انجمن های تخصصی  فلش خور
بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+---- انجمن: فیلم و سینمای کره، ژاپن و چین (آسیای شرقی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=71)
+---- موضوع: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ (/showthread.php?tid=31342)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - Interstellar - 22-12-2013

توهین نباشه ولی چی هو شبیه اسبه!!

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - گل سا2 - 22-12-2013

(22-12-2013، 17:10)یه دختر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 15:41)رئالی اصیل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا کین باز؟ Huh
این بیوگرافی چند تا از بازیگران کره ای یه فیلم هستش به نام پسران برتر ازگل که این سریال موقع پخشش مثل بوممممممممممممممم صدا کرد

(22-12-2013، 16:38)گل سا2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2013، 16:19)marziyeh joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای عشقم کیم بوم                            قلبم می زنه بوم بوم        دوستت دارم گیم بوم بوم بوم بوم بوم بومHeart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
ببخشیداینومیگماولی حالم بهم خووووووووووووووووووووووووورد!!!!آدم قحطه؟؟؟؟؟؟؟؟ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
لطفا به احساسات دیگران توحین نکن مگه همه چی دابل اسهDodgy
اولاتوهین نه توحین!!بعدشم اره همه چی دابل اسه اصن بهتره اونانداریم!!Angry

(22-12-2013، 17:30)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهینه چون اصن شکل اسب نیس!!واقعاچه وجه مشترکی دیدی واینوگفتی؟؟؟؟

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - ko*minam - 22-12-2013

(22-12-2013، 17:30)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1.چی هونه جی هو
2.معمولامینویسن جیهو
3.اگه این بی احترامی نیس پس چیه توشهرشما؟؟؟؟؟؟؟
4.چون فن دابل اسم توهین نمیکنم وگرنه تاهفت نسلتو بیمه میشدی!!!!!!!

(22-12-2013، 16:19)marziyeh joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای عشقم کیم بوم                            قلبم می زنه بوم بوم        دوستت دارم گیم بوم بوم بوم بوم بوم بومHeart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
Heart
گیم بوم؟؟؟؟؟Dodgy
آره شایدگیم بوم خوشگلتر ازکیم بوم باشه!!!!!!!Big GrinBig Grin
خداروچه دیدی؟؟؟؟؟؟؟همه گه مدرس نیسن!!!!Big Grin

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - هلی - 22-12-2013

من عاشق گو جون پیو بودم

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - ♪ jade ♪ - 21-06-2014

دستت مرســــــــــــی خیلی خوب بود

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - لی مین هو3 - 22-06-2014

فقط گو جون پیو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ 2

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - ~Шоиďєгfůι G!яl~ - 22-08-2014

همه رو دوس دارمBig GrinBig Grin

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - ★ASAL-GIRL★ - 26-08-2014

سریالشو ندیدمcrying

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - ‌ss 501 - 03-09-2014

عزیزیم تا جایی که من میدونم این یک توهین از فوش بدتره اون زندگی عشق و زندگی من هست cryingcryingcryingSadSadSadAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryp336

(20-11-2013، 20:52)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه مونده عاشق ایناهم بشیم
مگه چشونه از گل خوشگل ترن من زندگی مو پای کره گذاشتمSleepySleepySleepy

عزیزم ممنون روحم شاد شدHeartHeartHeart

RE: بیوگرافی بازیگران سریال پسران برتر از گل♥♥♥ - mirzashahab - 25-05-2015

فقط کوهای سان Smile
عاشقشم Heart Heart
ممرسی ممنون