انجمن های تخصصی  فلش خور
خواهرم حجابت؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: خواهرم حجابت؟؟ (/showthread.php?tid=42358)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: خواهرم حجابت؟؟ - ☼آریا☼ - 31-07-2013

حالا با هم دعوا نکنین.

RE: خواهرم حجابت؟؟ - T A R A - 31-07-2013

(31-07-2013، 20:47)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی دلیل نمیشه که کسی حجاب داشته باشه.

یه دختر یا یک بانو می تونه هم نجیب باشه هم حجاب نداشته باشه. هم می تونه حجاب داشته باشه ولی نجیب نباشه و هزار تا کار ناجور انجام بده یا حتی خودفروشی بکنه.

هر کسی یک باوری داره. دنیا داره به سمتی می ره که دیگه کسی رو به سبب داشتن یا نداشتن حجاب نشه مسخره کرد یا تردش کرد.
دَقیقا ..
زَن بآیَد آزآد بآشه .. اَلبِته نَبآیَد اَز حَدی که دآره بِگزِره(مَنظورَمو میفَهمید دیگه)
خُب دُرُسته که زَن بآیَد حِجآب دآشته بآشه  .. وَلی اَز سَر تآ پآش دیگه یه جوریه ...

RE: خواهرم حجابت؟؟ - Nvgl - 07-08-2013

من کمی خیلی کم بی حجاب
ولی حجاب مهمه

RE: خواهرم حجابت؟؟ - "SoLmAz RaD" - 07-08-2013

چرا بحثای جنجالی میذارین و دو آدم با عقاید های مختلف رو به جون هم میندازین شما ها که میدونید بچه ها جنبه ندارن سریع گُر میگیرن....

RE: خواهرم حجابت؟؟ - Łost Đλtλ - 07-08-2013

(07-08-2013، 0:25)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بحثای جنجالی میذارین و دو آدم با عقاید های مختلف رو به جون هم میندازین شما ها که میدونید بچه ها جنبه ندارن سریع گُر میگیرن....
سولماز خانم شما از طرف خودت حرف نزن 
بحث کردن چه ربطی به بی جنبگی داره 
تا بحث نکنی و با عقاید مخالف خودت اشنا نشی نمیتونی چیزی یاد بگیری !

RE: خواهرم حجابت؟؟ - ♥✖ Delsa ♥✖ - 07-08-2013

خواهرم حجاب کن یا نکن به کسی ربطی نداره جز یه نفر

دلت پاک باشه باید فکر مردمم از بابت تو پاک باشه

RE: خواهرم حجابت؟؟ - KINGKHAN - 24-08-2013

(31-07-2013، 13:37)Esmi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم حجابت؟؟ 2

اينكه: «دل بايد پاك باشد»، بهانه اي براي گريز جاهلانه از مصونيت است 

و آويختن به شاخه «لاقيدي»، 

وگرنه از دل پاك هم نبايد جز نگاه و رفتار پاك برخيزد.

خواهرم تو دیگر کودک نیستی عروسک نیستی این لباس های تنگ چیست که بر تن داری فکر نمی کنی که یک مرد غریبه تو را در خیابان ببیند نگاهت کند بیش از هزار گناه می کند  501 تو باید بشینی کنار پدر مادرت که برات یک خواستگار بیاید زن نبیاید در بیرون خانه کار کند مرد باید کار بیرون را بکند و زن کار خانه را  4xv بعد شوهرت از تو اینقدر رازی می شود که حتی جانش را برایت می دهد ولی اگر بروی و در کوچه  پر بازی کنی ازت سو استفاده می

می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید  :97: اخه چرا تمام  دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم  تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم  تا 18 سالم بشه برم خواستگاری ....  من تا قبل از اینکه توبه

کنم  هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم  ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم 

اینم نظرات منه 13ساله

خواهرم تو دیگر کودک نیستی عروسک نیستی این لباس های تنگ چیست که بر تن داری فکر نمی کنی که یک مرد غریبه تو را در خیابان ببیند نگاهت کند بیش از هزار گناه می کند  501 تو باید بشینی کنار پدر مادرت که برات یک خواستگار بیاید زن نبیاید در بیرون خانه کار کند مرد باید کار بیرون را بکند و زن کار خانه را  4xv بعد شوهرت از تو اینقدر رازی می شود که حتی جانش را برایت می دهد ولی اگر بروی و در کوچه  پر بازی کنی ازت سو استفاده می

می کنند بعد خواستگار هم برایت نمی اید  :97: اخه چرا تمام  دختر ها این گونه اند مگر از خدا نمی ترسند من خودم  تا دیروز گناه جلوی چشمم را گرفته بود ولی بعد توبه کردم  تا 18 سالم بشه برم خواستگاری ....  من تا قبل از اینکه توبه

کنم  هر شب خواب های وحشتناک می دیدم و در خوابب من شیطان بودم  ولی بعد که توبه کردم خواب های بسیار زیبا می بینم 

اینم نظرات منه 13ساله

RE: خواهرم حجابت؟؟ - mahsakhanm - 24-08-2013

مرسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یییییییییییییییییییییییSmile

RE: خواهرم حجابت؟؟ - ✿ بنیامین ✿ - 24-08-2013

حجاب چیه؟؟؟؟؟Angry

RE: خواهرم حجابت؟؟ - Łost Đλtλ - 26-08-2013

(24-08-2013، 20:31)KINGKHAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 13:37)Esmi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم حجابت؟؟ 2

اينكه: «دل بايد پاك باشد»، بهانه اي براي گريز جاهلانه از مصونيت است 

و آويختن به شاخه «لاقيدي»، 

وگرنه از دل پاك هم نبايد جز نگاه و رفتار پاك برخيزد.

اینم نظرات منه 13ساله

اصن خودت فهمیدی چی گفتی !!!!!!!!!!یه سری چرتو پرت بهم بافتی که کلن یه چیزی گفته باشی دیگه !

طینت زشت و مغز خراب با هیچ چیزی درمان نمیشود Exclamation