما خودتون رو اصلاح کنید Angry

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - Mᴏsᴇs - 19-08-2013

(19-08-2013، 10:46)mojtaba 021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرو ور تا حدودی  دخترا مجبور نیستن با اون مضع خرابشون بیان بیرون تا یکی بهشون  تیکه بندازن  تا حالا دیدی به یه دختر متین با حجاب کسی گیر بده  شما خودتون رو اصلاح کنید Angry
دمت گرم مشدی آی گل گفتی

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - alireza-1377 - 19-08-2013

بازم انجام میدیم
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ - 19-08-2013

من از این پسرا نیستم و نخواهم بود

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - ندا فتحی - 19-08-2013

کاملا موافقمHeartHeart

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - سام عفيفي - 19-08-2013

چي ميگي ؟؟؟؟ پسرا كي اينطور بودن حداقل من كه اونطور نبودم.

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - samantha - 19-08-2013

اصلا پسری گوش می ده؟؟HuhHuhHuh

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - ramin joojoo - 19-08-2013

ای خدا

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - m016 - 19-08-2013

منقبول دارم بعضی از پسرا اینجورین 
ولی به خدا نهمن نه دوستای من اینطوری نیستن 
من حق رو باشما میدونم حرفتون درسته 
ولی شماهم بدونید که خیلی کار ها انجام میدیدکه باعث میشه یک پسرا این کارارو بکنه
اگه شما رعایت ما پسرارو بکنین
70قام ارایش نکنین 
ساپورت نپوشین 
مانتوی تنگ نپوشین
و.........خیلی کارای دیگه که به زبون اوردنش این جادرست نیست
انجام ندین ودل این پسر بدبختو از جانکنین این اطفاق ها نمی افته 
شما میدونید بااین کار ها میل جنسی پسرارو به خودتون جذب میکنین ولی با این کارو انجام میدن
حالا دیدین کرم ار خود درخته 
بیشتر مشکل باشماهاس 
پسرا ی اینجوری به دخترای چادری کاری ندارن
برای مثال کا خانوادهیه ما چادری اند تاهالا نشده یه پسر به دختر عمه های من یا دیگر دخترای فامیل تیکه بندازه یا مزاحم بشه 
ورد اخر من میدونم که این موضورو گذاشتین تاکار های خودتونو ماست مالی منین و جلوی موضوعی که پارسا گذاشته بود کم نیارین
ادم خوبه همیشه واقعیتو قبول کنه هم بعضی از دخترا وهم بعضی ازپسراکه متسفانه هردو گروه زیاد هم شدن باعث این مشکلات اند ودر ایندهی من واونی روکه احل این حرف هاهم نیست به خطر میندازن 
پس اگه شما طرف دار خدتونید وقبول دارید که این کارا باعث ازبین رفتن بنیان خانواده میشه
بیاید قول بدیدکه ارایش نکنید(دخترا)ومزاحم نشید(پسرا)

RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - snow queen - 19-08-2013

اره واقعا