بیا ببین چقدر ارامش داری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بیا ببین چقدر ارامش داری (/showthread.php?tid=257202) |
RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - girl of chaos - 13-06-2016 فک کنم منظورش این بود که کُلا تعطیـلم.. به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید. RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - R@H@ joon - 13-06-2016 (28-04-2016، 20:59)_.titixLei._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم همين شد و درسته واسه همه يه جواب داده خخخخ RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - vampire whs - 13-06-2016 به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید. RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ - 14-06-2016 میزان آرامش در زندگی شما در وضعیتی متوسط، رضایت بخش، مساعد و مطلوب قرار دارد. اگرچه شما گاهی اوقات خودتان را تحت فشار میبینید، ولی به موقع علایم و نشانههای هشدار دهنده خطر را شناسایی میکنید و خودتان را از مهلکه نگرانیها نجات میدهید و متوجه میشوید که بیدلیل خودتان را تحت فشار قرار دادهاید. در واقع نگرانی و اضطراب در موارد کمی به سراغ شما میآید که آن هم با طرز برخورد صحیح شما مشکلی ایجاد نمیکند. RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - roya15 - 14-06-2016 به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید. RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - ✿Ðêñïz✿ - 14-06-2016 ممنون RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - Nike 2 - 02-07-2016 (29-04-2016، 8:46)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Vase manam in bod RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 05-07-2016 یه بلا نسبتی چیزی RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - αℓι - 21-07-2016 به نظر میرسد که شما از آن دسته افرادی هستید که برخوردشان با زندگی، با آرامش خاطر کامل است البته باید اعتراف کنم که شما معمولا در مواجهه با مشکلات، بیخیال و ساده لوحانه عمل میکنید. شما در بعضی مواقع، نگرانی را به نحوی تجربه میکنید ولی این مواقع را در حالت حداقل حفظ میکنید؛ به نظر میرسد که مسائل و اتفاقاتی که برای بسیاری از افراد نگران کننده و دلهره آور به حساب میآید برای شما اصلا اهمیتی نداشته باشد و از آن دسته اشخاصی هستید که تا حادثهای رخ نداده است، با بیخیالی به زندگی عادی خود ادامه میدهید.
بله همینطوره RE: بیا ببین چقدر ارامش داری - arina001 - 17-05-2017 (13-06-2016، 13:58)ƑAƬЄMЄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |