انجمن های تخصصی  فلش خور
ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... (/showthread.php?tid=43503)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - ற!sS~saЋİ - 07-08-2013

تو شخصیت های تاریخی ب نظر من بهترین ادم کوروش کبیره.کسی ک ب خاطر مردم کشورش از جونش مایه گذاشت

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - ⍩ᴏɴᴇ ʙᴏʏ⍩ - 07-08-2013

خارجی ها می خوان ی کدوم از این قهرمان ها را داشته باشند اما که ما داریم ببین چه کارش می کنندBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - FARID.SHOMPET - 07-08-2013

نقل قول: تنها تاریخ باستان هست که پر از افتخاره تاریخ معاصر مثل قاجار و پهلوی پر از خواری و ذلته واقعا چه دلیلی برای این کار دارن تاریخ یعنی عبرت ما بنشینیم از فتحعلی شاه و ناصر الدین شاه عبرت بگیریم باید زمان پهلوی که باعث ننگ ایران هست رو حذف کنن

زمان پهلوی مایه ننگ بوده؟! یکم کتاب بخونید. به دو تا حرف توی تلویزیون و دو تا نوشته توی کتاب درسی اکتفا نکنید. کتاب های فراوانی هست که به خوبی از پهلوی نوشته شده. تازه خدمت های بزرگ در هنگام پهلوی به کشور شده.
رضا شاه اگه نبود سال های سال قاجاریه ادامه پیدا می کرد و کشور استارت نو سازی رو نمی زد.

تازه از تاریخ معاصر بیشتر میشه آموخت خانوم. چون تاریخ معاصر ایران پر از ادم های مبارز هست و شکست ها.

یکمی درباره ی مصدق و پهلوی و امیرکبیر و جبهه ملی بخونید.

شریعتی از کتاب تاریخ ما حذف شدهDodgy

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - چه گوارا - 07-08-2013

من تا حال نشنیده که مجلس تصویب کند که بخشی از تاریخ حذف شود
لطفا زمان همچین جلسه ای رو اعلام کنید تا من هم بفهمم

من که رشته ریاضی هستم تاحالا کتاب تاریخ نه دیدم و نه داشتم مگر سال اینده (سوم ) که یه تاریخ معاصر داریم

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - امیررضا* - 07-08-2013

شریعنی معلومه حذف میشه
از واقعیت وحشت دارند
اگر هم باشه همه ی حرفاش رو دچار تغییر می کنند
اقا چه گوارا خودتون هم می دونید که ان ها به تاریخ اهمیت نمی دهند
حیف تاریخ ایران نیست؟!تاریخ ما که همش مربوط به 40 سال پیشه!
ایا 40 سال پیش جز تاریخ است؟

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - ارشیا(دختر) - 07-08-2013

واقعا کههههه
واقعا کههه
اسوده بخواب کوروش ما بیداریممم(این جمله بهترین جمله ی عمرمه)

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - امیررضا* - 07-08-2013

کجا ما بیداریم؟
من این رو در این وضع بیشتر می پسندم

هرگز نخواب کوروش ای م هر اریایی

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - Łost Đλtλ - 09-08-2013

کلا تاریخ تحریف شدست مخصوصا تاریخ معاصر 
وقتی سوم راه نمایی تاریخ می خوندم حالم به هم میخورد 
تحریف ها به جایی رسیده    که شیخ فض الله نوریو به عنوان قهرمان مشروطه جلوه میدن 
دیگه می خوان از این بیشتر تحریف کن؟Dodgyوای وای!

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 10-08-2013

(07-08-2013، 16:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تنها تاریخ باستان هست که پر از افتخاره تاریخ معاصر مثل قاجار و پهلوی پر از خواری و ذلته واقعا چه دلیلی برای این کار دارن تاریخ یعنی عبرت ما بنشینیم از فتحعلی شاه و ناصر الدین شاه عبرت بگیریم باید زمان پهلوی که باعث ننگ ایران هست رو حذف کنن

زمان پهلوی مایه ننگ بوده؟! یکم کتاب بخونید. به دو تا حرف توی تلویزیون و دو تا نوشته توی کتاب درسی اکتفا نکنید. کتاب های فراوانی هست که به خوبی از پهلوی نوشته شده. تازه خدمت های بزرگ در هنگام پهلوی به کشور شده.
رضا شاه اگه نبود سال های سال قاجاریه ادامه پیدا می کرد و کشور استارت نو سازی رو نمی زد.

تازه از تاریخ معاصر بیشتر میشه آموخت خانوم. چون تاریخ معاصر ایران پر از ادم های مبارز هست و شکست ها.

تو زمان پهلوی بود که ما صاحب دانشگاه شدیم

هنوزم یه سری از دکل هاییی که تو جنوب هست مال زمان رضا شاهه

نیروگاه اتمی بوشهر قراردادش مال زمان رضا شاهه

چه قدر میخوایین چشماتونو ببندین و طبق حرفای بقیه بگین زمان پهلوی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: ما مخالف سانسور کتاب تاریخمان هستیم..... - PROOSHAT - 12-08-2013

(10-08-2013، 0:21)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 16:00)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو زمان پهلوی بود که ما صاحب دانشگاه شدیم

هنوزم یه سری از دکل هاییی که تو جنوب هست مال زمان رضا شاهه

نیروگاه اتمی بوشهر قراردادش مال زمان رضا شاهه

چه قدر میخوایین چشماتونو ببندین و طبق حرفای بقیه بگین زمان پهلوی بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته رضا شاه خدماتی رو به ایران کرده ولی هر کسی نظری داره و به نظر من جنبه های منفی حکومت پهلوی بیشتر بوده