توییت های کیپاپی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: توییت های کیپاپی (/showthread.php?tid=291266) |
RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 16-11-2020 از همون زمانی که دیگه یونگجه واسمون "اینگیریش کِلَس" برگزار نکرد, برکت از وی لایو های گات سون پر کشید Got7 من: اینجایی که توشن مثل بهشت میمونه بنگتن: ما وسط ناکجا آباد داریم سوشی میخوریم. BTS in the soop ep 5 BTS ?࿐ *هاروتو یچیزی به ژاپنی میگه* جونگوو: واو! ژاپنیِ هاروتو عالیه، زیاد تمرین میکنی؟ هاروتو: هاروتو: من ژاپنی ام جونگوو: Treasure ?࿐ آیدلای دیگه:شماها باید درس بخونید و توی مدرسه موفق بشید بیگ هیت فمیلی:دلت نمیخواد درس بخونی؟ بیگ هیت فمیلی: خب نخون BigHit مجری: میشه همه سکسی دنس انجام بدید؟ جکسون: از جاش بلند میشه جکسون: لباسش رو از تن خارج میکنه جکسون: میشینه ^^ weekly idol ep 270 Got7 جیوو: بازی پانتومیمه مغز جیوو: وقتشه صدای انواع حیواناتو درارم کارد: kard ?࿐ این اموی هم چیزی جز اثبات اینکه تیاکستی پسران انیمهای هستن نبود "We Lost Summer" MV ~ ? TXT ?࿐ همه اینروزا: داریم برا برف و برفبازی آماده میشیم تیاکستی اینروزا : زمستون چیه؟ تابستونمون رو پس بده! "We lost Summer" MV ~ ? TXT ⛓࿐ به قابلیت های تی اکس تی, هندل کردن کرونا با دنس مجازی رو هم اضافه کنید "We Lost Summer" MV ~ ? TXT یادگیری انواع چالشهای تیک تاک فقط با دیدن یک اموی با ضمانت تیاکستی " We lost summer "MV ~ ️ TXT ?࿐ آرمی: وقتی سی سالت شد چی صدات کنیم؟ جین: اوپا^^ جین: من تو هشتاد سالگی هم قراره همینقدر جذاب باشم جین: اون موقع هم اوپا صدام کنین BTS ─ ⛓࿐ چانیول بازیگر سوهو بازیگر شیومین بازیگر بکهیون بازیگر لی بازیگر سهون بازیگر کای بازیگر دیاو بازیگر چن: منم فقط او اس تی سریال هاتون رو میخونم^^ EXO ?࿐ لیست کسایی که جونگکوک رو "هیونگ" صدا کردن؟ - تیاکستی - کاز (گیمر حرفهای) - کیم تهیونگ!! BTS - TXT ⛓࿐ فکت علمی: انرژی حاصل از قدرت و سرعتِ اجرای حرکاتِ کرامپ دنسِ ییشینگ به تنهایی برای ترمیم و تقویت لایه اوزون کفایت میکنه! EXO ?࿐ سوبین: من و تهیون خیلی با هم حرف میزنیم مجری: اما بومگیو هماتاقیته تهیون: آدم با عشقش راجع به مسائل کاری حرف نمیزنه تهیون: با عشقت باید حرفای شیرین بزنی شیپر: TXT ?࿐ همین که اموی با نشون دادن ویژوال بینظیر جیهون شروع میشه، یعنی سازندهش به درک بالایی از ساخت اموی رسیده "Gotcha" MV~ ParkJihoon ?࿐ جیهون: pick a guy who's bad and sweet in the same time فن: فن: داری خودتو توصیف میکنی؟ "Gotcha" MV~ ParkJihoon ?࿐ آیدلهای خودتون رو به حیوونهای کیوت تشبیه میکنین؟ چانگمین ما خودش به تنهایی میتونه یه باغ وحش باشه - Happy Q Day ✨ TheBoyz - ولی قابل اعتماد ترین منبع من برای تکمیلِ پلیلیستِ اهنگ هام؛ کریستوفر چان و چانروم های هفتگیشه^^ StrayKids ?࿐ هیچکس: کمپانیا: ما به بهترین آیدلامون اهمیت نمیدیم ?࿐ سخن_بزرگان Dancing all the night Dancing like I'm going crazy I'm going to forget about you today "Dancing Cartoon" MV~ BOL4 رد لیپاستیک؛ به تصویر کشیدن دختری که کیوت و در عین حال جذابه، با اعتماد به نفس و درعینحال بی اعتماد بنفسه، میتونه هاینوت بخونه و در عین حال مرزهای رپ رو جابهجا کنه "Red lipstick" MV~ BOL4 ?࿐ بنگتن:*باید آهنگای قدیمیشون رو نقاشی کنن تا اعضا حدس بزنن جین: *نقاشی میکشه بنگتن: *نمیتونن حدس بزنن تهیونگ: نکنه آهنگ بعدیمونه بنگتن: ~ Run BTS Ep 89 BTS ⛓࿐ کانسپت و ملودی whiplash جوری با لیریکش در تضادن که جداً آدم شک میکنه آهنگساز و طراح رقصش کرهای بلد باشن TheBoyz هیچکس: اکسوال: کاش ییشینگ هرجا پا میزاره اونجارو به خاکو خون نکشه ~LAYxConverseCollab EXO - Lay یه نفر: اعضای انسیتی خیلی باهم صمیمیان چنلو: شیائوجون باید با یوتا برنامه awsaz رو فیلمبرداری کنه شیائوجون: اوه.. شیائوجون: این خیلی ترسناکه شیائوجون: منظورم این نبود.. شت اعضا: اون یه نفر: NCT ?࿐ و کریس زاده شد تا تو استایلترین آدمی باشه که هیچی تو استایلش نیست Happy birthday wuyifan EXO - kris ?࿐ هیچکس: سانیول: *بغل کردن اعضا* سانیول: *گذاشتن سرشون رو شونهش* سانیول: *در آوردن صدای دختر از پشت تلفن تا بخندونتشون* اعضا: اعضا: اوما^^ Happy birthday honeytens bunny Up10tion RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 17-11-2020 - وقتی بچه بودی دوست داشتی در آینده چه کار کنی؟ کینو: خیلی زود بابا بشم شینوون: تبدیل به ماهی بشم یوتو: با مامانم ازدواج کنم یونیورس: یونیورس: یونیورس: • #Pentagon ─࿐ هر ایدل معروف یک پادشاهِ سولد اوت ࿐..... هوشی: اعضا تحت هر شرایطی منو حمایت میکنن هوشی توی مصاحبه: آیا هوشی یه ببره؟ اعضا: *نشون دادن علامت منفی* هوشی: حمایت: • #Seventeen ─ چانهیوک: *دنبال عشقش میگرده سوهیون: *دنبال غذا میگرده آنت اند آنکل: آنت اند آنکل: الان کدومشو قبول کنیم؟! "Happening" MV ~ ? • #AKMU ─ و AKMU اینجان تا با صدای شیرینشون پایان تلخ اموی رو بشوره ببره "Happening" MV ~ ? • #AKMU ─ - خیره به صفحه با چشمای اشک آلود - شک کردن به جایی که توش هست - شک کردن به آدما و هرچیزی که دوروبرش هست - احساس شکست عشقی وضعیت فن ها بعد از دیدن ام وی "Happening" MV~ ? • #AKMU ─ "جونگین، جونگده، جونمیون-" وقتی میگیم اکسو همهی زندگی مارو به تاراج برده، از زمانی حرف میزنیم که تک تک "جون" های اکسو و اکسوال ها به هم گره خوردن • #EXO ─ ࿐ آرمی: خب دیگه بهتره رو آلبوم BE تمرکز کنم بیگهیت: ویدیویی از گروههاش در حال خوندنِ Dynamite آپ میکنه آرمی: آرمی: بیاید بریم استریم بزنیم #رابطه_ها وقتی میخوای بفهمونی که Dynamite سرود ملیِ بیگهیته • #BTS - #BigHit ─ : خب این کامبک میخوام کیوت باشم : شایدم سوعگ باشم : شایدم از مهارتهای رپ و ووکالم پرده برداری کنم : اصلا همشون باهم چطوره؟ *مکالمه ی لو رفته از وودز با مغزش در پروسه تولید کامبک "Bump Bump" MV~ ? • #WOODZ ─ و بالاخره مومولندم فهمید که بیرون کشیدن حتی از سبکی که خودشون اختراع کردن، لزوما به معنی فلاپ شدن و افت کردن نیست "Ready Or Not" MV ~⛅️ • #Momoland ─ بعد از آخرین کامبکِ گرل کراش وارانه ی مومولند این کامبکِ سوییتِ و خوش رنگ و لعاب حقیقتا گوشت شد به تنمون "Ready Or Not" MV ~⛅️ • #Momoland RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 17-11-2020 چند تا توییت از BTS ᪥ " مردم در سراسر جهان دوران سختی رو میگذرونند ، اما هرچی زندگی سختتر میشه ، ما باید بیشتر جلوه بدیم و از این لحظات به عنوان مهمات استفاده کنیم تا خوشبینی خودمون رو بدست بیاریم! " ــ کیم تهیونگ جیمین توی توییتر پستی از قدش گذاشته بود و اون حالا به قد یونگی رسیده و میخواد از جیهوپم بلندتر بشه؟?? پارک جیمین داره تلاش میکنه بلندترین عضو بیتیاس بشه کیوت نیست؟ (دربارهی I NEED U): در واقع ما اولین نامبر وانمون رو با این آهنگ به دست اوردیم و این واقعا بهمون قوت قلب داد، پس این آهنگ خیلی برامون پرمعنا و خاصه. پیداگ گفت که وقتی داشتن روی ساخت آهنگ فیکلاو کار میکردن، هم اون و هم اعضای بیتیاس واقعا خسته بودن. عملکردشون توی چارتها خوب بود اما احساس خستگی و ناتوانی میکردن، پس حالتی که در اون زمان داشتن رو توی موسیقیـشون بازتاب دادن. باهام تکرار کنید: من کل آلبوم رو از بالا تا پایین بدون رد کردن حتی یک ثانیه از آهنگها استریم میکنم و بعد از پلیلیستهایی که روی تایتل ترک تمرکز دارن استفاده میکنم. آلبوم فقط ۲۸ دقیقهست پس توی ۲ ساعت میتونیم به همین روال هر ترک رو ۳-۴ بار استریم کنیم. داینامایت به تنهایی همهی ریلیـزای جدید توی کره رو کنار زد. فقط تصور کنید، ۲۳ تا برد تو موزیکشوها، ۶۰۰ تا پرفکتآلکیل، آهنگی تو تاریخ که بیشترین زمان رو در صدر تمام چارتهای کرهای گذرونده، آهنگی با بیشترین تعداد لایک در ملون و در کنار همهی اینها ۱.۷ تریلیون وون هم به اقتصاد کره وارد کرد، و اینم بگم... بدون هیچ پروموشنی توی کره. نامجون ۱۶۴ تا آهنگ توی انجمن کپی رایت موسیقی کره به اسم خودش ثبت کرده، چهارمین فرد با بیشترین تعداد کردیت هست و بین افرادی که در صدر هستن از همه کم سن تره! ? طوری که تهیونگ نهایت کماله؟ یه ووکالیست درجه یکه که بارها به خاطر فالستوهای فوقالعادهش مورد تحسین قرار گرفته، میتونه برقصه، آهنگسازی، تهیه کنندگی، طراحی، عکاسی انجام بده و دیوونهوار ترین ویژوال دنیا رو داره... در کنار همهی اینا، خوشقلبه، متواضعه و بامزست... واو. دارم میخندم چون هربار دیگران اهداف بزرگمون برای کامبکهای بیتیاس رو مسخره میکنن ما هر دفعه بدون استثناء به همهی هدفهامون و حتی فراتر از اونها دست پیدا میکنیم؟؟؟؟ طرفدارهای بیتیاس موفق شدن برای قربانیان حوادث اخیر در فیلیپین ۴۰ هزار دلار جمع کنن. درحالی که مردم وقتشون رو برای مزخرف گفتن دربارهمون تلف میکنن، ما کارمونو میکنیم! آرمی، امیدوارم در جریان باشید که اگه Life Goes On یه آهنگ کرهای باشه که به احتمال زیاد هست، قرار نیست همون موقعیتی رو داشته باشه که Dynamite داشت. پلیلیست یا رادیو پلی نداریم. استریمهامون و خریدهامون تنها چیزاییان که آهنگ رو حمل میکنن و بالا میبرن و نگه میدارن. و میدونم که اغلب مردم آهنگ رو تو روز اول استریم میکنن و بعد ولش میکنن. ما نمیتونیم اینکارو با Life Goes On بکنیم. RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 18-11-2020 این اموی هم چیزی جز اثبات اینکه تیاکستی پسران انیمهای هستن نبود "We Lost Summer" MV~ • #TXT ─ همه اینروزا: داریم برا برف و برفبازی آماده میشیم تیاکستی اینروزا : زمستون چیه؟ تابستونمون رو پس بده! "We lost Summer" MV~ • #TXT ─ به قابلیت های تی اکس تی, هندل کردن کرونا با دنس مجازی رو هم اضافه کنید "We Lost Summer" MV~ • #TXT ─ خود جی وای پی میدونست کانسپت الماس به قدری نفسگیر هست که دیگه نیازی به نگاه کردن الماس واقعیمون به دوربین نباشه Breathe of Love: Last piece Mark photo teasers ~ • #Got7 ─ فن: زیپ شاعو بازه گیوجین: با دقت شلوار شاعو رو چک میکنه فن: اما من منظورم زیپ سویشرتش بود شیپر: • #Up10tion ─ ما سونتینی رو داریم که خودشون برای خودشون کارات میشن و ریکشن اعضارو ازینکه کارات جلوشونه میپرسن • #Seventeen ─ - از کجا فهمیدی جونگکوک کارگردانِ امویه؟ + ازونجایی که اولین صحنهی تیزر از خودش و رپمان هیونگش بود!! ~ Life Goes On Official Teaser 1 • #BTS ─ بترسید از اسامی که آرتیستاشو زنجیروار جمع کرده تو یه دنیا! • #SM ─ دربارهٔ کانسپت دبیو کای کنجکاوید در حالی که خودش یه کانسپته؟ • #EXO - #Kai ─ کیبوم: منو تمین میخوایم مانستر بخونیم شاول: *خروس خواندن کبکش کیبوم: ولی شاول باید بجای مانستر بگن لابستر شاول: SHINee Vlive~ • #Shinee ─ تیزر ده ثانیه ایِ امروز منتشر شد تا یادآوری کنه: مرگ از آنچه فکر میکنیم به ما نزدیک تره- ~KAI (开) • #EXO - #Kai ─ یونگجه: هیونگ اسم خارجی تو چیه؟ جکسون: زبان کره ای: زبان خارجی: • #Got7 ─ منطق سونگمین: -یه ویدیو تمرینی از گیتار زدن با that's okay پست کنم که کسی شک نکنه -خب حالا که فهمیدن چه آهنگیه همراه باهاش بخونم که ناکاوت شن • #EXO - #DO • #StrayKids ─ - با کی میخوای تو یه جزیره باشی؟ یونجون: همینجوری راحتم یونجون: ولی سوبین موا: • #TXT ─ شباهت غیر قابل باور وانگ ییبو به مارک و همچنین تشابه نام خانوادگیش با جکسون مهر تاییدی به این تئوری که "وانگ ییبو بچه ی مارکسونه" • #Got7 - #Uniq ─ آدم پر احساس؟ من فقط نامجونی که با تمام محبتش دستش رو دور شونه ی مکنهاش حلقه میکنه قبول دارم. ~ Life Goes On Official Teaser 1 • #BTS ─ جایزه دراماتیك ترین صحنه تعلق میگیره به پیج اصلیِ ویلایو شاینی که بالاخره بعد از سه سال شروع به فعالیت میکنه Shinee Vlive ~ • #Shinee ─ منطق لیا: من دنس همه آهنگا رو بلدم منطق لیا: ولی دلیلی نمیبینم مثل بقیه اجراش کنم • #Itzy ─ یقه بازی که تا ناکجااباد هیکل بی نقص کینگ وانگ رو به نمایش میزاره، مهم ترین دلیل خزانِ جمع کثیری از اگاسه هاست Breathe of Love: Last piece Jackson photo teaser ~ • #Got7 ─ شایعات بی اساس علیه کاراموز اس ام پخش میشه* کوریابو و الکیپاپ: در کسری از ثانیه با اب و تاب به جزئیات ماجرا میپردازن اسپا رکورد بیشترین بازدید یه گروه روکی تو 24ساعت میشکنه* کوریابو و الکیپاپ: کوریابو و الکیپاپ: صدای جیرجیرک RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 20-11-2020 ᪥ BTS TWEET میشنوید؟ آره این صدای میلیون تا آرمی دانش آموز و شاغله که دارن با سرعت نور کار میکنن تا کاراشونو تا جمعه تموم کنن )) نامجون به طور خلاصه توضیح داد که چرا یونگی نمیتونه همراهشون باشه و از خبرنگارها خواست درک کنن که یونگی درحال استراحته?? — BE Global Press Conference ساخت آلبوم از قبل از داینامایت شروع شده، و اونها در طی پروموشنهای داینامایت به تکمیل کردن آلبوم ادامه دادن. پسرای سختکوش? — BE Global Press Conference جونگکوک: "بابت برگزاری این کنفرانس مطبوعاتی آفلاین خیلی هیجان زدهام، با اینکه اینکار رو قبلا هم انجام دادیم." جیهوپ: "فکر نمیکردم دیدن مردم از نزدیک انقدر حس تازگی و هیجان بهم بده." — BE Global Press Conference جیمین: "آر ام گفت که خوب میشه اگه بتونیم معنی عبارتِ 'زندگی میگذره' (Life Goes On) رو به نمایش بذاریم، مهم نیست از چه طریقی، ما سعی میکنیم زندگیمون رو با تغییرات وفق بدیم؛ و اینطور شد که این ایده رو وارد آلبوممون کردیم. اسم این آلبوم 'BE' هست، و کلمهایه که معنای بازی داره و با این آلبوم به خوبی جوره." — BE Global Press Conference جیمین: "من مدیر برنامهی این آلبوم بودم. شوگا این پیشنهاد رو داد پس من مدیر برنامه شدم. من عقاید اعضارو سازماندهی کردم و افکار کمپانی رو به اعضا منتقل کردم. وقتی که کار کردن روی این آلبوم رو شروع کردیم، عبارت 'Life Goes On' به ذهنمون رسید." — BE Global Press Conference نامجون: "نکتهی خاص دربارهی این کامبک اینه که ما فرآیند این آلبوم رو از طریق یوتیوب و ویلایو به طرفدارها نمایش دادیم تا به این ترتیب آلبومی بسازیم که طرفدارها هم در اون دخیل باشن." — BE Global Press Conference نامجون (دربارهی ترک 'Skit'): "وقتی خبرهارو راجع به نامبر وان شدن شنیدیم فقط میکروفون رو روشن کردیم و تمام احساسات و ریاکشنمون رو ضبط کردیم. وقتی بهش گوش بدید احساسات مارو میشنوید، بدون سانسور." — BE Global Press Conference نامجون: "بیست و پنجم، قراره که نامزدهای گرمی اعلام بشن... ما واقعا مضطربیم. ماهم در انتظار اون روز هستیم. فکر میکنم اگه نامزد بشیم خارقالعاده میشه. فکر کنم صبح اعلام بشه. ما بیدار خواهیم بود و منتظر میمونیم." — BE Global Press Conference نامجون: "برای موسیقی، جیمین افکار مارو یکجا جمع کرد و این کار سختی توی کمپانی هست، میخوام از جیمین تشکر کنم که کار بسیار خوبی انجام داد. برای آلبوم، کانسپت، لباسها، موزیکویدیو- اعضا توی این موارد مشارکت داشتن. وی همچنین توی موارد مربوط به جلوههای بصری سخت کار کرد." — BE Global Press Conference تهیونگ: "من میخواستم چیزهای بینظیری به آرمی نشون بدم، لازم به ذکره که فرآیند به طور کلی آسون نبود. اما با تشکر از حمایت اعضا و طرفدارها تونستم این کار رو انجام بدم. من میخواستم خود طبیعی اعضا در هر روز رو به نمایش بذارم. توی یه سفر یه سری پولاروید گرفتم که خوب از آب دراومدن، اونجا اولین ایدهی ماجرا به ذهنم رسید." — BE Global Press Conference هوسوک: "اگه شوگا اینجا بود، اون باید به این سوال جواب میداد! امیدوارم خیلی سریع بهبود پیدا کنه!" — BE Global Press Conference نامجون: "وی نقش کارگردان ویژوال رو بر عهده داشت پس میخوام بگم که تو کارت رو واقعا خوب انجام دادی!" ? — BE Global Press Conference جونگکوک: "من احساس شرمندگی میکنم که اسم خودم رو بذارم کارگردان اما من اغلب از ضبط فیلم ها لذت میبرم، پس تلاشم رو کردم تا بهترین کارم رو ارائه بدم. وقتی 'Life Goes On' رو شنیدم، مهمترین نکته واقعیت و صداقت بود، پس با کارگردانها و اعضا دربارهی اینکه هرکس دوست داره چه وجههای از خودش رو به نمایش بذاره صحبت کردم." — BE Global Press Conference نامجون نمایش دادن فرآیند ساخت آلبوم رو به رستورانی تشبیه کرد که یه دستور پخت ناب رو به اشتراک میذاره! — BE Global Press Conference جیمین گفت که امیدواره این آلبوم بتونه به مردم زیادی آرامش بده، مخصوصا توی شرایطی که در حال حاضر وجود داره? — BE Global Press Conference هوسوک: "ما میخواستیم خود واقعیمون رو نشون بدیم. نمیخواستیم اشخاصی رو نشون بدیم که روی استیج هستن، بلکه چند نفر که توی دههی ۲۰ سالگیشون هستن، میگن و میخندن، وقت میگذرونن. فرآیند برای ما خیلی سرگرم کننده و طییعی بود" سوکجین: "امیدواریم طرفدارهامون بتونن با این آلبوم ارتباط برقرار کنن و با خودشون بگن که آره، منم این حسو دارم! این آلبوم فقط شامل غصه نیست... میدونید، به سبک بیتیاس، ما خودمون رو از طریق موسیقی سرزنده ابراز میکنیم." ? — BE Global Press Conference سوکجین: "میشه گفت تور خوشی زندگی ماست. اونجا جاییه که عشق و علاقهی زیادی از مردم زیادی دریافت میکنیم، و بعد از اینکه لغو شد افسرده شدیم. بعد از لغو شدن تور، ما داینامایت رو منتشر کردیم که توی برنامهمون نبود و به رتبهی ۱ بیلبورد رسید. سالی غیرمنتظره اما شاد بود." — BE Global Press Conference نامجون: "درنهایت، همهش دربارهی روابطه. حتی توی شرایط سخت، شما از افرادی که براتون عزیزن قدرت میگیرید و به زندگی ادامه میدید." — BE Global Press Conference همینطور که ما صحبت میکنیم، تهیونگ داره تو سال ۲۰۲۱ جایزهی آلبوم سال و کارگردان ویژوال سال رو میبره. هیچکس: کیمدیا: کی قراره برین؟ کی جایگزینتون میشه؟ زیادی موفقین، چه خبره؟ ? خبرنگارا: راجع به آلبوم- بی تی اس: اوکی از اونجایی که شما درباره یونگی پرسیدین- آلبوم Mots7 تو یک ساعت به یک میلیون فروش تو هانتئو رسید اما BE فقط تو نیم ساعت به ۱.۲ میلیون فروش “حتی اگه الان از همدیگه دور باشیم، قلب هامون با هم یکین، حتی اگه کنارم نباشی، حتی اگه من کنارت نباشم، میدونی که ما با همیم” ? - تلپاتی اگه کنفرانس امروز بیتیاس رو با سالهای گذشته مقایسه کنید، میبینید که اونها هرگز عوض نشدن: طرز برخوردشون و رفتارشون در مواجهه موفقیت، شهرت و موسیقی. همیشه محتاط و حسابگر و در عین حال بلند پرواز هستن. همیشه متشخص اما حرفهای و با اعتماد به نفس. دلمون به یونگی تنگ شده، و این دقیقا همون دلیلیه که میخوایم بهش اون ۱ رو بدیم! RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 21-11-2020 ─ بقیه ایدلا: انتخاب اتاقشون براساس معیار ساعت خواب و شرایط جسمی و وسایل شخصی سونتین: انتخاب اتاق بر اساس بردن در سنگ کاغذ قیچی • #Seventeen ─ خوشحالی فندوم توی روزهایی که به استقبال کامبک میرن یه طرف خبر قرارگیری البوم تو سایت آمازون و نتیجه زحمات فندوم هم یه طرف • #Got7 ─ "ریختن قیمهها تو ماستا" رو با بیگهیتی تجربه کنید که عکسها رو ریخته تو تیزرِ اموی! ~ Life Goes On Official Teaser 2 • #BTS ─ اسپا: Aya aya aya ردولوت: La la la la la جی جی: Eyoo eyooo eyooo ان سی تی: Na na na na اکسو: Awoooooo اس ام: کتاب جنگل! • #Nct - #Exo • #æspa - #Snsd • #Redvelvet - #Sm ─ جوریکه تیزرها رفته رفته کوتاهتر میشن انتظار میره اگه تیزر سومی هم باشه فقط لوگوی بیگهیت و اسم آهنگ رو نشونمون بدن! ~ Life Goes On Official Teaser 2 • #BTS ─ سایر هیونگ ها: *قبول کردن همه مسئولیت های گروه به ویژه ظرف شستن هیونگ انهایپن: *شرط بستن برای نشستن ظرفا و طی کردن بالاترین درجات ملکوتی جهت بردن شرط enhypen & Hi ~? • #enhypen تمینی که خودش میدونه صنعت کیپاپو به لرزه دراورده ولی بازم بخاطر سین بالای ام وی هاش ذوق میکنه حقیقتا کیوت ترینه • #Shinee - #Taemin ─ یه دشت بزرگ نارنجیرنگ، صدای هوهوی باد و نوای آرامبخشی که از عشق میخونه... این یه داستان عاشقانه نیست، این فقط بخشی از اموی جدید هنریه "Radio" MV~? • #Henry - #SuperJunior ─ خبر خوب اینکه از هرجای اموی اسکرین شات بگیرید، یه بکگراند خوب نصیبتون میشه و خبر خوبتر اینکه جذاب بودن تک تک صحنهها اجازه نمیده شما فقط "یه بکگراند" نصیبتون بشه "Radio" MV~? • #Henry - #SuperJunior ─ مامانم: غذا چی میخوری؟ من: معجون جکسون، نودل مارک، سوسیس بم بم- مامانم: من: واسه نوشیدنی هم یه est cola لطفا! • #Got7 ─ یونگجه هم همون کسیه که اگه از صد در صد خودش برای سکسی بودن مایه بزاره، باز هم واکنشی جز "آیگوو چقدر کیوت" نصیبش نمیشه Breathe of Love: Last piece Youngjae photo teaser ~? • #Got7 ─ هر کدوم از اعضای شاینی چی به فنا هدیه میدن؟! تمین: تزیین کیکش مینهو:تزیین کلاهش اونیو:تزیین البومش کیبوم: تزیین دمپایی شاول: • #Shinee ─ ولی این 40 ثانیه تیزر به قدری جذابیت های این هفت نفر رو تو خودش گنجونده بود که احتمالا تلفاتِ ناشی از اون تا 24 ساعت آینده به طول خواهد انجامید " Breathe " video teaser~ ? • #Got7 ─ گذر لحظات پایانی با پارک جینیونگی که با نگاه "هنوز زنده ای؟" ابرو بالا میندازه، تیر خلاصی بود که ثابت میکرد این کامبک با بقیه کامبک ها کاملا متفاوته " Breathe " video teaser ~? • #Got7 ─ اونا گفتن:زندگی مثل رنگین کمون توی آسمون آبی ادامه داره" اما من شنیدم:عشق ما به آرمی و اهمیتی که بهشون میدیم تا آخرالزمان ادامه داره" "Life Goes On" MV ~ ? • #BTS ─ کاری که این آهنگ با آرمی کرد همون کاریه که بهترین رفیقامون تو شرایط سخت میکنن؛ دستمونو میگیرن و میگن عیبی نداره، میگذره!! "Life Goes On" MV ~ ? • #BTS ─ با آرمیها راجع به امید به زندگی حرف نزنین؛ اونا خودشون " بنگتنی که کنار هم تو خوابگاه خوشحالن" مذگان دارن. "Life Goes On" MV ~ ? • #BTS ─ "هفت نفری که روی استیج نشسته بودن و جای خالی فندومشون رو با لایت استیکشون پر کرده بودن" جئون جونگکوک عمق دلتنگی رو به همین زیبایی معنا کرد. "Life Goes On" MV ~ ? • #BTS ─ اسکوپس؛ لیدریه که هیچکس به حرفش گوش نمیده و رپریه که تو دوران کاراموزی ووکال آموزش میداده، حقیقتا یچیزی اینجا اشتباهه • #Seventeen ─ تمین در idea: من یه کشندهی لجندری ـم تمین دو روز بعد در think of you: نه من فقط یکی ـم که بغل میخواد ^^ "Think Of You" MV ~? • #Shinee - #Taemin ─ واقعیتش اینه که ام وی تمین یجوریه که انگار فنا رو با خودش برده سر قرار "Think Of You" MV ~? • #Shinee - #Taemin ─ ورنون: آخرین کتابی که خوندی چی بوده؟ مینگیو: من پیش از تو دی ایت: ولی تو دوسال پیشم همینو گفتی ورنون: • #Seventeen ─ فتوتیزرای بم بم رو میبینی و نظریه ی "تصاویر به تنهایی موجب نفس تنگی و مرگ انسان نمیشوند" خود به خود رد میشه Breathe of love: Last piece Bambam photo teaser ~? ❥ • #Got7 ─ :خب ته یانگ و جه یون رو هم دبیو بازیگری بدیم که بعدش اسممونو به Singers Actors 9 تغییر بدیم *از سری اهداف اس اف ناین در سال جاری • #SF9 ─ اوج روابط رو اونجایی فهمیدم که د ایت با وجود دستگاه شوك که به تمامی اعضای بدنش وصل بود و با کوچکترین حرکتی دچار شوک الکتریکی میشد ، جمعیت رو از دروردن ادای جون مستفیض میکرد • #Seventeen ─ آیدلا قبل از بازی: سخت تلاش کنین تا خوب بازی کنین سوجو قبل از بازی: سخت دعا کنین تا با یسونگ تو یه گروه نیفتید • #Superjunior ─ وای جی: شما نباید از فنا کادو بگیرین جنی:*نقض تمام قوانین کمپانی جنی: بلینك کادوهاتونو بدید بهم • #Blackpink ─ :چجوری اعصاب جکسون رو به هم بریزیم؟(قسمت دوم) آگاسه: قد کوتاهش رو به رخش بکشید • #Got7 ─ چیزی که از لایوِ کامبک انتظار داشتیم: صحبت راجع به آلبوم و تشویق به استریم چیزی که اتفاق افتاد: غذا خوردن اعضا، صحبت راجع به یونگی، آرایش کردن همدیگه و دعوت به لخت شدن، و اعلام نامجون بعنوان ددیِ بنگتن! • #BTS ─ RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 22-11-2020 ᪥ BTS TWEET ᪥ جونگکوک دوچرخه نامجون رو به موزیک ویدیو اضافه کرد چون میدونست اون چقدر عاشق دوچرخشه این آلبوم پنجاه دلاره، یک نسخه برای کل دوره پیش فروش، ولی همچنان تونست سریع ترین آلبومی باشه که تو چارت هانتئو به یک میلیون فروش میرسه، آلبومی که پیش بینی میشد تو هفته اول قبل از انتشار آلبوم ۳۰۰ هزار یا کمی بیشتر فروش داشته باشه. به نظرم این کافیه که با بی تی اس در نیوفتید. تو fly to my room اونا راجع به این حرف میزنن که اتاقشون به اندازه ای بزرگ نبوده که بتونه رویاهاشون رو تو خودش جا بده اما کل خوشحالی و غم هاشون رو بدون هیچ حرفی قبول میکرده، راجع به اینکه چطوری یه اتاق قراره فضای راحت شما باشه اما تا همیشه راحت بودن میتونه شما رو به عقب برگردونه. مونی: تو خوشحالی؟ شوگا: آره در حال استراحتم، هنوز نمیتونم بازوی چپم رو تکون بدم جین: میتونی سنگ کاغذ قیچی بازی کنی؟ شوگا: آره میتونم جین: پس تو حالت کاملاً خوبه جیمین وایسا مونی چی، تو به من گفتی پدر؟ جیمین پدر! تو واقعاً مثل پدر مایی جیمین دوستت دارم پدر صبر کنید تو ترک Blue & Grey لیریکش میگه “من فقط میخوام خوشحال تر باشم” و تهیونگ هم جدیداً گفته که اون این روزا خوشحالتره ترک Blue & Grey قراره بوده تو میکستیپ تهیونگ و ترک Stay قرار بوده تو میکستیپ جونگکوک باشه اما این آهنگا انقدر خوب بودن که اعضا ازشون خواستن اونارو به آلبوم اضافه کنن. آخرین جمله نامه تشکر یونگی شوگا: من همیشه نقطه قوت شما میمونم. وقتی که با یه دوره سخت روبه رو شدید، امیدوارم که بتونید به این آهنگ تکیه کنید. ممنونم ازتون جونگکوک مین وووکالیست، تهیه کننده، آهنگساز، ترانه نویس، سابرپر، سنتر و کارگردان اموی بزرگترین بوی بند دنیاست. القابی مثل "جذابترین مرد سال ۲۰۱۹" و "سکسیترین مرد مجلهی People" و غیره رو به خودش اختصاص داده. اون یه پکیج کامله و فقط ۲۳ سالشه. پیامی که ایستگاه های رادیویی منتقل کردن کاملا واضحه. اگه بیتیاس بخوان آهنگاشون تو رادیو پخش بشه مجبورن انگلیسی بخونن. اونا بدون هیچ خجالت یا مکثی نژادپرستیشون رو به نمایش گذاشتن و صد البته کسی بجز ما اهمیتی به این موضوع نمیده. ᪥ ادلیبهای تکنفرهی سوکجین توی Dis-ease به همراه ووکالهای چشمگیر که بالاترین نوت توی آلبوم رو داره!! آهنگ Dis-ease مثل این میمونه که بیتیاس هفت نفری تو هوپ وورلـدن تهیونگ گفته که Blue & Grey در واقع برای میکستیپش بوده اما بعد از اینکه اعضا بهش گوش کردن همگی تصمیم گرفتن که این آهنگ رو در آلبوم BE قرار بدن و بعد تهیونگ متن آهنگ رو به کرهای تغییر داده. جونگکوک هم گفت که Stay در واقع برای میکستیپش ساخته شده بوده اما تهیونگ این آهنگ رو به اعضا و کارکنان کمپانی پیشنهاد کرده و تصمیم گرفته شده که Stay توی آلبوم BE قرار بگیره. بیتیاس توی یک روز، ۸.۵ برابر بیشتر از یک ماه اول اِرای Wings توی اسپاتیفای شنونده داشتن! یونگی: نوتای Telepathy خیلی بالان! تهیونگ: خیلی خب، پنج، شش، هفت، هشت! یونگی: [فورا شروع میکنه به خوندن] RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 25-11-2020 هیتر: یجوری رفتار نکنید انگار ما نمیدونیم استریکیدز آهنگای تریراچا رو دزدیده استی: استی: بخوای اونجوری حساب کنی استریکیدز خود تریراچا رو هم دزدیده • #Straykids - #3Racha ─ جیهون به تنهایی ثابت کرد سحرخیز بودن تنها راه کامروا شدن نیست OurCuteSnowWhiteDay ~ • #Seventeen ─ ?࿐ نگاه کردن به فوتو تیزر های یوگیوم: چند ثانیه فکر کردن به اینکه این همون مکنه گروهه: تا ابد Breathe of love: Last piece Yugyeom photo teaser ~ • #Got7 ─ سوهو: *درحال برنامه ریزی برای هارت فور یو چانیول اکسوال: الان میزنه دهنشو سرویس میکنه! سوهو: *تبدیل کردن زندگی چان به یک بازی استراتژیک اکسوال: الان داره از اهداف بزرگتری پرده برداری میکنه؟ چانیول: • #EXO ─ ام وی اورجینال هم صرفاً جهت پر کردن کیسهی آرمیا برای گرفتن مومنتای کاپلی منتشر شد "Life Goes On" MV ~ ? • #BTS ─ ?࿐ جیسو: اگه منو دوست داری دستتو ببر بالا رزی: اگه دوستت نداشته باشم چی؟ جیسو: سطح استانداردت رو ببر بالا • #Blackpink ─ ࿐ جه بوم: آهنگ منو توی تختت گوش بده جه بوم: وقتی به صدای من گوش میدی، به خواب برو اگاسه: اگاسه: هرچی تو بگی- Pray song • #Got7 ─ اینکه یونگی یه روز بعدِ کامبک با دست آتلبسته میاد لایو، نشون میده فقط آرمیها نیستن که دلتنگن! • #BTS ─ ⛓࿐ هیتر: هیچول از سوجو رفته هیچول: تو اعضامون کیو رو دوست دارم هیچول: من ویژوال سوپرجونیورم هیچول: ما پونزده ساله دبیو کردیم هیچول: بچههامون سوجوی بعدی خواهند شد هیتر: غلط کردم • #Superjunior ─ وقتی جکسون وانگ استیج رو فقط برای بغل کردن فنی که میگه "من برای همیشه طرفدارتونم" ترك میکنه بدون که ایدل درستی رو برای استن انتخاب کردی! • #Got7 ─ ?࿐ دیدن جونگکوک با آندرکات و در هاتترین حالت ممکن، دقیقا فردای روزی که بعنوان "سکسیترین مرد بینالمللی" انتخاب شده برای مرگ دستهجمعی آرمیها کافیه! • #BTS ─ #سخن_بزرگان Imma live my life for me, for me There's no one I'd rather be Imma just be me • #JustBeMe • #Henry - #SuperJunior ─ برادران پارک ثابت کردن که حتی اگه کی پاپر نباشی، آرزوی آویزون شدن از گوشهاشون رو همیشه یه جایی از قلبت نگه میداری • #Got7 - #EXO وقتی میگیم جین مادر بنگتنه, از اون جایی حرف میزنیم که شش عضو خوابیدن و جین پارتش رو با صدای بهشتیش, همچون لالایی مادرانه نجوا میکنه "Life Goes On" MV ~ • #BTS ─ اسم آهنگ: 90s love لاین آپ: *۴ نفر از ۷ نفر بعد از سال ۲۰۰۰ به دنیا اومدن* مارک: جوری دوسم داشته باش انگار که توی عشق دهه ۹۰ هستیم سیزنی: ولی تو حتی به دنی- سیزنی: هرچی بهرحال این نئوسیتیه ~"90's Love" MV Teaser? • #NCT ─ ☕࿐ -ایدل تایپت چیه؟ +مردی که بتونه خوب بخونه و برقصه -ام... منظورم این نبود... دوست داری مردِ ایندت چجوری باشه؟!! +مردی که بتونه هاکی بازی کنه؟^^ ~"90's Love" MV Teaser? • #NCT ─ ?࿐ از بعد از تیزر، اسم رسمی آنتی های ان سی تی Gorillas شناخته شد، چرا که در مقابل ان سی تی توی بازی ای قرار گرفتن که ان سی تی قراره ببره ~"90's Love" MV Teaser? • #NCT ─ ☕࿐ *دینو میخواد توی صخره نوردی از ارتفاع بپره* د اِیت: اگه اتفاقی برای دینو بیفته دیگه مکنهای نخواهیم داشت. • #Seventeen ─ ?࿐ هیتر: اونا.. جکسون و نامجون: واسه خودشون اسم کاپلی انتخاب میکنن، توی برنامه های مختلف از دیگری یاد میکنن، اعلام میکنن که دوست دارن باهم همکاری داشته باشن- هیتر: • #Got7 - #BTS ─ اینطور که از فن ساینای سونتین خبر میاد اسمشو باید به "سازمان سنجش همسر یابی" تغییر بدیم • #Seventeen ─ ?࿐ - از کی فهمیدی معروفی؟! کیبوم: از فردای روزی که دبیو کردم شاول: سطح اعتماد به نفس ملی: • #Shinee ─ ?࿐ به نظرم اسکار صبور ترین فندوم رو باید به وانس هایی بدن که از یک طرف خواستار استراحت و سلامتی اعضا و از طرفی دلتنگ دیدن فیوشون روی صحنه ان! • #Twice ─ تنها موندن بکهیون، چانیول، کای و سهون با هم، دغدغهٔ فکری اکسوالا بود که خبر برگشت شیومین اومد و از بین بردش~ • #EXO ─ ترکیبی از استایلای گاتسون و خیابونا و طراحی صحنه، دلیل واضحی واسه مرگ یك اگاسه. "Breath" MV Got7 نفس های حبس شده موقع دیدن ام وی هم وقتی آزاد شد که یوگیوم با شیرین ترین حالت ممکن پارت "Breath out" رو نجوا کرد "Breath" MV ~ • #Got7 ─ داشتیم صدای دیپ بم بم و جذابیت پسرا رو تحلیل میکردیم که ساب فارسی آهنگ نمایان شد و آگاسه های ایرانی رو به مرز جنون رسوند "Breath" MV ~ • #Got7 ─ به کانسپتی که این بار متفاوت بودن گات سون رو به نمایش کشید هم میگن: "لبخند و نگاه پر افتخار چوی یونگجه ای که همچین شاهکاری رو ساخته" "Breathe" MV ~ • #Got7 ─ صدای جیغ آرمیها رو اونجایی میشه تصور کرد که بعد از ساعتها زل زدن به قیافه و استایلِ بینقص پسرا متوجه کراپتاپِ تهیونگ و کفشای پاشنه بلند هوپمین میشن! • #BTS ─ ⛓࿐ هیتر: هه چان خوب های نُت نمیره هه چان: *اجرای های نوت های بی نقص هه چان: *ترند شدن بخاطر های نوتاش هیتر: ~"90's love" MV? • #NCT ─ ?࿐ برگشتن تن به عنوان رپر میتونه باعث لبخندتون بشه، البته تا زمانی که صداش انقد کلفت نشده باشه که باعث اشک ریختنتون تا یه مدت طولانی بشه ~"90's love" MV? • #NCT ─ ☕࿐ چیزیکه فك میکردیم: اعضایی که با توپ به جون هم میفتن چیزی که گیرمون اومد: اعضایی که با ووکالای سوییت و سوج به جون ما میفتن ~"90's love" MV? • #NCT ─ ?࿐ «سندروم بایس بیقرار» چیست؟ وضعیتی که تمام ان سی تی زن ها در تک به تک کامبک ها از آن رنج برده و هم اکنون شاهد وخیم تر شدن وضعیت با حضور جانگ سونگچان هستند ~"90's love" MV? • #NCT ─ ☕࿐ امتحان کردن کانسپت هاکی برای اولین بار و های نوت های فوق العاده تن و هچان در کنار هم به همراه رپرای قوی ان سیتی به همه نشون داد که فرقی نداره چه اتفاقی بیوفته، ان سیتی اینجاست تا جهانو تصرف کنه ~"90's love" MV? • #NCT ─ ☕࿐ *موقع مصاحبه* تهیونگ: من به آرمی قول میدم همچنان پسر خوبی باشم *پنج ساعت بعد* تهیونگ: یه عکس سک*ی از خودش در حالیکه زیر بارون خیس شده و یقیهـش تا ناکجا بازه پست میکنه آرمی: • #BTS ─ ࿐ : با کسی تو رابطهاید؟ جونگکوک: رابطه؟ ما وقت برا خوابیدنم نداریم! همه کسایی که جونگکوک رو با فیوشون شیپ میکنن: • #BTS ─ ⛓࿐ توی تعطیلاتی که قرار بود دو ماه باشه،یکماه آنلاین موندن و حتی برای آرمیها ولاگ ساختن، و یونگیای که قرار نیست توی پروموشنهای آینده حضور داشته باشه تمام برنامههای خاص رو قبل از جراحیش ضبط کرده؛ عشق همینقدر آروم و بیصدا میتونه تزریق بشه. • #BTS ─ هیچکس: گاتسون: تا وقتی میشه آکاپلا خوند ابزار موسیقی چرا؟ "Breath" MV ~ • #Got7 ─ همون گروهی که ۲ سال پیش رکورد دریافت بیشترین جایزهٔ روکی رو زد، امروز به قدری بزرگ شده که آهنگش به عنوان اولین گروه پسر کیپاپ، وارد تاپ ۱۰ بهترین آهنگای سال از نظر مجلهٔ تایم میشه! • #StaryKids ─ هیچکس: هاسا هروقت دوربین میبینه: خیلی وقته اعضا رو نبوسیدم • #MAMAMOO ─ از کیوت ترینها پرسیدن، از جنی ای گفتیم که همیشه سعی در یکی کردن قدش با رزی در تمام حالات داره • #Blackpink ─ گویینگ سونتین قسمت سیو نه ـم فقط واسه این بود که سونتین بهمون بگن چقد همو دوست دارن، وگرنه اینهمه مومنت کاپلی یجا بی سابقه ـس! Going seventeen ep 39 ~? • #Seventeen ─ ?࿐ کامنت لایو: تو اصلا بامزه نیستی جینیونگ: *آی دی رو میخونه* جینیونگ: کرلی بری کیتی! تو گفتی من بامزه نیستم! تورو یادم میمونه آگاسه های دیگه: • #Got7 ─ هیسونگ: به زودی ام وی ارومو پر آرامش مارو میبینید محتوای ام وی: * استفاده از تمامی سکانس های فیلمای ترسناك انجین: هیسونگ: ^^ "Given ; taken" Teaser ~? • #Enhypen ─ ?࿐ در آخر ما حرفهای هیترها را از یاد میبریم. اما سکوت اسام را؟ هرگز هرگز هرگز ... * مارتینلوتر، با اندکی تغییر* • #EXO - #sm ─ بقیه آیدلا: حتما ماسک بزنید و تا بالای دماغتون رو بپوشونید تهیونگ: خب از اونجایی که توی ماشینم میتونم ماسکم رو بردارم "Life Goes On" MV ~ • #BTS ─ RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 17-12-2020 : اگه گل بودین، چی میشدین؟ جیمین: گلِ "فراموشم نکن" جیمین: چون مثل بدنم ظریفه و فکر کنم بهم بیاد #رابطه_ها وقتی خودتم میدونی که دلبری ~ Ask Anything Chat ❥ #Amir • #BTS ─ استی: ایانی خیلی کیوته آیان: من ۲۰ سالمه! استی: شبیه بچه مدرسهای هاست آیان: من ۲۰ سالمه! استی: اصن شِیو میکنه؟ آیان: میگم ۲۰ سالمه! استی: آیان: ۲۰ سال! ❥ #NB • #StrayKids ─ بقیه ایدلا: احترام بیش از حدو اندازه به لیدرها سونگهون: *ادای جونگوونو در تمام لحظات زندگیش درمیاره سونگهون: هنوزم میگم، من هیونگتونم باید بهم بیشتر احترام بزارید! ❥ #Han • #Enhypen ─ شما هی بگید BTS، کوتاه شده ی Bang Tan Sonyeondan و چه میدونم Beyond The Scene عه اما من به Better Than Sex معتقدم. ❥ #parisan • #BTS ─ بقیه: بیاید استعداد خوندنمون رو نشون بدیم گاتسون: بیاید فان ترین ویدیو لایو تاریخ رو بسازیم ^^ "Last Piece" live video ~ ❥ #Dec • #GOT7 ─ اگه کای به همین روال ادامه بده، کم کم یکی از مجریهای برنامهی Amazing Saturday میشه ❥ #ارسالی • #Exo - #Kai ─ از همون زمانی که اس ام تصمیم گرفت اسم گروهو بزاره Nct ما باید به این پی میبردیم که قراره منتظرِ n تا عضو باشیم. ❥ #ارسالی • #NCT - #SM ─ مهم نیست چند بار Mmmh رو ببینی هر دفعه شاهد یه شگفتی جدیدی ❥ #ارسالی • #Exo - #Kai ─ چانیول: منتظر سولو دبیوی من باشین سهون: منم همینطور شیومین: اتفاقا منم ابسشن: ابسشن: ریپکیج من کو؟ اس ام: -مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد- ❥ #stf | #ارسالی • #EXO ─ آگاسه: *به درست رفتار نکردن کمپانی با گاتسون اعتراض میکنن جیوایپی: اوکی اینبار به گروه آزادی میدم برای ساخت آلبوم *آلبوم ساخته شده توسط اعضا در آستانه تبدیل شدن به موفق ترین آلبوم گروه قرار میگیره* جیوایپی: خب وقتشه جلوی محبوبیت و تکثیر آلبوم رو بگیریم آگاسه: ❥ #Dec • #GOT7 ─ جانی با تن: *آرومه و خوشحاله و هرازگاهی بهم یه نگاه دزدکی میندازن مثل کسایی که تازه نامزد کردن* جانی با جمین: یووووو، وقتشه سقف این کمپانیو بیاریم پایین *صدای انفجار مخلوط با میزان زیاد رقص باسن* ❥ #Mber • #NCT ─ آیدل؟ وی وی فقط تعدادی مادر و پدر هستن که برای ۳ تا حیوون خونگیشون بافتنی میبافن و غذا درست میکنن ❥ #Mber • #NCT - #WayV ─ تک تکِ جزئیاتِ جذابِ اجراهای Mmmh یه طرف اما قطع به یقین، پوزخندای کای تیر خلاصه! ❥ #stf • #EXO - #Kai ─ هر مراسم آخر سال یه "ایندفعه کدوم عضو بیتیاس رو از عکس گروهیشون حذف کنم؟" ❥ #Amir • #BTS ─ از زیبایی این اهنگ همین قدر بشنویم که جاش واقعا توی این زمستون کم بود، تا اینکه گیو بلاخره تصمیم گرفت بالاخره اون رو با ما به اشتراک بزاره ~" i'm Cold" MV ❄️ ❥ #SvA • #infinite - #SungGyu ─ -از این حس های ناب کامبک با یه اهنگ ملو و ارامش بخش، بعد از یه مدت طولانی برای همتون ارزو دارم. *میمیرد* ~" i'm Cold" MV ❄️ ❥ #SvA • #infinite - #SungGyu ─ هیچکس: گیو:رخ و ببین چقدر سردشه^^ ~" i'm Cold" MV ❄️ ❥ #SvA • #infinite - #SungGyu ─ هر یک you and i یک تیر رها شده از کمان و برخورد به هدف ~" i'm Cold" MV ❄️ ❥ #SvA • #infinite - #SungGyu ─ سونگکوان: ما با اعضا خیلی صمیمی هستیم همچنان سونگکوان: ولی من نمیخوام سر به تن هوشی باشه کارات: ❥ #Han • #Seventeen ─ شرح تاثیرات قرنطینه بر بنگتن: جین: کاش میشد بدون ورزش کردن فیت بمونم جونگکوک: کاش یه دستگاهی بود موقع خواب حموممون میبرد نامجون: یا حداقل موهامونو میشست جیمین: کاش یکیم بیاد دندونای منو مسواک بزنه!! ~ BTS x Genius ❥ #Amir • #BTS ─ اسم آهنگ به این نیت Breath گذاشته شده تا حین گوش سپردن به شاهکار ساخته شده توسط چوی یونگجه، از اصلی ترین حرکت برای بقای زندگیت غافل نشی ❥ #Dec • #GOT7 ─ به جبرانِ همهی سولو دبیوهایی که افانسی نمیده، هی یونگ تو ساوند کلاودش برامون آلبومش رو ریلیز میکنه؛ زیبا نیست؟ ❥ #Riy • #SF9 ─ ولی بعد از کار تو معدن، مجری برنامههای سوجو بودن سختترین کاره کافیه غفلت کنی تا نه تا مجری دیگه از برنامه بیرونت کنن و جاتو بگیرن ❥ #Surin • #SuperJunior ─ اسام: اکسوال: اسام: اکسوال: بکهیون: اهنگ جدیدم ۲۱ دسامبر منتشر میشه همچنان اسام: اکسوال: ^^ ❥ #stf • #SM • #EXO - #Baekhyun ─ تهیونگ: *بعد از مدتها تو ویورس فعال میشه آرمی: باید به کمپانی بگیم باز بهت جایزه بده تهیونگ: جایزه نمیخوام تهیونگ: عوضش بنگپیدی یه بار با آهنگ ON برقصه بیگهیت: بنگپیدی: ❥ #Amir • #BTS ─ انجین: خب دیگه میتونن تا یه مدت است- انهایپن:*تیزر موزیک ویدیوی بعدی رو منتشر میکنه انجینها: 'Let me in' MV teaser ~? ❥ #Han • #Enhypen ─ سوال: چندتا باسن داریم؟ دبویز: یکی استریکیدز: دوتا تیاواو: سهتا ایتیز: کل ایتیز باهم میشن یه باسن ❥ #MLK • #TheBoyz - #Ateez • #StrayKids - #TOO ─ حالا درسته از این خوشحالیم که ویدیوهای پشت صحنه و ریکشن منتشر شده از کای زیرنویس انگلیسی دارن ولی آیا واقعا میشه از کای چشم برداشتو زیرنویسو خوند؟ ❥ #NB • #EXO - #Kai ─ تهیونگ ۲۰۱۶: برا ریاضی جایزه بردم؛ جایزهی گرمی تهیونگ ۲۰۲۰: کاش منو تو بخش میکستیپهای مورد انتظارِ گرمی نامزد کنن گرمی: گرمی: Am I A Joke to you? ❥ #Amir • #BTS ─ فقد گات سون میتونه بعد دوسال یه فول البوم با دوتا تایتل ترک منتشر کنه و بعد از کلی انتظار برای لایو هفت نفره، درباره ی جفت بودن یا تک بودنه باسنشون حرف بزنن و البته ک آخرشم ب نتیجه نرسیدن! ❥ #ارسالی • #GOT7 ─ RE: توییت های کیپاپی - DarkLight - 30-12-2020 •• ???? ????? ☕️?: اسکیز: *چاقو های خود را تیز کرده و به رخ میکشن اسکیز: حالا میای بریم خونمون یا چی؟ -خلاصه ای از آنچه در دو اجرای دیروز گذشت ? SBS Gayo Daejun 2020 ❥ #stf • #StrayKids ─ @KpopTweet ?࿐ اجرای 24H رو یه استیج کره ای قشنگترین هدیه ی پسرا در پایان 2020 بود ? SBS Gayo Daejun 2020 ❥ #toot • #Seventeen ─ @KpopTweet ?࿐ جیمین: در حال حاضر نمیخوام برای منتشر کردن یه آهنگ اورجینال آماده بشم . همچنان جیمین: * Christmas love رو منتشر میکنه آرمی: ❥ #ارسالی • #BTS ─ @KpopTweet ?࿐ از تیزرا پر واضحه که با این ام وی، قراره بکهیون انقد سردو گرممون کنه که بلاخره ترک بخوریم و نهایتا خرد و خاکشیر شیم- "Get You Alone" Teaser ❥ #stf • #EXO - #Baekhyun ─ @KpopTweet ?