انجمن های تخصصی  فلش خور
طریقه برداشتن لینک در انجمن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: اخبار، اطلاعیه ها و قوانین (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=4)
+--- موضوع: طریقه برداشتن لینک در انجمن (/showthread.php?tid=264610)

صفحه‌ها: 1 2

RE: طریقه برداشتن لینک در انجمن - SABER - 10-12-2019

سلام.
اول مشخص کنید می خواهید
 متن را لینکدار کنید 
و یا این که متن لینکدار را حذف لینک کنید؟

با سپاس.

RE: طریقه برداشتن لینک در انجمن - م‍حمّد - 10-12-2019

(10-12-2019، 12:46)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-12-2019، 20:34)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-12-2019، 18:34)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد جان تو هم لطفا بیا این مشکل رو حل کن Big Grin

@محمّد
جسارت نباشه اقا امیرحسین Smile
اون لوگو مال حذف لینکه. لینک کنار اونه.
اگر هم بخواین لیگ رو حذف کنید نباید متن رو انتخاب کنید، بلکه باید وسط متن لینکدار رو کلیک کرده و بعد حذف لینک رو بزنید.
خودم که حس میکنم نتونستم خوب برسونم! هرجاش رو متوجه نشدی(که تقریبا همش میشه) بپرس 

اولا من امیرحسین نیستم

صدرا انصاری هستم میخوای لینک وبلاگمو بدم؟

دوما متوجه شدم

ولی گزینه ی لینکدار کردن متن کدومه؟
Smile با ترامپ بودم!
گزینه هایپر لینک سمت راست اون نشانیه که تو نشون دادی

RE: طریقه برداشتن لینک در انجمن - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 10-12-2019

(10-12-2019، 13:38)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-12-2019، 12:46)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-12-2019، 20:34)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-12-2019، 18:34)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد جان تو هم لطفا بیا این مشکل رو حل کن Big Grin

@محمّد
جسارت نباشه اقا امیرحسین Smile
اون لوگو مال حذف لینکه. لینک کنار اونه.
اگر هم بخواین لیگ رو حذف کنید نباید متن رو انتخاب کنید، بلکه باید وسط متن لینکدار رو کلیک کرده و بعد حذف لینک رو بزنید.
خودم که حس میکنم نتونستم خوب برسونم! هرجاش رو متوجه نشدی(که تقریبا همش میشه) بپرس 

اولا من امیرحسین نیستم

صدرا انصاری هستم میخوای لینک وبلاگمو بدم؟

دوما متوجه شدم

ولی گزینه ی لینکدار کردن متن کدومه؟
Smile با ترامپ بودم!
گزینه هایپر لینک سمت راست اون نشانیه که تو نشون دادی

ببخشید یه لحظه فکر کردم با من بودی Big Grin Heart

(10-12-2019، 13:02)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
اول مشخص کنید می خواهید
 متن را لینکدار کنید 

با سپاس.

متن را لینکدار کنم

RE: طریقه برداشتن لینک در انجمن - م‍حمّد - 10-12-2019

(10-12-2019، 19:27)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-12-2019، 13:02)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
اول مشخص کنید می خواهید
 متن را لینکدار کنید 

با سپاس.

متن را لینکدار کنم
برادر ببین با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این متوجه میشی؟
(حداقل کیفیت رو انتخاب کردم که حجم پایین باشه)

RE: طریقه برداشتن لینک در انجمن - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 10-12-2019

(10-12-2019، 20:06)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-12-2019، 19:27)sadra winner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
اول مشخص کنید می خواهید
 متن را لینکدار کنید 

با سپاس.

متن را لینکدار کنم
برادر ببین با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این متوجه میشی؟
(حداقل کیفیت رو انتخاب کردم که حجم پایین باشه)

ممنون الان دیگه مشکلی ندارم Big Grin Heart