انجمن های تخصصی  فلش خور
ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره (/showthread.php?tid=26208)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - parmida choclet - 11-01-2013

ایووووووول

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 11-01-2013

خیییییییییییلی با حال بود از خنده منفجر شدم ممنون Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinHeart

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - parsa74 - 11-01-2013

دمت گرم ادامشم بزار

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - DARK.H - 11-01-2013

(11-01-2013، 22:06)parsa74 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دمت گرم ادامشم بزار

چشم فردا پس فردا میزارم
HeartHeartHeartHeart

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - باربد 1 - 11-01-2013

عزیزم عالب بود ولی یکی مونده به اخریه زشته به رئیس جمهورمون توهین نکن.
من دوسش دارم و عصبانی میشم بهش توهین بشه

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - DARK.H - 11-01-2013

(11-01-2013، 22:30)باربد 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که قصدم توهین کردن نبود اینارم من که نمیسازم یکی دیگه ساخته منم گزاشتم یزره بخندیم قصده توهین نداشتم عزیز
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - باربد 1 - 11-01-2013

(11-01-2013، 22:59)nightwolf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2013، 22:30)باربد 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که قصدم توهین کردن نبود اینارم من که نمیسازم یکی دیگه ساخته منم گزاشتم یزره بخندیم قصده توهین نداشتم عزیز

میدونم قصدت توهین نبود ولی اینا بده تو فضای مجازی ایم و نمیشه به رئیس جمهور توهین کرد من برای خودت میگم اگه دوس داری برش ندارHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

(11-01-2013، 23:09)باربد 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2013، 22:59)nightwolf نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم قصدت توهین نبود ولی اینا بده تو فضای مجازی ایم و نمیشه به رئیس جمهور توهین کرد من برای خودت میگم اگه دوس داری برش ندارHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

حالا شما ببخش باشه خواستم سریه جدیدشو بزارم اونو بر میدارمHeart

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - **MOHAMMAD** - 12-01-2013

خیلی عالی بودن..........

RE: ماجرا های راک در تاکسی ( طنز ) 1 دقیقه بیا تو ضرر نداره - milad76 - 12-01-2013

خیلی باحال بود ممنونSmileSmile