࿐ تهیونگ که باشی تو مصاحبههای رسمی شلوار کردی و دمپایی میپوشی و تو دنس پرکتیسا لباس رسمی ❥ #Amir • #BTS ─ @KpopTweet ⛓࿐ وضعیت اینجوریه که یک سری در کمین نشستن تا یه خبر جدید از چانیول منتشر شه، بلافاصله در شیپور جنگ بدمن و حمله! ❥ #stf • #EXO - #Chanyeol ─ @KpopTweet ?࿐ #توییت_سوالی چرا بچهی مکس انقد شبیه یونگیه؟! ❥ #Amir • #BTS ─ @KpopTweet ⛓࿐ درسته دبی ویتامین دبویزه، ولی دبویز رسماً یه داروخونهی شبانه روزی برای دبیـه ~ 1000 days of “TheB” ❥ #MLK • #TheBoyz ─ @KpopTweet ?࿐ هیچکس: لینو: صبح بخیر، دیگه باید بلند شین! لینو: بیدار شدین؟؟ استی: لینو: خب حالا میرم بخوابم ❥ #stf • #StrayKids ─ @KpopTweet ?࿐ *پس از اجرای مشترک جسی و جکسون* نتیزن: اونا قرار میزارن جکسون: جسی فقط نونامه نتیزن: اونا قرار میزارن جسی: جکسون دونسنگ عزیزمه نتیزن: اونا قرا- ❥ #Dec • #GOT7 - #Jessi ─ @KpopTweet ?࿐ - پارت رپ زیاد برای هیچول - گسترش فندم بیبیبولت - ریتینگ بالای نویینگ برادرز - دیدن ایتیز در هانبوک و کانسپت قدیمی "بخشی از معجزات هانریانگ" "Hanryang" MV~ ? ❥ #Surin • #Superjunior - #BIBI • #Ateez - #Kyunghoon ─ @KpopTweet ?࿐ آرمی: "بیگهیت باشگاهاتو ببند" رو ترند میکنن بیگهیت: بیگهیت: *ویدیو از ورزش کردن نامجون منتشر میکنه بیگهیت: قرار نیس به من دستور بدین^^ آرمی: ❥ #Amir • #BigHit - #BTS ─ @KpopTweet ⛓࿐ استریکیدز عنوان "سریعترین گروه پسری که تو اسپاتیفای به ۱ میلیارد استریم میرسه" رو کسب کرد تا برای روزی که اسپاتیفای وارد سیستم امتیازدهی کره میشه، خط و نشون بکشه! ❥ #NB • #StrayKids ─ @KpopTweet ?࿐ آرزوی یه اکسوال برای دیدن یه استیج 10 دقیقه ای از سچان، تو کنسرت 5 ساعته SMTOWN، حبابی بود که اس ام با اعلام لاین آپ از بین بردش ❥ #NB • #EXO - #SC ─ @KpopTweet ?࿐ وضع جوریه که اگه از یه مایدی بپرسی "احتمال دیدن سونگجین کنار اعضای دیسیکس بیشتره یا گاتسون؟" بدون معطلی گاتسونو انتخاب میکنن ❥ #NB • #Day6 - #GOT7 ─ @KpopTweet ?࿐ نتیزن: جیوایپارک دیگه کاره ای نیست تو کمپانی نتیزن: ضعف مدیریت ربطی به اون نداره جیوایپارک: *تو تمامی مراحل کامبک آیدلا دخالت میکنه جیوایپارک: *شخصا آهنگای ساخته شده آرتیستارو رد میکنه نتیزن: ❥ #Dec • #JYP ─ @KpopTweet ?࿐ فقط شیومینه که میتونه بعد اومدن از سربازیش با عکسبرداریهای فوق خفن و سیکس پکهای قشنگش اکسوالاشو یه قدم به مرگ نزدیکتر کنه • #ارسالی • #EXO ─ @KpopTweet ?࿐ "بیا بریم خونمون، به گربههام غذا بدیم~" و اینگونه بود که مرزهای مخزنی توسط لی مینهو جابجا شد • #ارسالی • #StrayKids ─ @KpopTweet ?࿐ آگاسه: جه بوم دوست پسرمه جی بی: نه من دوست پسرت نیستم! آگاسه: دارم هفته بعد ازدواج میکنم بمبم: چرا بهم خیانت میکنی؟ آگاسه: ❥ #Dec • #GOT7 ─ @KpopTweet ?࿐ شما یادتون نمیاد ولی قبلنا گرل گروپا تا دوسال بعد از دبیو لباس باز نمیپوشیدن • #ارسالی ─ @KpopTweet ?࿐ هوبی: از بین عکسای اعضا عکس مورد علاقت رو انتخاب کن جین: *عکس خودشو انتخاب میکنه جین: خیلی جذابم جین: جذاب بودن خیلی عالیه جین: هیچوقت از قیافم خسته نمیشم هوبی: ~ BE Album Review ❥ #Amir • #BTS ─ @KpopTweet ⛓࿐ سنگدلی بعضیا به حدی رسیده که یه ایدل رو به اینجا رسوندن که استوری بذاره "هیت ندین" ❥ #ارسالی • #NUEST - #Ren ─ @KpopTweet ?࿐ آرمی موقع کامبک: وای خدایا پول ندارم آلبوم بخرم همون آرمی: *برای تولد تهیونگ ماهواره ۱۶ میلیون دلاری میخرد بازم آرمی: *ویدیو تهیونگ را روی برج خلیفه پخش میکند دوباره آرمی: *هزاران پروژه تولد دیگر راه میاندازد بیگهیت: ❥ #Amir • #BTS ─ @KpopTweet ⛓࿐ حالا درسته هنوز عضو سربازی نرفته و از سربازی برنگشته داریم اما دلیل نمیشه با تموم شدن سربازی یکیشون جوری خوشحال نشیم که انگار کامبک نه نفره گرفتیم ~WelcomeHomeKyungsoo ❥ #stf • #EXO - #DO ─ @KpopTweet ?࿐ تمین با ام وی think of you اومد تا ثابت کنه در کژوال ترین حالت ممکن علاوه بر شاهکار کیپاپ بودن میتونه بویفرند متریال ترین فرد روی زمین هم باشه ❥ #ارسالی • #Taemin - #Shinee ─ @KpopTweet ?࿐ مونبیول: من برای آشنایی با اونا استرس دارم مونبیول: من باید به آیرینشی احترام بذارم تا ازم خوشش بیاد آیرین: *میاد تو* مونبیول: هی اونی تو خیلی کوتاهی احترام: ❥ #Surin • #Redvelvet - #MAMAMOO ─ @KpopTweet ?࿐ رزی: *پروفایلش تو اسپاتیفای فعال میشه هیچکس: بلینک: سولو دبیوش از رگ گردن بهمون نزدیک تره! وای جی: میتونی امیدوار باشی^^ ❥ #stf • #Blackpink - #YG ─ @KpopTweet ?࿐ *لیسا چتریاش رو میزنه کنار* بقیه: واووو بیوتیفول^^ بلینک: یعنی کی بهش ۱۰ میلیون داده؟ ~ Knowing brothers EP 251 ❥ #ارسالی • #Blackpink ─ @KpopTweet ?࿐ جی بی: تو صدات برای رپ خیلی خوبه جی بی: البته اگه رو بیت بخونی مارک: جی بی: ^^ - Friendship Test Glamour ❥ #Dec • #GOT7 ─ @KpopTweet ?࿐ شماها یادتون نمیاد، اما از سری سرگرمی های اکسوالای قدیمی هم میشه به پیدا کردن سوتی تو موزیک ویدیوی گرول اشاره کرد ❥ #shimo • #EXO ─ @KpopTweet ?࿐ تو رفاقت مثل دویونگ و تیونگی باشید که قرار میذارن وقتی پیرمرد شدند باهم دیگه برن سرای سالمندان ❥ #ارسالی • #NCT ─ @KpopTweet ?࿐ فلیکس: من توی خونه تنهام و ترسیدهام جیسونگ: هر موقع که بخوای من میام کنارت لیکسی فلیکس: الان میتونی بیای هیونگ؟! جیسونگ: نه امروز با مینهو قرار دارم • #ارسالی • #StrayKids ─ @KpopTweet ?࿐ درحالی که همه کیپاپرا از دیسپچ بدشون میاد، لاوها و دیسپچ آروم یه گوشه درحال عشق بازین • #ارسالی • #NUEST ─ @KpopTweet ?࿐ حالا سوالی که پیش میاد اینه که در وهله ی اول منتظر کامبک در عرصه ی بازیگری باشیم یا سولو دبیو در عرصه خوانندگی؟ ~WelcomeHomeKyungsoo ❥ #stf • #EXO - #DO ─ @KpopTweet ?࿐ دارید میگین آیدل هاتون میگن مارو شیپ نکنین با کسی؟ ما اینجا نیکی و سونو رو داریم که حتی وقتی دبیو نکرده بودن اسم شیپشونو به ما یاد دادن و 24 ام هر ماه ماهگرد میگیرن ❥ #ارسالی • #ENHYPEN ─ @KpopTweet ?࿐ |